Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba canım. Tanistik mi hatirlamiyorum. Ben Elif. Bebek olunca hersey zor tabi. Ama bu şekilde beslenme emziriyorsan pek doğru değil tatlim. Daha sağlıklı beslenmelisin. Vitaminli, proteinli, ki sütle bebeğin de beslen sin. Bence kiloyu sonra düşün.

papyonkilikli papyonkilikli canım bol bol su iç. Sakın kafana kilonu takma. Şimdi 2 çocuk zor, lohusalık, emzirme kolay değil. Ben de senin gibi hatta daha şişmandım. Sonra her şey yoluna girince verilir. Ara sıra gel konuşalım dertleşelim.
Ultrasona sevindim.
tabii ki herseyden once evlatlarim. ben evlatlarima kendim bakmak icin 2 sene emek harcayip 92 kpss puani ile atandigim devletten ayrildim canlar. mumkunmu onlari dusunmeden zayiflama isine girmem. daha once de belirttim zayiflamadan daha cok saglikli beslenme niyetindeyim. girdunuz iste gunluk yiyeceklerimi. menulerinizi takip edip ornek alirim biraz saglikli beslenirim bu da yaninda kilo kaybivyaratir diye dusunmustum lakin basarilivolamiycam gibi cunku takip edemiyorum...

Canim burda aktarlarda onun karisim baharati satilio onu aliyoruz biz ekstra aci olsun diye pul biber atiyoruz kiyma cift cekim sonra kocam o palet elleriyle iyice karistrio onu bazen bagirsak alioz kasaptan kuzenimizin kendi icadi bi sucuk makinesi var onla yapioz :KK53: bazende strece sariom atiom buzluga kesip kesip yiyok

Yaparim baby sucuk icin herseyi yaparim :KK53::-)
Çiğ olarakmı yenıyor
Ahhhh yıllar nankör yıllar
Gencayyyy yavrum duyyy
Senın ıcın söylenen sözler sucuğa soylenır olmuş
Gece okuldan gelen 1 saat spor yapan Burcu nırdeee
Sucuk askı sen nelere kadırsın

Kusuruma bakmayın lütfen çok ani bir şekilde izmire döndüm.Salı gününe kadar pek aktif olamayacağım izniniz olursa salı gününden itibaren menü paylaşımı vs. devam etmek istiyorum.Başta kaptanım berilceee berilceee ve diğer tüm takım arkadaşlarımdan çok özür diliyorum
Canım hersey yolundamı
Cuma lıste var bıldırım olabılecekmı
Kılo alma yolarım teze gelın bak

Günaydın kızlar dün uğrayamadım hiç arkadaşım rahatsızlandı yanımda dün sabahtan akşama kadar hastanede yanındaydım kusura bakmayın

Dün listem şöyle

Sabah:07:30
5 zeytin
1 adet kepekli krep
30 gr beyaz peynir
3 adet çeri domates
1 adet salatalık

Ara 10:00
1 fincan kahve

Öğle yapamadım hastanedeydim

Akşam 20:00
1 kase Sezar salata

Spor yok maalesef evde olamadığım için ama gün içinde milyon kez merdiven indim çıktım :) 3 litre suyu tamamladım ama :)

Günaydın kızlar dün uğrayamadım hiç arkadaşım rahatsızlandı yanımda dün sabahtan akşama kadar hastanede yanındaydım kusura bakmayın

Dün listem şöyle

Sabah:07:30
5 zeytin
1 adet kepekli krep
30 gr beyaz peynir
3 adet çeri domates
1 adet salatalık

Ara 10:00
1 fincan kahve

Öğle yapamadım hastanedeydim

Akşam 20:00
1 kase Sezar salata

Spor yok maalesef evde olamadığım için ama gün içinde milyon kez merdiven indim çıktım :) 3 litre suyu tamamladım ama :)
Geçmiş olsun ceren

Asıl sorun bu işte
Sev kendını
Bu hayat senın
Kendı hayatının figuranı olarak yasayacaksan
O kadar güçsüzsen
Kendını tanımıyorsun demektır
Kendının farkına var bebegım

Küçük dusurmedın böyle düşün
O ınsanlar kımkı dıyorsun
Hala nasıl yaptım dıye onlara haketmedıgı degerı verıyorsun
Bır tutarsızlık yokmu burda
Kımse ıcın yasama
O an o dogrundu yaptın
Sımdı yanlışını anladın yapmayacaksın bıttı

Aynı dılı konuşmaya başladık sanırım

Bade kendıne gel
Kendını sevmene yardımcı olmamıza ızın ver
Bahanelerı ve kh yı kes
Benı sevdıgını söyle

