Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben menümü yazmadım bugün :))
Sabah geç kaldım ev sakinlerinden biri de geç kaldı onu da bıraktım iyice gecikiyordum hemen yiyip çıkmam lazımdı fırında tavuk vardı bu da protein bişi olmaz dedim ondan yedim ayak üstü biraz :) ben kahvaltı da her şeyi yerim illa peynir domates olsun demem :)) çorba çok severim kahvaltı da

Akşam kalorisiz lahmacun yapacağım unsuz :))) ve yanında salata
Tarıfı yazmayı unutma ama

Sen de çok güzel vermişsin canım. Takımımıza yeni bir kan oldun. 1.5 kilo 1 haftada çok güzel başarı bence.:nazar:
İnşallah böyle devam edelim hep eksilerde olalım. Yazımız güzel geçsin. Kilo verince moralimiz düzeliyor biz kadınların.:KK50:

Saol canım teşekkür ederim mutluyum aranızda bulunmaktan eski takımda 1 - 2 kişi hariç paylaşım olmazdı burası bizim için bambaşka oldu haftaya yıkıp geçeceğiz inşallah 1. Lik bizde haftaya :sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Tarıfı yazmayı unutma ama

Tabanını 2 rendelenmiş ve suyu sıkılmış kabak 2 yumurta biraz tuzla karıştırıp zeytinyağı ile yağlanmış tepsiye döküp fırında pişiriyoruz.Ustune kıyma soğan sarımsak domates biber maydanoz biber salçası tuz karabiber ve pul biber ile hazırladığım lahmacun harcını yayıp tekrar fırınlıyoruz

Saol canım teşekkür ederim mutluyum aranızda bulunmaktan eski takımda 1 - 2 kişi hariç paylaşım olmazdı burası bizim için bambaşka oldu haftaya yıkıp geçeceğiz inşallah 1. Lik bizde haftaya :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
İnşallah canım ama 1.lik hırsımız yok cerencim sadece birlikte mutlu huzurlu sakin arkadaşça kilo verelim birbirimizi kırmadan ilerleyelim yavaş yavaş ama azimli olalım derdimiz bu. Sizi sevdik iyi ki geldiniz

Back
X