diiimii ama yoksa yani hiç kimseye tekme atmak istermiyizzukkum bu tekme işini ben de sevdim önümüze biri şart değil mi neticede iyi bir amaca hizmet edecek yoksa ona tekme atmak istemem ama spor bu şart yani
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diiimii ama yoksa yani hiç kimseye tekme atmak istermiyizzukkum bu tekme işini ben de sevdim önümüze biri şart değil mi neticede iyi bir amaca hizmet edecek yoksa ona tekme atmak istemem ama spor bu şart yani
![]()
Bol inek mamullu bi gün olmuş desene :) soğuk inek sütünü hiç içemem kız ben tebrik ediyorum seni :)Canım menümü biricik menümü sizinle paylaşıyorum ayy canım menüüm benim
Kahvaltı 10: 58 gr light süzme peynir, 6 gr zeytin siyah, 185 gr domates kırmızı, 19 gr biber çarliston
(Tabiki hepsi gdo lu)
Öğlenimsi ara 14: 200 ml tam yağlı inek sütü soğuk, 71 gr yeşil elma, 6 vişne kırmızı, 1.5 köfte (ramazanda artan pideleri rondodan geçirip buzluğa atmıştım onun galeta unumsusuyla)
Akşam 19.30: Günlük tam yağlı inek sütüyle yapılmış ev yapımı yoğurt 1 kase
Benim diyet ve menüler alalade olunca ben de egzantrik yazıyım dedim
2 litre su
Leslie 3 mil
30x3 squat
Viyana parkında bankları yerken görülen bir Türk vatandaşı, ilk kez görüntülendiiiiii az soonraaa
Bir tek benim annem mi ağzıma bir şey tıkıştırmıyor acaba yaa özeniyorum bak
Spor güzel olmuş yalnız
iyi fikir ha herkes kendine birini seçsin ben
berilceee yi seçtim
Beyaz beyaz olsun soğuk soğuk ooh içine de az gazoz katarız
Yaa spor yapıyorum diye ayrı hava atıyo yeşil çay içiyorum diye ayrı hava atıyo yaaa...biz bu yelizle baş edemeyiz vallaha iş çığrından çıktı metabolizması iyice hızlandı...koşarak mesaj atacak yakında
Yaa kankaaa seni bırakır mıyım hiç öyle şey olur mu sen benim kk daki ilk kankamsın unutur muyum hiç
Meyvesiz olur mu bak ayıp ettin şimdi bana
Hedef koymak güzel, azimli yapar insanı.
Ben de inşallah eylülde nihai hedefime ulaşır bu defteri kapatırım
Yoook canııım gayet sakin insanlarız biiz her şey sppr için sadecediiimii ama yoksa yani hiç kimseye tekme atmak istermiyiz
İyi gidiyorsun kız bravoSabah
1 domates
1 salata
Öğlen
3 küçük karpuz üçgendilim
1 lavaş arasına kaşar koyup tereyağı ile tavalandi 5 kiraz 3 kayısı
Aksam yok
Henüz bisi yemedim belki yoğurt yerim yada salata
Şu 1 lt su sıcaklara rağmen şu içemiyorum yine zorlayinca kusasım geliyor
Spor akşam leslie yapılacak 150 ip atlanacak
Aaa içmeem mii bana kalori olsun yeter kiBol inek mamullu bi gün olmuş desene :) soğuk inek sütünü hiç içemem kız ben tebrik ediyorum seni :)
sporlar gözümü aldıCanım menümü biricik menümü sizinle paylaşıyorum ayy canım menüüm benim
Kahvaltı 10: 58 gr light süzme peynir, 6 gr zeytin siyah, 185 gr domates kırmızı, 19 gr biber çarliston
(Tabiki hepsi gdo lu)
Öğlenimsi ara 14: 200 ml tam yağlı inek sütü soğuk, 71 gr yeşil elma, 6 vişne kırmızı, 1.5 köfte (ramazanda artan pideleri rondodan geçirip buzluğa atmıştım onun galeta unumsusuyla)
Akşam 19.30: Günlük tam yağlı inek sütüyle yapılmış ev yapımı yoğurt 1 kase
Benim diyet ve menüler alalade olunca ben de egzantrik yazıyım dedim
2 litre su
Leslie 3 mil
30x3 squat
Suya limon falan sıksan yada içine meyve çilek koysan belki içersin bir dene istersenSabah
1 domates
1 salata
Öğlen
3 küçük karpuz üçgendilim
1 lavaş arasına kaşar koyup tereyağı ile tavalandi 5 kiraz 3 kayısı
Aksam yok
Henüz bisi yemedim belki yoğurt yerim yada salata
Şu 1 lt su sıcaklara rağmen şu içemiyorum yine zorlayinca kusasım geliyor
Spor akşam leslie yapılacak 150 ip atlanacak
Bence güzel ekmek arada ye canımSabah : 1 haşlanmış yumurta ve sebzeli kıyma
Domates, salatalık, taze acı biber
(Yumurtadan midem bulandı artık :))
Ara: kavrulmamış badem ve siyah kuru üzüm ikiside bahçemizden doğal kavrulmamış
Akşam: acılı ezmemimsi çoban salatamsı bi şey yaptım :) (domates,soğan,sarımsak,acı taze biber, biraz zeytinyağı)
Sebzeli kıyma kalmıştı çok az ondan yedim domates ve soğanlı kıyma
Mercimek çorbası
Kızlar benim baş dönmelerim arttı karbonhidrata ihtiyacı var resmen vücudumun biraz yiyince düzeliyor o nedenle bugün 1 dilim ekmek yedim
Spor 200 squat
120 yan bacak açma kapama (sağ,sol)
80 bacak geri tepme
40 bacak 90 derece kaldırıp indirdim
80 bel inceltme hareketi
Bunlar ofiste yaptıklarım ama bugün evde yapmayacağım sanırım dinleneyim
Vallaha beni de benden aldı halim yok bee alt taraflar sızladı biraz
sporlar gözümü aldı
Hadi bakalım Cuma'ya kadar nasıl olcak![]()
Aman boşver beklesin ütüVallaha beni de benden aldı halim yok bee alt taraflar sızladı biraz
Ütü yapıyım diyordum hayatta da yapamam vallaha kusura bakma eşim (şu an karşımda oturuyor )
Hem 11bin adım hem de leslie ooovv tebriklerMenümü yazıyorum
Sabah kahve
Semizotlu omlet
Yarım dilim ekmek
2 zeytin
Çay
Ara
5 badem 3 fındık
Öğlen
Yoğurt yulaf ezmesi yeşil elma
Ara
1 dilim ananas yeşil çay
Akşam
Yalancı tantuni(biberli domatesli kıyma kavurması)acılı
1 ayran
Yarım dilim ekmek
Bol salata
Su 2,5 litre
Spor
11000 adım
3 mile Leslie
90 squat
Bacak hareketleri
Acıkırsam ıhlamur![]()
Valla bende şaşırdım ama yürüme hızlı değildiHem 11bin adım hem de leslie ooovv tebrikler
Leslie 10. dakikada yoruyor yavaştan. Zor değil ama hareketleri çok kolay. 5 mile e bakmadım o nasılValla bende şaşırdım ama yürüme hızlı değildi
Leslie daha çok terletti
Buna alışalım iyice ona da geçeriz hergün yapalım Temmuz'daLeslie 10. dakikada yoruyor yavaştan. Zor değil ama hareketleri çok kolay. 5 mile e bakmadım o nasıl