Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kitkurdu kitkurdu yediklerin gayet saglikli gorunuyor
Canım tekrar edeyim arada kaynadım galiba( önceki mesajlar ) hoş geldin sefalar getirdin ben Karatay ile 20 verip sonra .... söylemeyeyim alıp gelen üyeyim inatla iki öğün beslenirdim bu haftaya kadar hala her şeyin yapabildiğim kadarıyla doğalını temin etmeye çalışırım kuzucuğunu sağlıkla büyüt süt veriyor musun @Deryaaacan

Menumu paylaşayım :KK66:

Saat 11
1 yumurtadan tereyagli omlet
1.5 dilim tam buğday
Domates Salatalik
6 zeytin
2 kk süzme peynir

Saat 16:30
1 elma

Saat 21
2 haşlanmış yumurta
5 kaşık yoğurt pulbiber nane

Saat 22
Biraz kabak çekirdeği

Su 3 litre
Spor
Eki Görüntüle 2020045
Elifim hoş geldin afiyet olsun ne güzel menü hadi bismillah

Kızlar arkadaşımın kızı intıhar ettı bugun
Soka uğradık yandık hepımız
Mavi balına ısımlı bır oyun var
Onunla beynı yıkanmıs
Kazene yazdım ızın verırse daha çok şey paylasabılırım
Ama mavı balına oyunu dıye aratırsanız netten ögrenebılırsınız serefsızlerın ıcadını

Hoş da degılım nalanım ya
Ben evıme geldım de
O ev şimdi nasıl
Beril ateş düştüğü yeri yakar diye boşuna denmemiş hepimiz çok üzüldük yavrucak çocuk daha nasıl kıydınız ne istediniz Allahım sabır versin dayanma gücü versin çocuklarımızı vicdansız imansız insanlıkta çıkmışlardan korusun söz bitiyor acıyı da zaten herkes içinden olsun sessizce yaşıyor o anne baba belki defalarca gece üstü açılmış mıdır diye kalkıp kontrol ettiği yavrusu çocuğu soğuk morglarda yatarken evde ne yapar nasıl nefes alır düşünemiyorum çok çok üzgünüm

spor cok onemli. hergun yapmaya calisiyorum esim erken donerse isten salona gidip 1 saat tbc ye giriyorum veya yuzme erken donmezse bazen lesli hava iyiyse kizimla yuruyus ne denk gelirse yani
Çok güzel
tezbitsin tezbitsin wuuwuu 90dan nerelere gelmissin harikasin
Teşekkür ederim ama yeterli olmuyor hala çıkıntılarım popo göbek yan yastıkçıklarım Allah ne verdiyse maşallahım var :D
Menumu paylaşayım :KK66:

Saat 11
1 yumurtadan tereyagli omlet
1.5 dilim tam buğday
Domates Salatalik
6 zeytin
2 kk süzme peynir

Saat 16:30
1 elma

Saat 21
2 haşlanmış yumurta
5 kaşık yoğurt pulbiber nane

Saat 22
Biraz kabak çekirdeği

Su 3 litre
Spor
Eki Görüntüle 2020045
Kıııoz niye geç yedin o kadar eliiif

Beril ateş düştüğü yeri yakar diye boşuna denmemiş hepimiz çok üzüldük yavrucak çocuk daha nasıl kıydınız ne istediniz Allahım sabır versin dayanma gücü versin çocuklarımızı vicdansız imansız insanlıkta çıkmışlardan korusun söz bitiyor acıyı da zaten herkes içinden olsun sessizce yaşıyor o anne baba belki defalarca gece üstü açılmış mıdır diye kalkıp kontrol ettiği yavrusu çocuğu soğuk morglarda yatarken evde ne yapar nasıl nefes alır düşünemiyorum çok çok üzgünüm
Ben gıdemedım camının morguna kondu
Gün boyu zaten herkes perısandı
Ama sesımız duyulmadı
Bu son Aleyna olsun dıye yırtık ama kım duydu
21. Olum mus bu burda
Rekor ıngıltetedeymıs 200 cıvarı

canım bebeklerden fırsat bulamıyorum biri 2 aylık biri 17 aylık...
Allah bağışlasın.

Liposuction mı yaptırdı nasıl aldırdı
Yok yok rahmini aldırdı o ameliyat sırasında da alındı yağlar estetik cerrah tarafından kendisi 55 yaşında suan.

Kizlar uzmanlik sinavu vardi heryer borek corek pasta ne kadar zararli sey varsa uzak duramadim yedim offff reglim yakin degil ama moralim.bozuk galiba ben motuve olsamda etrafimda sizden baska bana bisiler diyenler yok hep ye aman nolcak iyisin bole filan
Burcu lütfen kendine gel bugün o kadar sınavdan geçtim ki heryer fast food lokanta donerci kebapçı pastane simit ci yinede yemedim eve 8 buçukta vardım 9 da yedim neden çünkü bu bedene hapis olmak istemiyorum artık sende böyle düşünüyorsun ve lütfen boşver boş konuşmaları sen nasıl mutluysan öyle olmak için yol al.

