- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
Kız dert etme
Benı okuyup anlıyorlar ya
Seni hayhayda anlıyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız dert etme
Benı okuyup anlıyorlar ya
Seni hayhayda anlıyoruz
sukrolsun ikisi de iyi. onlarin cani sagolsun iyi olsunlar kilolar verilir elbet...Çocuğun nasıl sımdı
Hersey yoluna geldıgınde gelırsın canım hıc sıkma kendını
merhaba canım. Tanistik mi hatirlamiyorum. Ben Elif. Bebek olunca hersey zor tabi. Ama bu şekilde beslenme emziriyorsan pek doğru değil tatlim. Daha sağlıklı beslenmelisin. Vitaminli, proteinli, ki sütle bebeğin de beslen sin. Bence kiloyu sonra düşün.su zamana kadar yediklerimi yazayim ben bari. sabah ac karna zencefil limon tarcin bal su karisimi. 15 dk sonra bir tost bir bardak sut. bugun oglanin.kalca ultrasonu vardi sukrolsun temiz cikti one gittik geldik. hazir esim evdeyken kasimi aldirayim.dedim emrivaki yapip bebeleri babalarina biraktim eve geldim oglan agliyor esim susturamamis kiz kanepe de kosturuyor. halbuki bayagi actim dereotlu yagurt yerim diyorsum hicbisey yiyemedim. bebeleri ve babayi uyuttum bir muz bir dilim karpuz bir beypazari kurusu yedim. acayip sagliklsiz besleniyorum farkindayim ama iste bukadar oluyor...
Ayvalık a gidicez inşallah temmuzun sonuna doğrutezbitsin kız Döne tatile nereye gidiyosunuz?
10 gün süpürmezler vallaha. Çocuk ağına burnuna çekirdek fıstık kaçıracak diye korkup ben süpürüyorum, kaç sefer dedim anlamıyor işte.Çok sıcak çok uykum var benim ki evi supurecekti gittim yanına uyuyor erkekler ne geniş ya
Dün gece çekirdek yediler salonun ortasında supurmem asla otursunlar öyle belim ağrıyor artık canımın kıymetini bilicem.
Ben gelır süpürürdüm de ara uzak gülümÇok sıcak çok uykum var benim ki evi supurecekti gittim yanına uyuyor erkekler ne geniş ya
Dün gece çekirdek yediler salonun ortasında supurmem asla otursunlar öyle belim ağrıyor artık canımın kıymetini bilicem.
Sivrisinek çok olurAyvalık a gidicez inşallah temmuzun sonuna doğru
Ooo süpersinUnutmadan yazayım
Plank
35
30
46
Ora serin ya içeri kaçıyorlar hep doğru diyorsunSivrisinek çok olur
Mutlaka onlemını al bebeğe
Cevızın yarısını kım yedı bacımMenüm
Kahvaltı 11: 1 domates, çeyrek kk keçi ezine peyniri, yarım kk light süzme peynir, 4 zeytin, 1.5 ceviz, 2 dlm tb ekmeği, yeşil çay
Öğlen 15: 1 tabak etli barbunya yemeği
Akşam 19: Salata zeytinyağlı (2 yk)
Su: Şimdilik 2 litre su, 2.5 lt olur
Spor: 100 step, Leslie 3 mile @anderes spor kolu kardeşim
@bade 34 ip atlıycam daha duuuur seeeen
kitkurdu düğünde oynayıp zıpladın benden daha çok kalori yaktın mı acabaaa
![]()
Kız elif baykuş gitti mi bak aklıma şimdi geldiUnutmadan yazayım
Plank
35
30
46