Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

su zamana kadar yediklerimi yazayim ben bari. sabah ac karna zencefil limon tarcin bal su karisimi. 15 dk sonra bir tost bir bardak sut. bugun oglanin.kalca ultrasonu vardi sukrolsun temiz cikti one gittik geldik. hazir esim evdeyken kasimi aldirayim.dedim emrivaki yapip bebeleri babalarina biraktim eve geldim oglan agliyor esim susturamamis kiz kanepe de kosturuyor. halbuki bayagi actim dereotlu yagurt yerim diyorsum hicbisey yiyemedim. bebeleri ve babayi uyuttum bir muz bir dilim karpuz bir beypazari kurusu yedim. acayip sagliklsiz besleniyorum farkindayim ama iste bukadar oluyor...
merhaba canım. Tanistik mi hatirlamiyorum. Ben Elif. Bebek olunca hersey zor tabi. Ama bu şekilde beslenme emziriyorsan pek doğru değil tatlim. Daha sağlıklı beslenmelisin. Vitaminli, proteinli, ki sütle bebeğin de beslen sin. Bence kiloyu sonra düşün.

Son düzenleme:
papyonkilikli papyonkilikli canım bol bol su iç. Sakın kafana kilonu takma. Şimdi 2 çocuk zor, lohusalık, emzirme kolay değil. Ben de senin gibi hatta daha şişmandım. Sonra her şey yoluna girince verilir. Ara sıra gel konuşalım dertleşelim.
Ultrasona sevindim.

Çok sıcak çok uykum var benim ki evi supurecekti gittim yanına uyuyor erkekler ne geniş ya :(
Dün gece çekirdek yediler salonun ortasında supurmem asla otursunlar öyle belim ağrıyor artık canımın kıymetini bilicem.

Çok sıcak çok uykum var benim ki evi supurecekti gittim yanına uyuyor erkekler ne geniş ya :KK43:
Dün gece çekirdek yediler salonun ortasında supurmem asla otursunlar öyle belim ağrıyor artık canımın kıymetini bilicem.
10 gün süpürmezler vallaha. Çocuk ağına burnuna çekirdek fıstık kaçıracak diye korkup ben süpürüyorum, kaç sefer dedim anlamıyor işte.

Menüm
Kahvaltı 11: 1 domates, çeyrek kk keçi ezine peyniri, yarım kk light süzme peynir, 4 zeytin, 1.5 ceviz, 2 dlm tb ekmeği, yeşil çay
Öğlen 15: 1 tabak etli barbunya yemeği
Akşam 19: Salata zeytinyağlı (2 yk)
Su: Şimdilik 2 litre su, 2.5 lt olur
Spor: 100 step, Leslie 3 mile @anderes spor kolu kardeşim:KK19:

@bade 34 ip atlıycam daha duuuur seeeen:KK53:
kitkurdu kitkurdu düğünde oynayıp zıpladın benden daha çok kalori yaktın mı acabaaa:KK57:

Çok sıcak çok uykum var benim ki evi supurecekti gittim yanına uyuyor erkekler ne geniş ya :KK43:
Ben gelır süpürürdüm de ara uzak gülüm
Ha bismıllah de kalk hareket olur

Menüm
Kahvaltı 11: 1 domates, çeyrek kk keçi ezine peyniri, yarım kk light süzme peynir, 4 zeytin, 1.5 ceviz, 2 dlm tb ekmeği, yeşil çay
Öğlen 15: 1 tabak etli barbunya yemeği
Akşam 19: Salata zeytinyağlı (2 yk)
Su: Şimdilik 2 litre su, 2.5 lt olur
Spor: 100 step, Leslie 3 mile @anderes spor kolu kardeşim:KK19:

@bade 34 ip atlıycam daha duuuur seeeen:KK53:
kitkurdu kitkurdu düğünde oynayıp zıpladın benden daha çok kalori yaktın mı acabaaa:KK57:
Cevızın yarısını kım yedı bacım
Mutlaka kalorı yak barbunya kh canım

Back
X