- 7 Nisan 2015
- 3.616
- 8.910
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lahmacunun tadını beğendin mi ?sağlıklı gerçekten
Sayın ve sevgi değer takımdaşlarım işte menüm:
Kahvaltı 08.30: 10 iç badem çiğ, 4 günkurusu, 1 fincan neskafe
Öğlenimsi akşamımsı 13: 2 çöp kuzu şiş, 1 domates, 1 dilim köy ekmeğinin dış çeperi
Sade türk kahvesi, çay
1 litre su
1.5 saat yürüyüş
Tamam bir ara bende deneyeyimBeğendim canım gayet güzel tavsiye ederim
Süt tozu sevmiyorum bebişim yatezbitsin döneee güzel olmuş menün nescafene süttozu koymamışsındır tahmin ediyorum
Çabuk su iç bakalım
Güzel geçmiş sevindim yürüyüş gibi yok valla![]()
Takmıyormuş gibi davran canım benim umursama hatta İnan bu tavır çoğu insana bir çok küfürden bağırıp çağırmadan daha etkili tatlım hanımefendiliğini bozma bu seni düşürmez yüceltir![]()
Fazlasıyla hemdeÇok duygusalsın desene zamanla takmamayı öğreniyorsun Hilal
Yaşla da ilgili sanırım oturması lazım herhalde biraz da benim yaşımın beklicem bi kere daha bisi duyarsam acıcam ağzımı yumucam gözümü eş ailesi de olsalar artık farketmiyorBen bu konularda yırtığımdan
Lafının dırhemını yıyen it kudurur
Senın yerınde olsam yerını bekler lafı cuk oturttururdum
Cooookktan kabak patlıcan kopya biber domates hepsini karıştırıp pisirdim yanına da tavuk taşlık yaptim soğanlı bide yoğurt çorbası vardı 0 kaloriliValla iyi debelendim inşallah öyle olmuştur
Akşama kabak yemeği ayırmıştım kendime salata yoğurt yiyeceğim
Eve de dondurucudan köfte çıkardım pilav falan uyduracağım
Hilal sen ne yaptın ayarladın mı yemeklerini?
Yok anacım o dediğin kafa doluyken olmuyor konsantre meselesi zaaarEşe sahıp çıkmak kolay kiiii![]()
Yoğurt yerimde ilaca başladığımdan beri midemi bulandırıyor iyi de oluyor kız boşverzukkum aklıma ne geldi yoğurt yiyemiyorum dedin ya cacık seversen öyle tüketebilirsin belki yada ayran falan
çok çok çok haklısınız hepsini kulağıma küpe yaptım tek tek kazıdım kafamazukkum ne kız hilal nerden buldun allasen
Bi anda yeni üye gelmiş dedim vallaha
İyi iyi neyse alışırız
Hilal sert dur sıkı dur içine bir şey atma atacaksan kısa vadede çat çat çat diye çıkar lafını esirgeme bırak karşındaki düşünsün sen ne düşünecen
Hayat kısa kuzum
Herkeste pazar koşturmacası kimisi düğündeKızlar neree kayboldunuz yaaaa
Sen düzenine kavuşunca toparlarsın canım yazın genelde böyle oluyor hepIyi geceler canlar :) nasilsiniz ben iyiyum cok şükür.kac kilo oldum cok merak ediyorum bu kadar dengesiz beslenmeye inşallah kilo almamışımdir. Bi tartildim ama normalden az gösteriyor gibi geldi bana bakalim nasil olacak sonumuz
Çiğ olarakmı yenıyor
Ahhhh yıllar nankör yıllar
Gencayyyy yavrum duyyy
Senın ıcın söylenen sözler sucuğa soylenır olmuş
Gece okuldan gelen 1 saat spor yapan Burcu nırdeee
Sucuk askı sen nelere kadırsın
Sen nasılsın canimmmHerkeste pazar koşturmacası kimisi düğünde
Gelirler birazdan![]()
Bi demlik içtim heralde uyku tutmuyo şimdiÇay içeceğim şöyle özledim valla![]()
Eve geçince halledersin canımIyi geceler canlar :) nasilsiniz ben iyiyum cok şükür.kac kilo oldum cok merak ediyorum bu kadar dengesiz beslenmeye inşallah kilo almamışımdir. Bi tartildim ama normalden az gösteriyor gibi geldi bana bakalim nasil olacak sonumuz
Tam bir pazar menüsü burcu, sabahtan itibaren sıkı tutarsın. Ben de şiş miş yedim vallaha. Et bana dokunuyor bir de. İshal yapıyorKizlar eve daha yeni girdim.bugun midem yerinde degil yarin spora tam gaz devam yuruysler tam gaz ekmek yemedim.iyi yedim ama.bugun itiraf ediom
Sabah 11.00
1 kk peynir
1 tane 2 si bir arada
1 biber
Ogle 14.00
10 tane kiraz
5 tane erik
Aksam 19.00
2 cop sis izgara ciger
1 pirzola 1 kanat
1 dil.ekmek
Salata
2 litre su
30 dk yuruyus
Bayağa az kalorili olmuş elif yav hiç de ekmek yok. Süper ekmek yemeyip doyabilmek.Manum
11:30
1 yumurta
2 kk peynir
2 parmak kadr cecil
Saat 16
1 kase yoğurt
Saat 19:30
Avuc ici kadar haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt
Su 2.5 3 e tamamlarim.
Spor yok.