Evet zukkum zukkum bizde yaptık öyle şeyler hele ben hatırlıyorum da kendimi..boşuna sinirleniyormuşum mükemmel olmak önemli değilmiş
İş ev çocuk hepsini zorlamışım ne gerek varsa
Zamanla öğreniliyor sen mutlu olursan ailede mutlu oluyor

Bade gozlerın dolu bızı okudugunu bılıyom
Ama salla gıtsın
Kendıne bır 6 ayı çok görme
Bendenin ınceldıkce ruhun güçlenecek bak gör

zukkum zukkum , kizlar cok hakli
Kendimizi sevmemekle, mutsuz olmakla, hep aglamakla bir yere varilmiyor ben de cok yaptim, eminim cok da yasanmistir forumda
Kendini toparla ve sana yardimci olalim, destek olalim yeter ki iste, bak kendine guvenin nasil da yerine gelecek, ne kadar guzel ve iyi hissedeceksin kendini :KK66:
Yanindayiz tatlim kendini uzme nolur :KK68:

Bade aklım sende umarım yatmadan bır haber verırsın

Yemiyoz yemiyoz kimse yemesin cııss

Nokta

Tamam canım

Teşekkür ederiz

Ceezaaa Cezaaaa! Burcu yarın spooor yapsııın. Bugün yapmamış zaten!

Sıkıntısız gün yok insan yok bana inan. Herkesin kendine göre derdi var dışardan belli etmiyor kimse. Sen kendini toplamazsan kimseye yardımcı olamazsın. Kendini topla kendini sevmeye başlayacaksın bak az kilo verince hilalim emin ol. Hayat çok zor daha da zorlaştırmayalım canım benim. Kızının ellerine de bir daha vurmazsın olur biter. Üzme kendini. Annelik çok zor zaten.

Hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim telefon un şarjı bitti kapandı yazamadım daha bu günler geçecek biliyorum kimse için kendimi üzmeye de değmez onuda biliyorum ama işte yaradılış meselesi sanırım bende böyle yaratılmışım herşeyi en ince düşünen biriyim benim de hatalarım var surat aşmak gibi suratm asildimi toplayamam bazen kızarım asliri bazen üzülürüm asılır neyse hepinize çok çok günaydınlar hanımlar bugün buradayım

Beril kusura bakma canım telefon kapanınca yazamadım daha amca kızımı yatırıp uyudum bisi sormak istiyorum gruptan elenen tekrar girebiliyor mu listeye yoksa hani liste önce size 2 hafta gibi bi süre de olduğu gibi sadece takiliyormu
Kuzum Cuma'ya bir sürü vakit var takma kafaya yaparsın sen :halay:
Bu hafta menülerini olmazsa biz yapalım malzemeyi söyle sen ..ben inanıyorum çok güzel olacak:KK66:
Kalabalıkta zor olmuştur şimdi evdesin değil mi?

Kuzum Cuma'ya bir sürü vakit var takma kafaya yaparsın sen :halay:
Bu hafta menülerini olmazsa biz yapalım malzemeyi söyle sen ..ben inanıyorum çok güzel olacak:KK66:
Kalabalıkta zor olmuştur şimdi evdesin değil mi?
Evdeyim canım olur siz söyleyin ben malzeme alırım ona göre şuan sebze olarak kabak ve patlıcan var elimde ama bugün çıkıp alıcam salata malzemem bitti çıkmış ken alırım onları da bu hafta makarna pilav yok hiç yemicem bakalım ne kadar fakedecek merak ediyorum

Evdeyim canım olur siz söyleyin ben malzeme alırım ona göre şuan sebze olarak kabak ve patlıcan var elimde ama bugün çıkıp alıcam salata malzemem bitti çıkmış ken alırım onları da bu hafta makarna pilav yok hiç yemicem bakalım ne kadar fakedecek merak ediyorum
Süpersin Hilalim. Patates de yok unutma canım

Bak bence patlıcan yada kabaktan bir yemek yaparsın
Ben nefis yemek tarifleri sitesinden çok bakıyorum tariflere
Birde protein olsun mesela tavuk haşla hem tok tutar vakit varsa köfte yap yada yoğurt falan bir öğün sebze bir öğün öyle yersin
Hem 2 günlük yaparsan çocukla zorlanmazsın yemeklerin yanına söğüş gibi salata yap doğra gitsin :halay:
Hadi bakalım bol suyu da unutma metabolizmanı hızlandırmak için Türk kahvesi yeşil çay iç
Bizler buralardayız zaten hepimiz birbirimize destek oluyoruz

Ayrıca çok geç kahvaltı yapma aralarda küçük öğünler yaparsın
1 meyve süt gibi
6 fındık 2 hurma
Hiç yoksa az peynir falan
Seni acıktırmayacak şeyler işte
Bizim menülere bakarsın ben de öyle yapıyorum aklıma geliyor

Back
X