- 25 Ocak 2010
- 2.038
- 1.042
- 173
- 38
Ne demek gülüm
Bu akşam düğüne gidiyorum Beril senin sayende bacak boyum tavan yapacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demek gülüm
Ne yapalım çocuklar mutlu olsun yeterYaaa çok güzel vakit geçirmişsiniz çok tatlısınız ya![]()
Buda bızdenmısTakmıyormuş gibi davran canım benim umursama hatta İnan bu tavır çoğu insana bir çok küfürden bağırıp çağırmadan daha etkili tatlım hanımefendiliğini bozma bu seni düşürmez yüceltir![]()
İyi eğlenceler bizim yerimize de eğlen canımBu akşam düğüne gidiyorum Beril senin sayende bacak boyum tavan yapacakgüzelliğimi sana borçluyum
![]()
Kalorı yaktın ya ona bak yelızımSelam kızlar eve geldik ..çocukları havuza götürdük bende aralarda debelendim durdum![]()
Savasçı olAnneme gidiyim diyorum bünyelerinde eşimi yanlış bırakıyorum korkuyorum bunlar yüzünden benim yuvam yıkılacak çok zedeleniyor çünkü
Hepiniz adına oynayacağım kalori yakılıyor sonuçta bol bol oynayayım bariİyi eğlenceler bizim yerimize de eğlen canım![]()
Valla iyi debelendim inşallah öyle olmuşturKalorı yaktın ya ona bak yelızım
Çılgın bediş senı hadı ordanBu akşam düğüne gidiyorum Beril senin sayende bacak boyum tavan yapacakgüzelliğimi sana borçluyum
![]()
Savasçı ol
Bırınde ıkındınde kırılarak kırmayı ogrenır yüregın
Ama sen akıllı ol fevrılıgı bırak önce
Bız bahane olmasak dıyecemdeHepiniz adına oynayacağım kalori yakılıyor sonuçta bol bol oynayayım bari![]()
Eşe sahıp çıkmak kolay kiiiiBeril haklı kuzum akıllı ol bu şekilde her zaman kazanırsın eşine aşkına sahip çık![]()
Bız bahane olmasak dıyecemde
Pek bır heveslısın huuuu
Kım evlenıyor
Gelıne ne takıldı
Kaynana suratı ne renktı ıyıce bak haber getır
Cerencim sen yine rahat babette al yanına ..topuklular bir süre sonra eziyete dönüyor bendeHahaaaaaa yes![]()
Aynen kuzum ya iyi hatırlattın hemen çantaya koyayımCerencim sen yine rahat babette al yanına ..topuklular bir süre sonra eziyete dönüyor bende![]()
Sen cakrırmadan gelınlıgı elle biArkadaşımız evleniyor erkek içgüvey olacak sanırım çeyrek takıcam ve oynayacağım kayınvalıde mor olacak büyük ihtimalle kız tarafı keyif yerinde olacak bu ön görüşümpasta çilekli halay hareketli olacak
![]()
Sen cakrırmadan gelınlıgı elle bi
Gerçek Fransız mı çakma mı
Kaç bılezık kaç çeyrek aman ıyı say
O çilekli pasta çileli pzt olmasın dıkkat et