- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
Yok kuzum ben uzaktan bakıyımAy tebessüm ettim ve çok mutlu oldum bana biri şiir yazdı :)
Olur canım sırayla tek tek gelin :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzum ben uzaktan bakıyımAy tebessüm ettim ve çok mutlu oldum bana biri şiir yazdı :)
Tarıfı yazmayı unutma amaBen menümü yazmadım bugün :))
Sabah geç kaldım ev sakinlerinden biri de geç kaldı onu da bıraktım iyice gecikiyordum hemen yiyip çıkmam lazımdı fırında tavuk vardı bu da protein bişi olmaz dedim ondan yedim ayak üstü biraz :) ben kahvaltı da her şeyi yerim illa peynir domates olsun demem :)) çorba çok severim kahvaltı da
Akşam kalorisiz lahmacun yapacağım unsuz :))) ve yanında salata
Sen de çok güzel vermişsin canım. Takımımıza yeni bir kan oldun. 1.5 kilo 1 haftada çok güzel başarı bence.
İnşallah böyle devam edelim hep eksilerde olalım. Yazımız güzel geçsin. Kilo verince moralimiz düzeliyor biz kadınların.![]()
Yanlış yazmışım 1 avuç kiraz ama avcum kapanmıyordu öyle diyim ayrıca avcım orta boy bir avuç ellerim ne büyük ne küçük15 avuç kirazdan sonra okumaya kalbim elvermedi![]()
Tarıfı yazmayı unutma ama
Aa selam hidden naber sevindim seni gördüğüme arada okuyordum seni stalk diyelim daha doğrusuNasılsınız kızlar![]()
Anladım da sana takılıyorum kardişimmYanlış yazmışım 1 avuç kiraz ama avcum kapanmıyordu öyle diyim ayrıca avcım orta boy bir avuç ellerim ne büyük ne küçük
Madem gramajlarımla dalga geçiliyor ben de avuç mavuç yazcam artık![]()
İnşallah canım ama 1.lik hırsımız yok cerencim sadece birlikte mutlu huzurlu sakin arkadaşça kilo verelim birbirimizi kırmadan ilerleyelim yavaş yavaş ama azimli olalım derdimiz bu. Sizi sevdik iyi ki geldinizSaol canım teşekkür ederim mutluyum aranızda bulunmaktan eski takımda 1 - 2 kişi hariç paylaşım olmazdı burası bizim için bambaşka oldu haftaya yıkıp geçeceğiz inşallah 1. Lik bizde haftaya![]()
SelamNasılsınız kızlar![]()
He yanlış yazmışım evde çocuk kucakta olunca biraz oluyo böyle şeyler, insanlık haliBende 15 avuç değildir tanedir :)
Aa kim sana şiir yazmış canımAy tebessüm ettim ve çok mutlu oldum bana biri şiir yazdı :)
iyiyim canım kaynaştınız dimi kızlarlaAa selam hidden naber sevindim seni gördüğüme arada okuyordum seni stalk diyelim daha doğrusu
Sen nasılsın
hayırlısı canım arada slm ederim sizlereSelam
Keşke yola devam etseydın
Üzüldüm
Liste degısebılır gülüm ıstersen gel beraber deneyelımhayırlısı canım arada slm ederim sizlere![]()
Baştan pes etmeyı sevmıyomvakit ayıramayacağım için zor olur canım iş ev çocuk ama sizi motiveye yardımcı olurum![]()
Baştan pes etmeyı sevmıyom
Herseyı deneyıp olmuyosa olmuyor olurdu
Senı bıze katmak ıcın amuda kalkıyımmı