Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

zukkum zukkum ne kız hilal nerden buldun allasen
Bi anda yeni üye gelmiş dedim vallaha
İyi iyi neyse alışırız
Hilal sert dur sıkı dur içine bir şey atma atacaksan kısa vadede çat çat çat diye çıkar lafını esirgeme bırak karşındaki düşünsün sen ne düşünecen
Hayat kısa kuzum

Sayın ve sevgi değer takımdaşlarım işte menüm:
Kahvaltı 08.30: 10 iç badem çiğ, 4 günkurusu, 1 fincan neskafe
Öğlenimsi akşamımsı 13: 2 çöp kuzu şiş, 1 domates, 1 dilim köy ekmeğinin dış çeperi
Sade türk kahvesi, çay
1 litre su
1.5 saat yürüyüş

Sayın ve sevgi değer takımdaşlarım işte menüm:
Kahvaltı 08.30: 10 iç badem çiğ, 4 günkurusu, 1 fincan neskafe
Öğlenimsi akşamımsı 13: 2 çöp kuzu şiş, 1 domates, 1 dilim köy ekmeğinin dış çeperi
Sade türk kahvesi, çay
1 litre su
1.5 saat yürüyüş
tezbitsin tezbitsin döneee güzel olmuş menün nescafene süttozu koymamışsındır tahmin ediyorum
Çabuk su iç bakalım :KK66:
Güzel geçmiş sevindim yürüyüş gibi yok valla:KK25:

Kahvaltı yapmadım geç kalkınca ara gibi yaptım

2 yerli taze hurma
(Süt içecektim ama kalmamış ayran içtim :))
4-5 kuru üzüm
4-5 çiğ badem

Akşam: yalancı lahmacun :)
Domates salatalık siyah taze biber ve küçük bardak ayran içtim birazdan spor yapacağım
Su içildi hatta şu an büyük sürahi aldım yanıma içiyorum :)

Takmıyormuş gibi davran canım benim umursama hatta İnan bu tavır çoğu insana bir çok küfürden bağırıp çağırmadan daha etkili tatlım hanımefendiliğini bozma bu seni düşürmez yüceltir :KK19:

Çok duygusalsın desene zamanla takmamayı öğreniyorsun Hilal
Fazlasıyla hemde
Ben bu konularda yırtığımdan
Lafının dırhemını yıyen it kudurur

Senın yerınde olsam yerını bekler lafı cuk oturttururdum
Yaşla da ilgili sanırım oturması lazım herhalde biraz da benim yaşımın beklicem bi kere daha bisi duyarsam acıcam ağzımı yumucam gözümü eş ailesi de olsalar artık farketmiyor

Valla iyi debelendim inşallah öyle olmuştur :-)
Akşama kabak yemeği ayırmıştım kendime salata yoğurt yiyeceğim
Eve de dondurucudan köfte çıkardım pilav falan uyduracağım
Hilal sen ne yaptın ayarladın mı yemeklerini?
Cooookktan kabak patlıcan kopya biber domates hepsini karıştırıp pisirdim yanına da tavuk taşlık yaptim soğanlı bide yoğurt çorbası vardı 0 kalorili
Eşe sahıp çıkmak kolay kiiii:oops:
Yok anacım o dediğin kafa doluyken olmuyor konsantre meselesi zaaar

zukkum zukkum aklıma ne geldi yoğurt yiyemiyorum dedin ya cacık seversen öyle tüketebilirsin belki yada ayran falan
Yoğurt yerimde ilaca başladığımdan beri midemi bulandırıyor iyi de oluyor kız boşver

zukkum zukkum ne kız hilal nerden buldun allasen
Bi anda yeni üye gelmiş dedim vallaha
İyi iyi neyse alışırız
Hilal sert dur sıkı dur içine bir şey atma atacaksan kısa vadede çat çat çat diye çıkar lafını esirgeme bırak karşındaki düşünsün sen ne düşünecen
Hayat kısa kuzum
çok çok çok haklısınız hepsini kulağıma küpe yaptım tek tek kazıdım kafama

Menü
Sabah
1 yumurta kırma
Yarım salata çeyrek domates
Yumurtayı da yiyemedim midem bulandı

Öğlen
1 kepçe çorba yoğurt
1 kepçe türlü
3 yk tavuk tasligi pisirdim tavuk kalmamış onu buldum buzlukta

Aksam
Az evvel 3 yemek kaşığı tavuk taşlık

Şu 2.5
Spor henüz yok atlayabilirsem ip
Bu gece erkenden yaticam sabah anneme geçeceğim çünkü torununu özlemiş bende dayanamam ama yazarım size yoğunluk olmaz artık

Iyi geceler canlar :) nasilsiniz ben iyiyum cok şükür.kac kilo oldum cok merak ediyorum bu kadar dengesiz beslenmeye inşallah kilo almamışımdir. Bi tartildim ama normalden az gösteriyor gibi geldi bana bakalim nasil olacak sonumuz

Iyi geceler canlar :) nasilsiniz ben iyiyum cok şükür.kac kilo oldum cok merak ediyorum bu kadar dengesiz beslenmeye inşallah kilo almamışımdir. Bi tartildim ama normalden az gösteriyor gibi geldi bana bakalim nasil olacak sonumuz
Sen düzenine kavuşunca toparlarsın canım yazın genelde böyle oluyor hep :KK66: yine de dikkatli ol vermesi çok zor oluyor sonra:confused:

Kizlar eve daha yeni girdim.bugun midem yerinde degil yarin spora tam gaz devam yuruysler tam gaz ekmek yemedim.iyi yedim ama.bugun itiraf ediom

Sabah 11.00
1 kk peynir
1 tane 2 si bir arada
1 biber

Ogle 14.00
10 tane kiraz
5 tane erik

Aksam 19.00
2 cop sis izgara ciger
1 pirzola 1 kanat
1 dil.ekmek
Salata

2 litre su
30 dk yuruyus

Manum

11:30
1 yumurta
2 kk peynir
2 parmak kadr cecil

Saat 16
1 kase yoğurt

Saat 19:30
Avuc ici kadar haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt

Su 2.5 3 e tamamlarim.
Spor yok.

Çay içeceğim şöyle özledim valla :süslü:
Bi demlik içtim heralde uyku tutmuyo şimdi
Eve geçince halledersin canım
Kizlar eve daha yeni girdim.bugun midem yerinde degil yarin spora tam gaz devam yuruysler tam gaz ekmek yemedim.iyi yedim ama.bugun itiraf ediom

Sabah 11.00
1 kk peynir
1 tane 2 si bir arada
1 biber

Ogle 14.00
10 tane kiraz
5 tane erik

Aksam 19.00
2 cop sis izgara ciger
1 pirzola 1 kanat
1 dil.ekmek
Salata

2 litre su
30 dk yuruyus
Tam bir pazar menüsü burcu, sabahtan itibaren sıkı tutarsın. Ben de şiş miş yedim vallaha. Et bana dokunuyor bir de. İshal yapıyor :KK43: ama bir yere gidince de başka ne yiyeceksin mecburi yeniyor.

Back
X