Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selamlaaar canımcıklarım ben bugün pazartesi olduğunu unuttum sabah sabah strese girdim :-)
Yeni bulaşık makinesi almıştım dün gece çat diye mail geldi yola çıktı diye. Pazartesi çalışıyorum evde kimse yok bi panik, pazar gecesi kimse açmıyor telefonu da :-)
Neyse bu sabah 40 yeri arayıp hallettim ama o hengamede unutmuşum kilo bildirimini :confused:
86 çıktım hadi 85leri hatta 84leri görmek istiyorum cuna günü inşallah :KK22:

:KK9::KK9::KK9::nazar: bravo

Selamlaaar canımcıklarım ben bugün pazartesi olduğunu unuttum sabah sabah strese girdim :-)
Yeni bulaşık makinesi almıştım dün gece çat diye mail geldi yola çıktı diye. Pazartesi çalışıyorum evde kimse yok bi panik, pazar gecesi kimse açmıyor telefonu da :-)
Neyse bu sabah 40 yeri arayıp hallettim ama o hengamede unutmuşum kilo bildirimini :confused:
86 çıktım hadi 85leri hatta 84leri görmek istiyorum cuna günü inşallah :KK22:
Hadi bakalım süperr :KK9:inşallah göreceksin canım

Ah ah eskiden olsa belki şöbiyet yarım kilo yerdim :KK70:
Ne yerdim yahuu bak kendime şaşırdım:mad:

Valla bende kendime şaşırıyorum alıştım böyle yemeye daha dönmem eski düzene :) kafiyeli oldu :))

Rakibem hani peyır.... bilmem ne tımbırtısıydı hani biz önce dosttuk aynı yolun yolcusuyduk buraya kadarmış demek ki ayrılıyor yollarımız çok üzülüyorum ben senin iyiliğini düşünürken oldu mu şimdi bu ikramlar :işsiz::işsiz: plasticwoman plasticwoman

Canım ben yine senin iyiliğin için çünkü seni böyle kışkırtıyorum ki yeme spor yap :)

Peh dıyorum kadın sana
Bu nasıl bır bırıkım

Hangi birikim :)

Okumasam olurmu dıyecektım kı
Okudum ve çok kıskandım
Elıf bızde başlayalım ya

Oo Hale'n başlamadınız mı?

Nalan atağa gecccc tez elden rakıp dişlı

Evet sen daha iyisini yap

Her gün duşa girdiğim için saçlarım için şöyle bi yöntem buldum gayet bakımlılar ve gür görünüyorlar 1 gün şampuan (şampuan yaptığım gün maskede yapıyorum bazen sacın durumuna göre) 1 gün saç maskesi

Hadi ben yattım cicişler

Ay yatamıyorum aklıma bi şey geliyor :) bu cla var ya kullandığım yağların depolanmasını engelleyen hani işte onu doğal olarak almak isteyenler aspir yağı içebilir kapsülün içeriğine baktım aspir yağı olduğunu gördüm

Her gün duşa girdiğim için saçlarım için şöyle bi yöntem buldum gayet bakımlılar ve gür görünüyorlar 1 gün şampuan (şampuan yaptığım gün maskede yapıyorum bazen sacın durumuna göre) 1 gün saç maskesi

Hadi ben yattım cicişler

Ay yatamıyorum aklıma bi şey geliyor :) bu cla var ya kullandığım yağların depolanmasını engelleyen hani işte onu doğal olarak almak isteyenler aspir yağı içebilir kapsülün içeriğine baktım aspir yağı olduğunu gördüm
plasticwoman plasticwoman ben de almıştım aspir yağı ne tesadüf evde var

IMG_1788.webp
Valla bende kendime şaşırıyorum alıştım böyle yemeye daha dönmem eski düzene :) kafiyeli oldu :))

Canım ben yine senin iyiliğin için çünkü seni böyle kışkırtıyorum ki yeme spor yap :)

Bız hep yapıyoz gülüm
Cok bılgılısın bunu sende bılıyorsun
Pekı bunca bılgıyle nasıl kılo aldın

