Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Senın benden haberın yok
Yedırtmem dendikçe yedım
Haberim oldu ama meşhur taktik iş başında kasmak yok hırs yok az ama yağdan olsun bir de hayatın küçük lezzetlerini kaçırmıyoruz 10 da bir demişiniz evet iyi fikir sen bunu dediysen seni biliriz bitti demektir

1 kilo olmuyor mu :KK53:
Hadi bakalım şu üç haneli rakamlardan kurtulmana çok az kaldı :KK73::KK73:

Evet heyecanla o günü bekliyorum

Yoksa düne göre mi Ceyda ?

Cumartesi tartışmıştım 105,3 çıkmıştı sabah böyle çıktı ama hiç kaçamak yapmadım üstüne spor yaptım ama ellerim falan hep şiş ya dolunaydan ya da regl olacağım

Hafta sonu yediklerim
kahvaltılar sıkıntısız cıssız
öğlen cumartesi 3 kaşık bulgur pilavı sebzeli
akşam sadece 2 dilim lahmacun 2 bardak ayran
arada 2 erik 3 kayısı çağlası
pazar öğlen sadece iki kaşık kavurma 3 yeşil biber(ayran hazır diye içmedim)
akşam 2 kaşık kavurma 3 biber (ayran aynı sebepten içilmedi)
yine kayısı çağlası yani olmamış kayısı 3 tane
gelelim suya günlük 1,5 2 lt anca içmişimdir
bütün yediklerim bu su az salta yok
berilceee berilceee tezbitsin tezbitsin

tezbitsin tezbitsin Pembe_patikli Pembe_patikli gıcıklar milleti gaza getirip açlıktan öldüreceksiniz nedir sizin bu zulmünüz kimedir, sebep nedir diyiverin bi yol:KK70::KK70::KK70::KK70:
Kimseyle alıp veremediğimiz yok cınıııım. Düzgün besleniyoruz işte fena mı
eliya eliya Elifciğim canım nerdesin bunalar milleti açlıktan bayıltacakmış öyle duyum aldım veriyorlar coşkuyu sonrası kenardan kıs kıs izliyorlar:sus::sus:
Okuyanlara sesleniyorum o zamam, papağan gibi aynı şeyi diyeceğim ama, düzgün beslenin, spor yapın, su için. Detoksmuş, garip yiyeceklermiş, içeceklermiş abanmayın boşuna, 5 verip 10 alırsınız. Ben dana gibi başladım ona rağmen haftada ilk başladığımda 2.7 vermişim en çok. Yani.
Düğünsever oyunsavar arkadaşınız olarak bu akşam düğüne gidiyorum tekrar imdaaat
Ya bu ne düğün yaaaa anlamadım gitti halay başı mısın her düğünde nediiir kankaaaam canıııım çok özledim hiç haberleşemedik yaahu
Gittiğim yerde pek diyete uygun beslenmedim şimdide açlıktan ölüyorum kahvaltıyı geciktirdim haftasonu yediklerimi yazarım bir ara
Gittiğin yerde yapacak bir şey yok, seçerek besleneceksin iştr mümkün mertebe. Sen de süper yapıyorsun bunu.
tezbitsin tezbitsin
kankişim nerdesin hiç beni özlemedin mi
nerelerde deyu yolumu gözlemdin mi
İki çift lafın belini kıralım demedin mi
Bensiz diyetler yapıp kilolar verirken
bu kızın hali ne demedin mi
Kıız özledim hep sordum hatta gelmeyecek mi bir daha diye bile korktum :(
Dün dolunay vardı baya şişkinlik oluyor dolunay olduğunda
:D bunu da duymamıştım vallaha. Peki nedeni neymiş acaba bilimsel bir açıklaması var mı
plasticwoman plasticwoman rakibem dolunay filan deme yaz şu pazartesi kilonu ben de yoldan geldim dün akşama doğru tekarar başka düğüne gittim şişlik vs hepsi mevcut tabi bu şişlikler yeni oluşan ödemler midir mazinin hiç bitmeyen yağları mıdır orası şaibeli dermişim
Lafın özü söyle de şu pazartesi tartını bu gariban rakiben de yola girsin sana yetişemez ama
Gariban rakibeye baak seeen :D
Artı 300 gram eyyam-ı perişan
Aşk olsun Nalan
Canım hani ben geldim kaçtır bakıyorum yoksun ne yaptın miniğim nasıl
İyiyiz dün gezdik şımardık tabii...düz duvara nasıl tırmanılır anne nasıl sinirlendirilir kedinün peşinden nasıl koşulup düşülür hepsi bizim evde film gibi
Hafta sonu yediklerim
kahvaltılar sıkıntısız cıssız
öğlen cumartesi 3 kaşık bulgur pilavı sebzeli
akşam sadece 2 dilim lahmacun 2 bardak ayran
arada 2 erik 3 kayısı çağlası
pazar öğlen sadece iki kaşık kavurma 3 yeşil biber(ayran hazır diye içmedim)
akşam 2 kaşık kavurma 3 biber (ayran aynı sebepten içilmedi)
yine kayısı çağlası yani olmamış kayısı 3 tane
gelelim suya günlük 1,5 2 lt anca içmişimdir
bütün yediklerim bu su az salta yok
berilceee berilceee tezbitsin tezbitsin
Menün kötü değil kankişim. Suyun kötü sadece. Niçin artıya geçtin acaba? Hareketsiz kalmışsın süğünde halbuki ben seni eline mavi mendil alıp sallayan bir halaybaşı olarak hayal ettim 2 gündür...oturmak bize yakışmaaaaz Nalaaaan hadiii halaybaşıııı burma burmaaa yar yaar yaar yaaar yaaar yar amaaan:halay:

Sana sonuna kadar katılıyorum tezbitsin tezbitsin ..
Hepsi geçici onların..
Hayat boyu sürdürülebilir makul diyetler yapmazsan verilen kiloları hep alıyorsun işte
Birde metabolizman şoka uğruyor en ufak bişey yesen kilo yapıyor ..inşallah herkes hedefine ulaşırda koruma yaparız burda :rolleyes:

Back
X