Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pasta bayatO gelinlik ellenecek sen hiç merak etme o pasta hiç yenmeyecekkkk![]()
Yenmeyecek demişsin çatalı bıçağı sımdıden haxırlamişınO gelinlik ellenecek sen hiç merak etme o pasta hiç yenmeyecekkkk![]()
Pasta bayat
Gelınlıkte hıc guzel degıldı
Ay altınıda yoktu diye dedıkodu yapılmazsa ben o dugune dugun demem
Ceren kız senın lady nerde
Nıye uğramıyor
Gıcıkkkkkk larDedikodu işi bende en geç yarın anlatacağım size full gıybet timeben kaçar saçlara fön makyaj saks mavisi elbise pudra stiletto beni bekler görüşürükkkk
![]()
Gıcıkkkkkk lar
Dugunler
Piknıkler
Bız üvey evlatmıyız bırınızde gelın demedınız
Çok güzelmişSelamlar kızlar akşam yemeğimi yapıyorum verdim fırına :) lahmacun yaptım ama sahte :) vermiştim tarifini ama yazayım
Kabakları soydum rendeledim sularını sıktım içine 2 yumurta kırdım yoğurdum tepsiye fırın kağıdı serip yaptım bi tepsi çıktı onu 15-20 dk pişirdim daha sonra soğan koydum bolca rondodan geçirdim suyunu sıktım domates rondo yaptım ve 2-3 diş sarımsak soğanla domatesi harmanladım 1-2 kaşık salça attım (salça ev yapımı) baharat attım kıymayı da atıp yoğurdum fırından çıkardığım kabağın üzerine yaydım tekrar fırına verdin kıymayı çok yapmışım kalanını tavaya koydum extra domates koydum pişiriyorum
Çektim resmî ama yüklemiyor boyutu yüksekmişÇok güzelmiş
Resım eklermısın merak ettım
Neyse sağol canımÇektim resmî ama yüklemiyor boyutu yüksekmiş
Kızlar akşam uğrarım
Ütüye baslıyom
Sonra kızları goturecem
Lahmacunun tadını beğendin mi ?sağlıklı gerçektenKolay gelsin bu sıcakta ütü
Vallaha ya nerde Nalan özletti kendini kankamNalan hanım hanı gelınle damadı bıraksanda gelsen gayriiii
Yürüdük vallaha çok güzeldi, yeşillik, mis gibi hava, göl...ohh bee iyi ki gelmişiz değişiklik oldu.
İnşallah eksi olurum. Tartıyı almadım dönüyoruz.Done onyuzbınmılyon adım atıp eksının anasını ağlatır yarın
Tartısını götürdümü ki
Ayy yaşasın gıybeeeetDedikodu işi bende en geç yarın anlatacağım size full gıybet timeben kaçar saçlara fön makyaj saks mavisi elbise pudra stiletto beni bekler görüşürükkkk
![]()
Mangal yapmadık berilcan ya bi lokantada yedik. Bacaaak yooookDoneeee gördüm gelmışsin
Nasıldı piknik
Mangalda tavuk bacağı yedınmı
Öff ütü birikti benim de yaa bebe uyanıkken yapamıyorum uyurken yapamıyorum sırf ütü için biri lazımKızlar akşam uğrarım
Ütüye baslıyom
Sonra kızları goturecem
O sumaklı salata yanına bi arnavut ciğeri mi ister ki yelizim yaaaSelam kızlar size menümü yazayım
Sabah kahveyle başladım güne
8 kaşık menemen
2 zeytin
3çatal peynir
Yarım dilim ekmek
Salatalık biber
Ara yapmadım
Öğlen
Yanımda yoğurtlu yulaflı karışım yaptım onu götürdüm yedim
Ara
1 yeşil elma
Akşam
Kabak yemeği
Roka salatası
Sumaklı maydanozlu kırmızı soğan salatası (eve yapmıştım bende yedim)
Yarım dilim esmer ekmek
Akşam acıkırsam sütümü içerim
Su 2,5 litre
Spor
8000 adım
Biraz yüzme
Öff hakkatKolay gelsin bu sıcakta ütü