Kız sen benı çok hafıfe alma
Eskı kurdum ben 50 kılo zayıflamıslıgım var
Nalan'dan sonra kapışalım ıstersen
5 haftada 10 kılo verdım soylemesı ayıp

ismim nil istanbuldayim
yatana kadar su icicem ve bugun dilerim gec saat bisey yemem
Güzel ismin varmış Nil. Bir şey yeme geç saatte sakon canımcım.
tezbitsin aslinda cok az yemissin bugun
Ama abuk subuk yemişim dimi karbonhidrat çok
Hemen toparlıyorsun canım :sinirli:
Sen kaç kilo vermişsin başarmışsın
Böyle günler olur bazen önemli olan yeniden başlamak :KK66:
Toparlanıcam yarın leslieeee
inşallah Yeliz im...
:KK200:

hey maşallah devamı gelsin insallah.

inancimi yitirdim Ne demek duymamis olayım :sopa: yapicaksin ilk önce kendini severek basliycak sin bu yola tamam mı. Sonrada burda güzel güzel kardes kardes zayifliyacaz. Baklava da neymiş güzel kıyafetlerin yanında hıhhhh :KK19:

Bence menun güzel önce şu şekerli yiyeceklerden uzaklaşıyor uz tmm mi baklava çikolata bunları artık alma eve cuma günü 1 kaçamak yapma hakkı veriyoruz sana olurmu o_O

şekerim çocukların kaç yaşında lar merak ettim. Enerjinin maşallahi var. İşyerinde ne tür projeler yapıyorsunuz sahaya cikiyormusun? Çok sordum ama yaş kaçtı sen ilk geldiğinde ben aktif katılamıyorum :halay:

Yaaa Döne çok değil sağlıklı da değil tembellikten tost yaptın dimi bi salata olaydı keşke. Telafi sini istiyoruz.
Ya yorgundum biraz ama gene de yemezdim yoğurt yerdim filan da moral çökünce yiyesim geliyor öyle
Sabah
1 yumurta
Domates
Salata

Ara
Karpuz

Aksam
Kara lahana yemeği
Çorba
2 lt su
Hilal çocuk nasıl oldu canım? Menü iyi topladın sen ya maşallah maşallah aman bozma. Karpuz da çok yeme şişiriyor, akşam hiç yeme hele. Ben hiç veremiyorum karpuz yersem kiiii Pembe_patikli Pembe_patikli bilir eşek gibi meyve yediğimi :D
tezbitsin tezbitsin döne sen aramızda en çok kilo verensin
En sağlıklı şeyler yiyensin
Müthiş salatalar yapansın
Haydi topla kendini :KK49::halay:
Bazen hepimize olur böyle şeyler canımız sıkılır yemek isteriz
Mesela ben bugün dedim bir pasta alıp yiyeyim dedim sonra aklıma sizler geldiniz
Yesem de pişman olacaktım beni bir hafta geri götürecekti oyalandım yemedim zaten sağlıklı da değil
Bak gene konu benim ishal yapan salatalarıma gelmiiş yaaaa :D
Yalnız gaza bak gazaaa en sağlıklı beslenen benmişim :D hahaha
Kızlar bugün tartilmadim evde olmadığım için hastane sorası direk anneme geçtim cumaya supriz olsun inşallah bana tartı ama çevreden zayıflamışsın belli oluyor demeye başlayanlar oldu bugün
Süpersin Hilal...artık hızlı veriyorsun dimi
Benım de var bılıyorsun degılmı teyzesı
Evet çok tatlı yaa ama zordur ben biriyle zor başediyorum. Gerçi Allah izin verirse 2.yi istiyoruz ama korkuyorum gene de kardeşi olsun istiyorum, bir yandan da kardeşin de hayırlısını versin Allah. Annemin kardeşleri hayırsız tipler mesela hiç görüşmem dayı teyze tipleriyle
Ben yedım sız yemeyın
Tatlı tatlı yedım
Acı acı veremıyom
Çok baska bir berılle tanışmaya hazır olun
Oohh ohhh yidin yidin
Yime yime didim didim :D
Başka Beril gelsin merak ettik kııız

Back
X