- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Menün gayet güzel ama senin kilonda bir insan için çok az yemişsin. Bu kiloda bu kadar az yersen eğer benim kiloma geldiğinde kilo vermen çok zor olacak. Menülerini birazcık daha fazlalaştır. Su ve spor çok güzel. Ama yumurtayı yağda yapacağına haşla. Daha sağlıklı ve daha doyurucu.Menüm
Sabah 09.00
Yağda 3 yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
3 ceviz
Öğlen 14.00
2 Tavuk incik kendi yağında pişmiş
1 kase salata
Akşam 17.00
1 kase salata içine yarım çay bardağı kurutulmuş meyve doğradım.
Spor 65 dakika yürüyüş
30 dakika plates
2 lt den fazla su
1 kupa yeşil çay
Çok daha iyi tabiiki. Terlemek lazım spor yaparken.Sabah 1 tane de hurma vardı unutmuşum.
Ben eskiden spor yürüyüş yaparken neredeyse hiç terlemezdim. Şimdi bayağı bayağı terliyorum yahu..Bu iyi bir şey mi...
Menünü beğenmedim Özlem. Kahvaltıda hem haşlanmış yumurta hem krep aynı anda olmamış. Ayrıca akşamki ekmekler fazla olmuş. Ekmek yerine bol salata yeseydin daha iyiydi. Su zaten az olmuş.Sabah (11:00)
1 haşlanmış yumurta
1 krep
1.5 dilim süzme peynir
Biraz sivri biber
Çay
Öğle (14:30)
1 kase nesfit + süt
Akşam (19:15)
1 fırında levrek
Fırında garnitür (Domates, soğan)
2 dilim ekmek
Suyum az bugün.![]()
Menün iyi gibi duruyor ama nedense beni rahatsız eden bişeyler var. Mesela sucuk yememeliydin. Kahvaltının saati geç olmuş. Yediğin karpuz tek başına sağlıksız duruyor. Sadece akşam öğünün iyi olmuş. Su süper yürüyüş ise olması gerektiği gibi.12:00 sucuklu yumurta
Salatalik domates
1 kk peynir
15:00 1 dilim karpuz
19:00 5 yk ciğer kavurma
Bol salata
2 bardak ayran
Yarım saat yürüyüş 3 lt şu tüm gün temizlik annecim sağolsun.
Gunaydın hanımlaaarrr
Birazdan tartılıcam ve cunay kadar elma diyetini yapmaya calısıcan, bakalım ne kDar gidicek, yalnız bir sorun var ki ben yeşil elmayı hiç sevmem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi