Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dün yaptığım spor 5.1 dilim pizza yakacak kadarmış :) yani yesem ne olurdu yağ ben ne yaptım pizzayı yemeden yaktım geleceğe yatırım :)) kafa zehir :))

İyi her sene birkaç ayda hallediyorsan süper. Ben sigarayı bırakınca fena aldım ya. Hamilelikte 11 kilo aldım düşün.
Günaydınnnn hanımlar
Ne kadar ayıp sadece 11 kg aldın ve bunu da söylüyorsun ben sıkı dur 34 kg aldım
Tadılat öyle bıtecek gıbı degıl Nalan
Evın dışını anca yaptık
Bugun ınsallah elektrık ısı bıter
Bır sonrakı bıraz bırıktırıp kıs gelmeden catıyı aktarmak
Resımlerı görmüşsündür öyle bıtecek gıbı degıl
Bunada şükür bıter nasıl olsa
Bugun sakınız cumaya kv gıdıyor türkıyeye
Ona bıraz alış verıs yapacaz yağmur dınerse
Tartılmadım ama yalnıs bırseyde yemedım
Cuma ola hayrola bakalım
Canım ama ev de ev oluyor emek onu güzelleştiriyor çaba harcadıkça sahipleniyorsun her taşında tuğlasında emeğim var diyorsun dişi kuş yuvan güzelleşiyor emeğin ortada sağlıcakla güle güle otur
Bıldıgım bırsey var sporsuz kılo vetemıyorum
Bu konuyu ertelemem bana zarar
Bırseyler yapmalıyım zaman bulmalıyımda nasıl
Çok dolu yasıyorum cokkkkk
Kermes felakettı bılıyosun
Acil bır kermes daha hazırlanacak
Toplantı vs
Bıryerlerde benı yakalıyacam insallah
Beste de gelmedi iyi kötü yapıyorduk bir şeyler şimdi gelirse yola girer herkes ben senin gibi olsam acayip erirdim ben nerdeyse sıfır hareket seni oturduğun yerde gören var mı ki acaba sana 24 saat yetmiyor ek 6-7 saat gerekiyor dinlen diye diyeceğim korkarım ki sen oraya da yapılacak işler koyarsım

Nalanım nalanım aman gitme nalanım
Sensiz neler olur hiç iş yapmaz bu takım
Hadi minik göbeklerimizi tokuşturalım
Kiloları verdikçe ellerimizi ovuşturalım
kitkurdu kitkurdu
Ben eve gelene kadar bunu okuyup belki beni anlar kardeşim dedim

Küsmek nedir bilir misin?
Küsmek dürüstlüktür...
Çocukçadır ve ondan dolayı Saftır.
Yalansızdır.
Küsmek ; Seni Seviyorumdur
Vazgeçememektir.
Beni anlatır Küsmek
Kızdım ama hala buradayımdır , gitmiyorumdur , gidemiyorumdur
Küsmek ; nazlanmaktır , yakın bulmaktır , benim için değerlisindir
Küsmek ; sevdiğini Söyle demektir
Hadi Anla demektir
Küsmek ; umuttur , acabaları bitirmektir , emin olmaktır

Yani, diyeceğim o ki :
Ben Sana Küstüm!

Nazım Hikmet Ran

Ben eve gelene kadar bunu okuyup belki beni anlar kardeşim dedim

Küsmek nedir bilir misin?
Küsmek dürüstlüktür...
Çocukçadır ve ondan dolayı Saftır.
Yalansızdır.
Küsmek ; Seni Seviyorumdur
Vazgeçememektir.
Beni anlatır Küsmek
Kızdım ama hala buradayımdır , gitmiyorumdur , gidemiyorumdur
Küsmek ; nazlanmaktır , yakın bulmaktır , benim için değerlisindir
Küsmek ; sevdiğini Söyle demektir
Hadi Anla demektir
Küsmek ; umuttur , acabaları bitirmektir , emin olmaktır

Yani, diyeceğim o ki :
Ben Sana Küstüm!

Nazım Hikmet Ran
:KK200:ben de seni seviyorum kankaaacım:nazar:

Ne kadar ayıp sadece 11 kg aldın ve bunu da söylüyorsun ben sıkı dur 34 kg aldım

Canım ama ev de ev oluyor emek onu güzelleştiriyor çaba harcadıkça sahipleniyorsun her taşında tuğlasında emeğim var diyorsun dişi kuş yuvan güzelleşiyor emeğin ortada sağlıcakla güle güle otur

Beste de gelmedi iyi kötü yapıyorduk bir şeyler şimdi gelirse yola girer herkes ben senin gibi olsam acayip erirdim ben nerdeyse sıfır hareket seni oturduğun yerde gören var mı ki acaba sana 24 saat yetmiyor ek 6-7 saat gerekiyor dinlen diye diyeceğim korkarım ki sen oraya da yapılacak işler koyarsım
Hamileyken 11 kg ama sigarayı bırakınca 20 kilo :(

Kızlar bi mod düşüklüğü yaşadığımdan detoks şişemi kaç gündür doldurmamıştım. Tezgahın üzerindeee yazııık yapayalnııız biiiçareee durup bana bakıyordu. Bugün biçare şişemi alıp içine limon kesip yaş zencefil koydum. Amaaan zencefilden dolayı bir acı olduuu bir acııı olduuu of offf hiiiç tavsiye etmiyorum hele ki kitkurdu kitkurdu Nalan, kesinlikle burdan aldığı tarifi alıp yapar, kendine uygular, sakın yapma hiç güzel değil, hiç iyi olmuyor, detoks şişen de yoktur zaten senin
:KK45:
Yok detoks şişem ama sağlıklı içecek sürahim var bu olmaz mı ki:KK43: ben de yeşil çay limon madensuyu karışımımı içeyim çok etkili neye derseniz farkedince söyleyeceğim:KK45:

Kızlar leptin ve gyrelin hormonlarının çalışma prensiplerini bir makalede anlatmışlar, demin okudum.
Leptin = “doydum, bu kadar yemek yeter” dedirten ve yemek yeme aktivitemizi sonlandırmamıza neden olan hormondur.
Ghrelin = “acıktım, hadi yemek yiyelim” dedirten hormondur.

Sıkı diyet sonucunda zaman içinde leptin hormonunda azalma ve ghrelin hormonunda artma meydana gelir. Sonuç olarak iştahınız açılır, kendinizi gün içinde sürekli yemek düşünürken bulur ve daha çok yemek yemek istersiniz.

Bu durumda bilinçli hazırlanmış karbonhidrat içeriği yoğun bir “ödül öğünü”yle azalan hormon seviyelerini normale döndürebilir ve zayıflama serüveninize hız kesmeden devam edebilirsiniz. Bu öğünde tatlı, makarna, pizza vb diyet boyunca canınızın çektiği bir şeyi yiyebilirsiniz.

Not: Ödül öğününüzün ne sıklıkla olması gerektiği, diyetinizin ne sıkılıkta olduğuna ve hedeflerinize göre değişkenlik gösterir.
Senin bu leptin meptin olmasın:KK70::KK70:

Hamileyken 11 kg ama sigarayı bırakınca 20 kilo :KK43:
Döne o kötü meretten kurtulmuşsun ya boş ver gelen kiloları işte verdin ne kaldı ama sakın bir daha başlama

Bunu artık kendimize yapmayalım canlarım arkadaşlarım. Haketmiyor vücudumuz.
Aynen vücudumuz da hak etmiyor ruhumuzda çabuk yaralanıyor verdikten sonra da burdayız öğrenmeliyiz korumayı

Back
X