Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah hiç olmadı peynir ceviz domates yada pratik istersen yulaf falan yersin metabolizman çalışmaya başlar
Bak buraya imkan buldukça ne tavsiyeler alırsın
Kaç kez başarısız oldum moralimizi bozmadan devam ettik ooooo
:halay:
Hele ki Döne, diye yazacaksın sandım sonuna :D

Eğer acıktıysan az yedin
Hemen az yeme önce tatlı ıvır zıvırı kes
Ekmeği sınırlandır
Suyu bol iç bak 3 günde fark görmeye başlarsın
Yemek çok kilo aldırmıyor zaten makarna pilav değilse
Eğer acıktıysan az yedin
Hemen az yeme önce tatlı ıvır zıvırı kes
Ekmeği sınırlandır
Suyu bol iç bak 3 günde fark görmeye başlarsın
Yemek çok kilo aldırmıyor zaten makarna pilav değilse
canates canates bu mesajı sana yazmıştım etiketlememişim
Hadi bakalım yeniden yeniden :halay:

ruangel ruangel bu hafta sen bizi geçersin meltem, yüzmeden güzel spor mu var ya. Ben yüzdükten sonra o kadar çok acıkıyordum ki. Sen ablayı örnek alma tabi :hamarat:sakın yeme hemen duş, 1 bardak ılık tarçınlı süt, cumba yatak bebişim:KK54:
Öncedi de var menümü yazarken yazıcam sürpriz olsun yani :halay::halay:

Bu arada babamın doğum günüydi kısa süreliğine izmire uçtum.Çok özlemiştim canımcığımı.Annem sen süzülmüşsün diye diye dolmaları börekleri tıkadı ağzıma.İki gün oldu döneli.Bugün spor salonuna başladım hadi bakalım hayırlısı :kahve:
Nice mutlu sağlıklı yılları olsun babacığının :KK200:
O zaman sıfır kaçamak devam et annelik böyle galiba
Yüzmekle iyi yapmışsın çabuk gider inşallah

Firslayd Firslayd tezbitsin tezbitsin gıcıklar yapın kaçamağı gönderin ona buna duanıza ortak olmamı istiyorsanız bana da bulacaksınız gönderecek bir yer :mad::mad::mad:yoksa karışmam cemaat için 3 kişi lazım :KK71::KK71: buldum rakibem plasticwoman plasticwoman var ben de ona mı niyet etsem Allahım yaptığı sporlar bana yaptığım kaçamaklar Ceydaya gitsin :KK70::KK70::KK70:

Yeşil çayımı alıp geleyim :kahve:
Havaya bak sen yeşil çayımı alıp geleyim öyle mi kız yogaya da mı başlask bunun üzerine tek yeşil çay olmaz:KK45::KK45:

Ben çayı çok severim ama kendime yapmıyorum hiç. Çay da sohbet istiyor dost istiyor yoksa niye kuru kuru yaptın beni diyor dimi
kitkurdu kitkurdu sana şiir yazmadım kaç gündür yav akşama yazıyım
Sen zaten beni ihmal ediyorsun kaç gündür başka alemlere yelken açtın kankacığım :işsiz::işsiz::işsiz::KK42::KK42:

canates canates bence de hiç moral bozma bir öğün kaçarsa diğerinde toparlarsın diyeti oturtana kadar önceden planlasan ne yiyeceğini günlük hazır olur elinin altında gözün kaymaz cıslara

Back
X