Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ama ev yapimi kendi elciklerimlen yaptim ben o sucugu :KK14:
tarif istiyoruz zayıflayınca yapıcaz. ;)

Bu müddet beste olmadığı için spor kolumuz @anderes olsun
Beste süper gaza getiriyordu ben tembeli bile kalkıp squat plank öğrendim ve yaptım sağolsun Bestttt Bestttt bana yeni şeyler kattın teşekkür ederim
@anderes sayesinde de bugün ilk defa Leslie 3 mile yaptım ve sıkılmadım, gayet de kolay geldi, üstelik şu an baldırımda hafif bir yorgunluk var ve bundan çok mutlu oluyorum gece gece manyak mıyım nedir :KK70: Sağol Yeliz. Bizi spor konusunda hep gaza getirmeni diliyorum. Canım.
Sizler için de uygunsa.
uygun canım.
Kİz Döne bacaklarını iyice kaldır Bak yaparken sabah karın kasların nasıl ağrıyor. Dans Eder gibi yapıyordum çok zevkli valla.

Su 1.si için kitkurdu kitkurdu Nalan ı bekledim ama gelmedi, bugün kendisi tarafından unutulduk :KK43:
Günün 1.si eliya eliya Elif.:halay::sampiyon:
Kendisini tebrik ediyorum ve ördek gibi su içiniz diyorum.
Ördek gibiiii:cool:
Efenim çok Merci 4 ü geçti o su 3 fincan da çay 1 yeşil 1 fantastik çayım da var.

tarif istiyoruz zayıflayınca yapıcaz. :KK66:

uygun canım.
Kİz Döne bacaklarını iyice kaldır Bak yaparken sabah karın kasların nasıl ağrıyor. Dans Eder gibi yapıyordum çok zevkli valla.

Efenim çok Merci 4 ü geçti o su 3 fincan da çay 1 yeşil 1 fantastik çayım da var.
Evet ya öne doğru tekme atın diyor ya kadın alt karnı çalıştırıyor diyor. O yüzden tekmeliyom her yeri :D Stres attırıyo kız bi yandan da vallaha dans gibi

Kızlar önceki sayfadaki hedef kilo kısmına kendinizi yazıp taşıyıverin aklomda kalmıyor kim kaç dedi diye unuttuğum varsa affedin

Kusuruma bakmayın lütfen çok ani bir şekilde izmire döndüm.Salı gününe kadar pek aktif olamayacağım izniniz olursa salı gününden itibaren menü paylaşımı vs. devam etmek istiyorum.Başta kaptanım berilceee berilceee ve diğer tüm takım arkadaşlarımdan çok özür diliyorum

Pantolon gıdıyor bak deyımmmmm
Ya tarıfı söylesene
Nalan da kendı yapıyor

Canim burda aktarlarda onun karisim baharati satilio onu aliyoruz biz ekstra aci olsun diye pul biber atiyoruz kiyma cift cekim sonra kocam o palet elleriyle iyice karistrio onu bazen bagirsak alioz kasaptan kuzenimizin kendi icadi bi sucuk makinesi var onla yapioz :KK53: bazende strece sariom atiom buzluga kesip kesip yiyok

Yemiyoz yemiyoz kimse yemesin cııss

Nokta

Tamam canım

Teşekkür ederiz

Ceezaaa Cezaaaa! Burcu yarın spooor yapsııın. Bugün yapmamış zaten!

Sıkıntısız gün yok insan yok bana inan. Herkesin kendine göre derdi var dışardan belli etmiyor kimse. Sen kendini toplamazsan kimseye yardımcı olamazsın. Kendini topla kendini sevmeye başlayacaksın bak az kilo verince hilalim emin ol. Hayat çok zor daha da zorlaştırmayalım canım benim. Kızının ellerine de bir daha vurmazsın olur biter. Üzme kendini. Annelik çok zor zaten.

Yaparim baby sucuk icin herseyi yaparim :KK53::-)

Back
X