- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
plasticwoman bekliyorum Ceyda hadi gari yaz da şok olayım ama sevineyim de takımım için ne yapalım artık
106,3 idi şu an 105,3 -400 gram
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
plasticwoman bekliyorum Ceyda hadi gari yaz da şok olayım ama sevineyim de takımım için ne yapalım artık
Hemen verirsin Nalan bende bişey sandımArtı 300 gram eyyam-ı perişan
1 kilo olmuyor mu106,3 idi şu an 105,3 -400 gram
YoldaTızlaaaaar nerdesiniz
Düğündeki altının üstüne bir de bu zarar deseneArtı 300 gram eyyam-ı perişan
Demı 1 vermıs1 kilo olmuyor mu
Hadi bakalım şu üç haneli rakamlardan kurtulmana çok az kaldı![]()
Elifle benım muabbetımızı okudunmuberilceee kaptanım gruba ne olmuş bunlar coşmuş almış coşkuyu
Senın benden haberın yoktezbitsin
Pembe_patikli gıcıklar milleti gaza getirip açlıktan öldüreceksiniz nedir sizin bu zulmünüz kimedir, sebep nedir diyiverin bi yol
![]()
Sizin mesajlarınıza zaten koptum ne güzel yazışmışsınız abooo dedim sonra yine güldümElifle benım muabbetımızı okudunmu
Ne güzel anlaşmışız
Haberim oldu ama meşhur taktik iş başında kasmak yok hırs yok az ama yağdan olsun bir de hayatın küçük lezzetlerini kaçırmıyoruz 10 da bir demişiniz evet iyi fikir sen bunu dediysen seni biliriz bitti demektirSenın benden haberın yok
Yedırtmem dendikçe yedım
Nerdessiiin nerdesiiin ne bitmez düğünmüş ya kırk gün kırk gece mi yapıyorlar sizin ordaGünaydın Tızlaaaaar
Aslında çok sıkıntı yok gibi yediklerimi yazacağım harfi harfine halledemeyeceğim bir cıs yemedim gibi altın takmayı icad edene bol bol rahmet okuyorum her yazDüğündeki altının üstüne bir de bu zarar desene
Canım hani ben geldim kaçtır bakıyorum yoksun ne yaptın miniğim nasılNerdessiiin nerdesiiin ne bitmez düğünmüş ya kırk gün kırk gece mi yapıyorlar sizin orda
Özlediiiiim
1 kilo olmuyor mu
Hadi bakalım şu üç haneli rakamlardan kurtulmana çok az kaldı![]()
Yoksa düne göre mi Ceyda ?
Kimseyle alıp veremediğimiz yok cınıııım. Düzgün besleniyoruz işte fena mıtezbitsin
Pembe_patikli gıcıklar milleti gaza getirip açlıktan öldüreceksiniz nedir sizin bu zulmünüz kimedir, sebep nedir diyiverin bi yol
![]()
Okuyanlara sesleniyorum o zamam, papağan gibi aynı şeyi diyeceğim ama, düzgün beslenin, spor yapın, su için. Detoksmuş, garip yiyeceklermiş, içeceklermiş abanmayın boşuna, 5 verip 10 alırsınız. Ben dana gibi başladım ona rağmen haftada ilk başladığımda 2.7 vermişim en çok. Yani.eliya Elifciğim canım nerdesin bunalar milleti açlıktan bayıltacakmış öyle duyum aldım veriyorlar coşkuyu sonrası kenardan kıs kıs izliyorlar
![]()
Ya bu ne düğün yaaaa anlamadım gitti halay başı mısın her düğünde nediiir kankaaaam canıııım çok özledim hiç haberleşemedik yaahuDüğünsever oyunsavar arkadaşınız olarak bu akşam düğüne gidiyorum tekrar imdaaat
Gittiğin yerde yapacak bir şey yok, seçerek besleneceksin iştr mümkün mertebe. Sen de süper yapıyorsun bunu.Gittiğim yerde pek diyete uygun beslenmedim şimdide açlıktan ölüyorum kahvaltıyı geciktirdim haftasonu yediklerimi yazarım bir ara
Kıız özledim hep sordum hatta gelmeyecek mi bir daha diye bile korktumtezbitsin
kankişim nerdesin hiç beni özlemedin mi
nerelerde deyu yolumu gözlemdin mi
İki çift lafın belini kıralım demedin mi
Bensiz diyetler yapıp kilolar verirken
bu kızın hali ne demedin mi
Dün dolunay vardı baya şişkinlik oluyor dolunay olduğunda
Gariban rakibeye baak seeenplasticwoman rakibem dolunay filan deme yaz şu pazartesi kilonu ben de yoldan geldim dün akşama doğru tekarar başka düğüne gittim şişlik vs hepsi mevcut tabi bu şişlikler yeni oluşan ödemler midir mazinin hiç bitmeyen yağları mıdır orası şaibeli dermişim
Lafın özü söyle de şu pazartesi tartını bu gariban rakiben de yola girsin sana yetişemez ama
Aşk olsun NalanArtı 300 gram eyyam-ı perişan
İyiyiz dün gezdik şımardık tabii...düz duvara nasıl tırmanılır anne nasıl sinirlendirilir kedinün peşinden nasıl koşulup düşülür hepsi bizim evde film gibiCanım hani ben geldim kaçtır bakıyorum yoksun ne yaptın miniğim nasıl
Menün kötü değil kankişim. Suyun kötü sadece. Niçin artıya geçtin acaba? Hareketsiz kalmışsın süğünde halbuki ben seni eline mavi mendil alıp sallayan bir halaybaşı olarak hayal ettim 2 gündür...oturmak bize yakışmaaaaz Nalaaaan hadiii halaybaşıııı burma burmaaa yar yaar yaar yaaar yaaar yar amaaanHafta sonu yediklerim
kahvaltılar sıkıntısız cıssız
öğlen cumartesi 3 kaşık bulgur pilavı sebzeli
akşam sadece 2 dilim lahmacun 2 bardak ayran
arada 2 erik 3 kayısı çağlası
pazar öğlen sadece iki kaşık kavurma 3 yeşil biber(ayran hazır diye içmedim)
akşam 2 kaşık kavurma 3 biber (ayran aynı sebepten içilmedi)
yine kayısı çağlası yani olmamış kayısı 3 tane
gelelim suya günlük 1,5 2 lt anca içmişimdir
bütün yediklerim bu su az salta yok
berilceee
tezbitsin
Hııııııh sanki peri padişahının kızını aldık değil miNerdessiiin nerdesiiin ne bitmez düğünmüş ya kırk gün kırk gece mi yapıyorlar sizin orda
Özlediiiiim