Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Döne o kötü meretten kurtulmuşsun ya boş ver gelen kiloları işte verdin ne kaldı ama sakın bir daha başlama

Aynen vücudumuz da hak etmiyor ruhumuzda çabuk yaralanıyor verdikten sonra da burdayız öğrenmeliyiz korumayı
Çok oldu bırakalı 2 sene oldu. Ama sigara çok kötü bir bağımlılık. Hiç başlamamak lazımmış. Neyse zararın neresinden dönsem kar.

Menüüüüü geliyoooooor
Kahvaltı 10: 23 gr zeytin, 19 gr taze soğan, 29 gr ezine keçi, 25 gr light süzme peynir, 200 gr domates, 7 gr ceviz, 64 gr tb ekmeği
Öğlen 12: 1 çay fincanı süt, 26 gr çiğ iç badem
Akşam 17: 92 gr tb ekmeğine, 31 gr light süzme peynir ile yapılmış ve üzerine 6 gr tereyağı sürülmüüüüüş ve asla aslaaa lezzetten ödün verilmemiiiş biiir adet tooost (kim yaptı dün ya canım tost çekmiş), yanında 1 domates
2.5 litre su
30x3 squat , 100 adet step ,
Yürüyüş yapıcam inşallah ayrıca.

Menüüüüü geliyoooooor
Kahvaltı 10: 23 gr zeytin, 19 gr taze soğan, 29 gr ezine keçi, 25 gr light süzme peynir, 200 gr domates, 7 gr ceviz, 64 gr tb ekmeği
Akşam 17: 92 gr tb ekmeğine, 31 gr light süzme peynir ile yapılmış ve üzerine 6 gr tereyağı sürülmüüüüüş ve asla aslaaa lezzetten ödün verilmemiiiş biiir adet tooost (kim yaptı dün ya canım tost çekmiş), yanında 1 domates
2.5 litre su
30x3 squat , 100 adet step ,
Yürüyüş yapıcam inşallah ayrıca.
92 gram ekmek kaç dilim oluyor?
Ay hadi bakalım taze soğan olmasa kızıyordum 19 gr.la kazandın:confused::rolleyes:

Menüüüüü geliyoooooor
2.5 litre su
30x3 squat , 100
Baktım bir inçe dilim ekmek 25 grammış
Yoksa 92 gr 4 dilim mi nolamaaaaZzZz:KK70:

Bende menümü yazayım
Sabah
Salatalıklı su
Lor peyniri ile marine edilmiş maydanoz yapraklarında bekletilmiş omlet ve kırmızı biber
Beyaz çay
Ara
Sade kahve (telvesi hemen yüze:KK48:)
Öğlen
Yolculuğa çıkmış Kabak sandalında yüzen dereotlu peynir
Ara
6 kırmızı organik çilek mis kokulu miss
Akşam
Roka ile süslenmiş domates ile renklenmiş Salata ve ton balığı limon sos ile
Su 2,5 ı geçti şimdiden
Spor
7500 Adım
Spor aletlerinde çalışma
20 Mekik
100 pilates çemberiyle iç bacak hareketi
20*3 squat

Bende menümü yazayım
Sabah
Salatalıklı su
Lor peyniri ile marine edilmiş maydanoz yapraklarında bekletilmiş omlet ve kırmızı biber
Beyaz çay
Ara
Öğlen
Ara
Akşam
Su 2,5 ı geçti şimdiden
Spor
7500 Adım
Spor aletlerinde çalışma
20 Mekik
20*3 squat
Yeliz pikassonun tablosu gibi renkler çççooookk büyük işler yaptığını düşünen entel dantel aşçı spesiyalitelerin beni benden aldı

Bende menümü yazayım
Sabah
Salatalıklı su
Beyaz çay
Ara
Öğlen
Ara
Akşam
Su 2,5 ı geçti şimdiden
Spor
7500 Adım
Spor aletlerinde çalışma
20 Mekik
20*3 squat
İç bacak şart vallaha aynen
O ne be menüye geel :D bence de böyle yazalım artık menüleri

Kızlar benim kıymalı enginar olmadı :) annemi almaya gittim geç oldu dışarda yiyoruz köfte salata ve ayran yiyorum sonra hemen eve koşup spor

Baktım bir inçe dilim ekmek 25 grammış
Yoksa 92 gr 4 dilim mi nolamaaaaZzZz:KK70:
Evet çılgıncasına yenen ekmekler eşliğinde bir menü dizaynı tasarladım, tam bizim takıma göre değil mi tatlıııım. Amma ekmeğin bedenimde yapmış olduğu o bağımlılııık pahaa biçilemeez

Back
X