Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Firslayd Firslayd tezbitsin tezbitsin gıcıklar yapın kaçamağı gönderin ona buna duanıza ortak olmamı istiyorsanız bana da bulacaksınız gönderecek bir yer :mad::mad::mad:yoksa karışmam cemaat için 3 kişi lazım :KK71::KK71: buldum rakibem plasticwoman plasticwoman var ben de ona mı niyet etsem Allahım yaptığı sporlar bana yaptığım kaçamaklar Ceydaya gitsin :KK70::KK70::KK70:

AA kalbimi kırdın :)

Sende bi kaç öğün kaçamak yapsan diyorum :))
plasticwoman plasticwoman Ceydacığım yolumuz uzun tanışacağız ben bulgur yoksa kaçamak yapmayan bir garip insanoğluyum benim kaçamaklarım spor üstüne yazsam burdan Habeşe yol olur çayı boş içmeyi öğrendim olmadı çayı bıraktım şeker isteğim yok nazar etmeyeyim de meyve Karatay dan dolayı çok az tüketirim o da günlük filan değil unuturum meyve yemeyi patates pirinç vs yasaklarına uymaya devam ama artık hayatımda çavdar vs dahil ekmek var senden farkı diyetimin

plasticwoman plasticwoman hem rakip bile olsak bu haftalık takımı alıp götürür umarım kilo eksin senin adına çok sevinirim bakma sen takılmama harika gidiyorsun bozmadan devam dünyanın yükünü bir de biz artırmayalım eksiltelim ama değil mi

plasticwoman plasticwoman Ceydacığım yolumuz uzun tanışacağız ben bulgur yoksa kaçamak yapmayan bir garip insanoğluyum benim kaçamaklarım spor üstüne yazsam burdan Habeşe yol olur çayı boş içmeyi öğrendim olmadı çayı bıraktım şeker isteğim yok nazar etmeyeyim de meyve Karatay dan dolayı çok az tüketirim o da günlük filan değil unuturum meyve yemeyi patates pirinç vs yasaklarına uymaya devam ama artık hayatımda çavdar vs dahil ekmek var senden farkı diyetimin

Aynıyız valla kendimi terbiye ettim artık ama bu ara yulaf kepek gibi bi şeyler almam lazım spor fazla yapıyorum vücudumun buna ihtiyacı olduğunu fark ettim

plasticwoman plasticwoman hem rakip bile olsak bu haftalık takımı alıp götürür umarım kilo eksin senin adına çok sevinirim bakma sen takılmama harika gidiyorsun bozmadan devam dünyanın yükünü bir de biz artırmayalım eksiltelim ama değil mi

Bende takılıyorum ama güzel oluyor tebessüm ettiriyor :) inşallah ikimizde güzel kilo veririz bu hafta

Bende takılıyorum ama güzel oluyor tebessüm ettiriyor :) inşallah ikimizde güzel kilo veririz bu hafta
plasticwoman plasticwoman canım ağzından bal damlıyor doğal şekersiz olanından :KK70: umarım her hafta güzel verir en azından kurbanda çok saklama derdine düşmeden hoşumuza giden cicilerden alabiliriz

plasticwoman plasticwoman canım ağzından bal damlıyor doğal şekersiz olanından :KK70: umarım her hafta güzel verir en azından kurbanda çok saklama derdine düşmeden hoşumuza giden cicilerden alabiliriz

Ben almıycam kıyafet bir sürü var etiketi üstünde onlara girsem zayıflayana kadar yeter bana :) kurbanda hedefim 95 bakalım kaç olacak eylül ortasına 11 hafta var o zamana kadar hedefim 8 rakamını görmek her hafta 1,5 kg vermem lazım

Valla canım birşey çekince parka gidiyorum hemen yakında :KK70:
İşe yarıyor mu ?evet :rolleyes:
Viyana parkında bankları yerken görülen bir Türk vatandaşı, ilk kez görüntülendiiiiii az soonraaa
:eek::skandal:
Bu arada babamın doğum günüydi kısa süreliğine izmire uçtum.Çok özlemiştim canımcığımı.Annem sen süzülmüşsün diye diye dolmaları börekleri tıkadı ağzıma.İki gün oldu döneli.Bugün spor salonuna başladım hadi bakalım hayırlısı :kahve:
Bir tek benim annem mi ağzıma bir şey tıkıştırmıyor acaba yaa özeniyorum bak
Spor güzel olmuş yalnız
Firslayd Firslayd tezbitsin tezbitsin gıcıklar yapın kaçamağı gönderin ona buna duanıza ortak olmamı istiyorsanız bana da bulacaksınız gönderecek bir yer :mad::mad::mad:yoksa karışmam cemaat için 3 kişi lazım :KK71::KK71: buldum rakibem plasticwoman plasticwoman var ben de ona mı niyet etsem Allahım yaptığı sporlar bana yaptığım kaçamaklar Ceydaya gitsin :KK70::KK70::KK70:
:D iyi fikir ha herkes kendine birini seçsin ben berilceee berilceee yi seçtim :KK53:
@ceren06_35 bu üzümden yapılan kırmızı , tuz atılmamış sirke var ya hani kız anladın sen onu açıklatıp yakma beni (aramızda espri yaparız bu şekilde ) o şuruptan diyorum kırmızı beyaz olanı değil :ıslık::ıslık: :KK70::KK70::KK70:
Beyaz beyaz olsun soğuk soğuk ooh içine de az gazoz katarız
Havaya bak sen yeşil çayımı alıp geleyim öyle mi kız yogaya da mı başlask bunun üzerine tek yeşil çay olmaz:KK45::KK45:

Sen zaten beni ihmal ediyorsun kaç gündür başka alemlere yelken açtın ka:KK17:nkacığım :işsiz::işsiz::işsiz::KK42::KK42:
Yaa spor yapıyorum diye ayrı hava atıyo yeşil çay içiyorum diye ayrı hava atıyo yaaa...biz bu yelizle baş edemeyiz vallaha iş çığrından çıktı metabolizması iyice hızlandı...koşarak mesaj atacak yakında :KK17:
Yaa kankaaa seni bırakır mıyım hiç öyle şey olur mu sen benim kk daki ilk kankamsın unutur muyum hiç :KK19:
Meyvesiz olur mu bak ayıp ettin şimdi bana
Ben almıycam kıyafet bir sürü var etiketi üstünde onlara girsem zayıflayana kadar yeter bana :) kurbanda hedefim 95 bakalım kaç olacak eylül ortasına 11 hafta var o zamana kadar hedefim 8 rakamını görmek her hafta 1,5 kg vermem lazım
Hedef koymak güzel, azimli yapar insanı.
Ben de inşallah eylülde nihai hedefime ulaşır bu defteri kapatırım

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Canım menümü biricik menümü sizinle paylaşıyorum ayy canım menüüm benim :KK70:
Kahvaltı 10: 58 gr light süzme peynir, 6 gr zeytin siyah, 185 gr domates kırmızı, 19 gr biber çarliston
(Tabiki hepsi gdo lu)
Öğlenimsi ara 14: 200 ml tam yağlı inek sütü soğuk, 71 gr yeşil elma, 6 vişne kırmızı, 1.5 köfte (ramazanda artan pideleri rondodan geçirip buzluğa atmıştım onun galeta unumsusuyla)
Akşam 19.30: Günlük tam yağlı inek sütüyle yapılmış ev yapımı yoğurt 1 kase
Benim diyet ve menüler alalade olunca ben de egzantrik yazıyım dedim :KK70:
2 litre su
Leslie 3 mil
30x3 squat

Back
X