Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Allah razi olsun canim yaa dua edin cok sıkıldım burda evimi özledim:KK43:(

canim ya ben sana cok alışmıştım simdi cok zoruma gidiyor ayri olmak
haklisin lutfen beni unutma bak zaten dedigin gibi hayal kırıklığı her sey bide sen beni yalniz birakma
Biz de varıııız
Gözenek için tarifin Yok mu :₺

Yok nakile gerek kas çalışırsan oluyor gerçekten benim yeğenimin twerk yapmaktan poposu büyüdü tahta gibiydi :)

Gözenek sıkıştırma desteği istiyorum :)
Twerk neymiş kız yeni duydum
plasticwoman plasticwoman maden suyunu dök kalıba at buzluğa her gün yüzünde o buz kalıplarını gezdir hem serinlik de olur işe de yarar
Oooo kitkurdunda ne tarifler var yaa
Çok kahve içiyodum ondan oldu tahminim
İçme diyorum beni dinleyen kim

Aşkımız her daim taze deseydin:-):KK200:
ay adam zaten cok degisik surekli sinirli geziyor:))bide ona kalsa kadin hepppp evde oturmali disari cikmakta neymis ama kv dinler miiii tsbiki de hayir:KK47:adamcagiz konustuguyla kaliyor:lülülü:ama bunada yorum yapmiyim dedigi hic bisey yok her konuda bilirkisi edasiyla yorum yapiyo:KK56:

Ben sabahları içiyorum bazen
Limonlu su daha çok içiyorum
Tarçınlı su tatlı krizi yaşatmıyor bence
Ama uzun süreli denemedim ama bol su her zaman iyidir
Hatta yemeklerden yarım saat önce 2 bardak su için diyorlar
nasil hazirliyorsun baska baska tarifler var hep

Hosgeldin canim ben Elif. Motivasyon önemli oda bizde hadi zayıflayalım.

Hadi bakalım daha cokkkk mutlu olacaksın :KK66:

kahve yaparken mi geldi kahve arkadaşı aradin dimi :KK66:

Afiyet olsun çok güzel menun. Şu kinoa güzel oluyormu ya bi türlü deneyemedim.
hosbuldummm
Dereotu sütü artırıyor bulgur pilavı aynı şekilde , bol bol su iç canım mutlaka

Benim klavye bozuk değil ama ben tlf özürlüyüm nefret ediyorum tlf uğraşmaktan yazmaktan pc daha rahat ışğç gibi noktalı harfleri yazana kadar dolma parmaklarımla kaç saat harcıyorum bilsen gülersin ben konuya cevap yazana kadar o konu güncelliğini yitirmiş oluyor
benim tek cinden geldi. tukce yama yok bir de. kesinlikle noktali harfim yok

Pembe_patikli Pembe_patikli yeliz yaa şu 40 kilo nasıl gider ece var yaa eşiminkinden baktım dün nasıl olmuş o kadın ya nasıl zayıflamış ben baktığımda bayaa aylar önceydi demek ki
Resmen liseli genç kız gibi duruyor yaa cilt filan parlaak tertemiiiz ay Yarabbiim bir kıskandım gıcık olduum vallahiii :D
Sizler takip ediyor musunuz kızlar öyle insanları

Pembe_patikli Pembe_patikli yeliz yaa şu 40 kilo nasıl gider ece var yaa eşiminkinden baktım dün nasıl olmuş o kadın ya nasıl zayıflamış ben baktığımda bayaa aylar önceydi demek ki
Resmen liseli genç kız gibi duruyor yaa cilt filan parlaak tertemiiiz ay Yarabbiim bir kıskandım gıcık olduum vallahiii :KK70:
Sizler takip ediyor musunuz kızlar öyle insanları
Yaaa ben hergün bakıyom maşallah kadına ne irade var sanki içinden yeni biri çıktı kadının:KK6: spor acayip sıkılaştırdı onu

Back
X