- 7 Nisan 2015
- 3.616
- 8.910
- 88
Evet ya kadın da konuşkan vallaha çabuk geçiyorBegendınmı Leslie yı
Ben en çok 5 mıle nı severdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya kadın da konuşkan vallaha çabuk geçiyorBegendınmı Leslie yı
Ben en çok 5 mıle nı severdım
tarif istiyoruz zayıflayınca yapıcaz.Ama ev yapimi kendi elciklerimlen yaptim ben o sucugu![]()
uygun canım.Bu müddet beste olmadığı için spor kolumuz @anderes olsun
Beste süper gaza getiriyordu ben tembeli bile kalkıp squat plank öğrendim ve yaptım sağolsunBestttt bana yeni şeyler kattın teşekkür ederim
@anderes sayesinde de bugün ilk defa Leslie 3 mile yaptım ve sıkılmadım, gayet de kolay geldi, üstelik şu an baldırımda hafif bir yorgunluk var ve bundan çok mutlu oluyorum gece gece manyak mıyım nedirSağol Yeliz. Bizi spor konusunda hep gaza getirmeni diliyorum. Canım.
Sizler için de uygunsa.
Efenim çok Merci 4 ü geçti o su 3 fincan da çay 1 yeşil 1 fantastik çayım da var.
Evet ya öne doğru tekme atın diyor ya kadın alt karnı çalıştırıyor diyor. O yüzden tekmeliyom her yeritarif istiyoruz zayıflayınca yapıcaz.
uygun canım.
Kİz Döne bacaklarını iyice kaldır Bak yaparken sabah karın kasların nasıl ağrıyor. Dans Eder gibi yapıyordum çok zevkli valla.
Efenim çok Merci 4 ü geçti o su 3 fincan da çay 1 yeşil 1 fantastik çayım da var.
Aynen kız öyle vallaEvet ya öne doğru tekme atın diyor ya kadın alt karnı çalıştırıyor diyor. O yüzden tekmeliyom her yeriStres attırıyo kız bi yandan da vallaha dans gibi
Gelmedi ya bugün kaç kere girdim yok kaldı düğünlerde vallahakitkurdu balli lokmam gözlerim yollarda kaldı nirdesin? Halaya takildinda çıkamadın mi damat oyununa girdin de birakmadilarmi a benim nazli Arkim nirdesin?
Dalga geçme kızAynen kız öyle valla
Ne dalgası o bikere denizde oluyorDalga geçme kız![]()
Süüüperr süpeeerKizlar canlarim sizi cok ozledim gecmisi okuyamadim. Ameliyat durumlarindan bi sure gelemiyorum en kisa zamanda yaninizdayim spora hazirlikli olun bomba gibi doncem. Sopalarim hazirseviyorum sizi
![]()
Doneeem nasilsinn cok ozledim seniSüüüperr süpeeer![]()
Ben de özledim. Leslie 3 mile e başladım ben. Hem squat plank ve step yapıyorum evde. Sayende vallahaDoneeem nasilsinn cok ozledim seni
Kuzum doneyim beraber arttircaz sporu. Ben de tatile diye ciktim durumlar degisti. Duzeni ozledimBen de özledim. Leslie 3 mile e başladım ben. Hem squat plank ve step yapıyorum evde. Sayende vallahaçok çok geçmiş olsun
![]()
Karbonhıdrat sofrası
Baklava şöbiyet çiğ köfte hepsı ney kh
Pantolon gıdıyor bak deyımmmmm
Ya tarıfı söylesene
Nalan da kendı yapıyor
Yemiyoz yemiyoz kimse yemesin cııss
Nokta
Tamam canım
Teşekkür ederiz
Ceezaaa Cezaaaa! Burcu yarın spooor yapsııın. Bugün yapmamış zaten!
Sıkıntısız gün yok insan yok bana inan. Herkesin kendine göre derdi var dışardan belli etmiyor kimse. Sen kendini toplamazsan kimseye yardımcı olamazsın. Kendini topla kendini sevmeye başlayacaksın bak az kilo verince hilalim emin ol. Hayat çok zor daha da zorlaştırmayalım canım benim. Kızının ellerine de bir daha vurmazsın olur biter. Üzme kendini. Annelik çok zor zaten.