Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar gelemedim yogun ve internetin sorun olduu birgün sabah bildirim yapamadım ama artıdayım 300 gram kadar şişlik olduğunu düşünüyorum sabah yürüyüşümü yaptım akşamda yapıcam bu şekilde bugünlük arada gelirim kızlar öpüyorum çok

Sana sonuna kadar katılıyorum tezbitsin tezbitsin ..
Hepsi geçici onların..
Hayat boyu sürdürülebilir makul diyetler yapmazsan verilen kiloları hep alıyorsun işte
Birde metabolizman şoka uğruyor en ufak bişey yesen kilo yapıyor ..inşallah herkes hedefine ulaşırda koruma yaparız burda :rolleyes:
Aynen bebişim:KK15:
selam kızlar gelemedim yogun ve internetin sorun olduu birgün sabah bildirim yapamadım ama artıdayım 300 gram kadar şişlik olduğunu düşünüyorum sabah yürüyüşümü yaptım akşamda yapıcam bu şekilde bugünlük arada gelirim kızlar öpüyorum çok
Aah ooo sucuuuklaaar ahh ooo ızgara etleeer:kk77:
Et bana kilo yapıyor kesinlikle belki sana da öyle olmuştur
Ama sen iyi spor yapıyorsun Burcucum halledersin canım:nazar:

Bencede bugün toparlarsın canım

Aynen bebişim:KK15:

Aah ooo sucuuuklaaar ahh ooo ızgara etleeer:kk77:
Et bana kilo yapıyor kesinlikle belki sana da öyle olmuştur
Ama sen iyi spor yapıyorsun Burcucum halledersin canım:nazar:

aynen canım kan grubu diyetine göre kırmızı et bana şişlik yapıo muhtemelen öle bişi zaten midem filanda bi tuhaf oldu bu hhafta sonu

Screenshot_2017-07-10-12-33-27-1.webp -100 kizçeler. Buna şükür 2 haftadır 200 verebiliyorum 2 günde 100 iyi sanırım. Ahh 1 versem bu hafta ne güzel olur.

:KK70: bunu da duymamıştım vallaha. Peki nedeni neymiş acaba bilimsel bir açıklaması var mı

Dr açıklamasını kopyalıyorum

Dolunayda ayın dünya üzerine çekim etkisi artıyor. Bu da ayın dünya üzerindeki çekim etkisinin artırması gibi insan vücudundaki sularda da çekim etkisini artırır. İnsan vücudundaki toksinlerin vücuda dağılımında suyun büyük rolü vardır. İnsan vücudundaki toksinler atılamadığı zaman bu sıkıntı hissi, stres, gerginlik oluşturur.

Dolunay döneminde su alımı artarsa dolunayın vücuttaki su üzerine çekim etkisi daha da artıp suyun bedensel seviyeden zihinsel seviyeye toksin taşınımı artacağı için stres, iç gerginlik artacaktır. Bu dönemde zihinsel egzersizler, sükûnet önerilir. Yine bu dönemde normal zamanların aksine su alınmasının kısıtlanması öneriliyor.

Kızlar bana fikir verin 500 ml proteinli laktozsuz süt aldım akşama doğru ara öğün için lakin burada buzdolabı Yok ben bunu açınca ne yapacağım 500 ml içsem çok olmazmı bıraksam bozulacak

Kızlar bana fikir verin 500 ml proteinli laktozsuz süt aldım akşama doğru ara öğün için lakin burada buzdolabı Yok ben bunu açınca ne yapacağım 500 ml içsem çok olmazmı bıraksam bozulacak
Anladım kahveye katılabilir
1 bardak içersin zAten
Zaten 3 bardak falandır dimi?
Öğlene yulaf koy ye diyeceğim ama yulaf yoktur herhalde
En iyisi arkadaşlarına ver sütlü kahve yapsınlar :halay:
Aslında ben de zorlada olsa akşamları içiyorum süt :halay:geleceğe yatırım olsun :KK66:

Eki Görüntüle 2018721 -100 kizçeler. Buna şükür 2 haftadır 200 verebiliyorum 2 günde 100 iyi sanırım. Ahh 1 versem bu hafta ne güzel olur.
İyi tabi herkesin bünye farklı sonuçta Elifim. Bu hafta iyi eksidesin kesinlikle canım.
Bana et salata kilo verdiriyor ben 0 kan grubuyum ama hiç araştırmadım
Ohh aban ete madem
Kızlar kızım çok hastalandı geceden beri ateşini düşürmeye çalışıyoruz dua edin çabucak iyileşsin görüşmek üzere
Çok çok geçmiş olsun Hilal, neyi var, götürdün mü doktora? Klimalı yerde mi durdu acaba, yazın klima fena vuruyor

Back
X