Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bebişimSana sonuna kadar katılıyorumtezbitsin ..
Hepsi geçici onların..
Hayat boyu sürdürülebilir makul diyetler yapmazsan verilen kiloları hep alıyorsun işte
Birde metabolizman şoka uğruyor en ufak bişey yesen kilo yapıyor ..inşallah herkes hedefine ulaşırda koruma yaparız burda![]()
Aah ooo sucuuuklaaar ahh ooo ızgara etleeerselam kızlar gelemedim yogun ve internetin sorun olduu birgün sabah bildirim yapamadım ama artıdayım 300 gram kadar şişlik olduğunu düşünüyorum sabah yürüyüşümü yaptım akşamda yapıcam bu şekilde bugünlük arada gelirim kızlar öpüyorum çok
Bencede bugün toparlarsın canımselam kızlar gelemedim yogun ve internetin sorun olduu birgün sabah bildirim yapamadım ama artıdayım 300 gram kadar şişlik olduğunu düşünüyorum sabah yürüyüşümü yaptım akşamda yapıcam bu şekilde bugünlük arada gelirim kızlar öpüyorum çok
Aynen bebişim
Aah ooo sucuuuklaaar ahh ooo ızgara etleeer
Et bana kilo yapıyor kesinlikle belki sana da öyle olmuştur
Ama sen iyi spor yapıyorsun Burcucum halledersin canım![]()
Elifciğim harikasın cumaya kadar eksin artar çok iyi moraller yüksekEki Görüntüle 2018721 -100 kizçeler. Buna şükür 2 haftadır 200 verebiliyorum 2 günde 100 iyi sanırım. Ahh 1 versem bu hafta ne güzel olur.
Bana et salata kilo verdiriyor ben 0 kan grubuyum ama hiç araştırmadımaynen canım kan grubu diyetine göre kırmızı et bana şişlik yapıo muhtemelen öle bişi zaten midem filanda bi tuhaf oldu bu hhafta sonu
Olur olur verdikçe moral oluyor insanaEki Görüntüle 2018721 -100 kizçeler. Buna şükür 2 haftadır 200 verebiliyorum 2 günde 100 iyi sanırım. Ahh 1 versem bu hafta ne güzel olur.
Bana et salata kilo verdiriyor ben 0 kan grubuyum ama hiç araştırmadım
Kızlar kızım çok hastalandı geceden beri ateşini düşürmeye çalışıyoruz dua edin çabucak iyileşsin görüşmek üzere
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşirKızlar kızım çok hastalandı geceden beri ateşini düşürmeye çalışıyoruz dua edin çabucak iyileşsin görüşmek üzere
bunu da duymamıştım vallaha. Peki nedeni neymiş acaba bilimsel bir açıklaması var mı
Kızlar kızım çok hastalandı geceden beri ateşini düşürmeye çalışıyoruz dua edin çabucak iyileşsin görüşmek üzere
Anladım kahveye katılabilirKızlar bana fikir verin 500 ml proteinli laktozsuz süt aldım akşama doğru ara öğün için lakin burada buzdolabı Yok ben bunu açınca ne yapacağım 500 ml içsem çok olmazmı bıraksam bozulacak
B + im benBana et salata kilo verdiriyor ben 0 kan grubuyum ama hiç araştırmadım
İyi tabi herkesin bünye farklı sonuçta Elifim. Bu hafta iyi eksidesin kesinlikle canım.Eki Görüntüle 2018721 -100 kizçeler. Buna şükür 2 haftadır 200 verebiliyorum 2 günde 100 iyi sanırım. Ahh 1 versem bu hafta ne güzel olur.
Ohh aban ete mademBana et salata kilo verdiriyor ben 0 kan grubuyum ama hiç araştırmadım
Çok çok geçmiş olsun Hilal, neyi var, götürdün mü doktora? Klimalı yerde mi durdu acaba, yazın klima fena vuruyorKızlar kızım çok hastalandı geceden beri ateşini düşürmeye çalışıyoruz dua edin çabucak iyileşsin görüşmek üzere