Pek bır neselısın sen kredı kartlı hanımmmmm
ya ya neşem yerlerde beril mutsuzum kartıda sahibine iade ettim anlamsız geldi bi an hersey. :(

Menüm
Kahvaltı 9.30: 1 ceviz, 1 kk light süzme peynir, 2 dilim tb ekmeği, 1 kase kiraz, 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin
Öğlen 14: 1 tabak zeytinyağlı taze bakla
1 yeşil elma, 1 fincan neskafe
Akşam 18.30: 1 haşlanmış yumurta, taze soğan
2 litre su
Yürüyüşe çıkıcam
Evi süpürüp sildim ama kabul etmezsiniz kesin
Afiyet olsun bugün içimiz dışımiz yumurta oldu Döne.

Uyanınca 1 bardak maydonozlu limonlu su

Sabah 2 dilim kepek ekmeğine beyaz peynir domates tost 5 adet zeytin 1 fincan Yeşilçay

Ara 1 fincan kahve

Öğle 3 adet köfte ızgara 1 bardak ayran 1 dilim çavdar ekmeği

Ara 1 fincan Yeşilçay

Akşam 5 yemek kaşığı susuz barbunya yemeği
1 kase yoğurt

3 litre su
60 dk yürüyüş saat 22:00 gibi 1 elma yerim öyle planladım 100 adet ip atlayacağım 100 mekik artı olarak
Afiyet olsun canım menun güzel.

Sabah
3 yk kabak patlıcan buglama
Domates salata
1 dilim ekmek

Öğlen
3 küçük parça karpuz
Küçük salkım üzüm
1 dilim ekmek

Aksam yokk

Su 1 lt
Spor daha yapılmadı yapılacak
olmamış akşam niye yok sevmedim menunu suyunu da böyle olmaz ama lütfen. Aç kalarak kilo verilmez.

Bende menümü yazayım
Sabah
Maydanozlu omlet
Domates salatalık çay
Ara
2 hurma
Öğlen
Yoğurtun içime yulaf meyve kattık yedim
Ara
5 fındık kahve
Akşam
Yumurtalı pırasa
Yarım dilim ekmek
Az yoğurt
Spor
Yüzmeye çalışma:KK48:
Su 3,5 litre daha devam edeceğim
Afiyet olsun canım çok güzel menun.

Meraba kizlar
berilceee berilceee berilim geldim ben
Kizlar ismim Eda,10. Gruptaydim izindeyim haftalardir,aranizda olmak istiyorum ama artidayim yardima ihtiyacim var
Hosgeldin Eda cım sefalar getirdin. Ben Elif sanki seni hatırlıyorum.

Slm hoşbulduk. Sizlerin de desteğiyle saglıklı yeme alışkanlığı kazanmak istiyorum.
Hosgeldin canim ben Elif . Emin ol burda her türlü kazanım mevcut yaşayarak göreceksin.

Bugunku menum:
Sabah: 3 yumurtalı sebzeli omlet, 5 dilim domates, 3 dilim beyaz peynir, 5 zeytin, 2 dilim karpuz, 3 tane siyah üzüm, 2 fincan sutlu kahve
Oglen: 1 kase yogurt içine 1 yemek kaşığı yulaf, 6 tane fındık, 2 tam ceviz, 8 tane badem, 6 kuru kayısı
Aksam: 4 kucuk parca balık, 1 parca ordek eti, bolca havuc salatası zeytinyaglı, 4 dilim limon, 1 armut, 1 fincan siyah cay

Su: 3 litre
Spor: 1 bucuk saat su bisikleti
Afiyet olsun menun sağlıklı ve güzel.

B:78 G: 75 H: 68
aynı kilolardayiz.

MENÜM
9.30
2 yumurtadan menemen
2 dilim çavdar
2 badem
1 kk peynir
6 zeytin
1 çay kaşığı bal
2.30
sebze yemeği bir porsiyon(mantar, kabak, soğan ....)
çavdar ekmeği
3 kaşık kısır
1 sb ayran
1 elma
19.30
1 kase yayla çorbası
3 kaşık kepekli makarna
ton balıklı salata bol limonlu (yeşillikli)

su 4lt oldu geçer yatana kadar
spor 1 saat yürüyüş
berilceee berilceee tezbitsin tezbitsin @Bestttt
Afiyet olsun uzun zamandır ilk kez dolu dolu bir menü gördüm şaşırt metonu.

suanda tatildeyim elimden geldigince girerim hissettiririm kendimi
6 yildir Evliyim. Polonyoda yasiyorum isim ve esimden dolayi. 11 aylik bir kizim var. 7 yildir burda uluslararasi bir bankada calisiyorum. Ekimin. 2sine. kadar annelik. iznindeyim

Hicbir zaman cok zayif olmadim. Nerdeyse Her diyeti denemisligim vardir dukandan herballife a. . Hepsinde de verdigim kilolari Geri aldim. Hamilelik oncesi iste cok oturma ve burada hava sartlari cok kotu filan derken ilk defa 70leri górdum. ustune hamilelik oldu 12 kilo daha aldim.
Amacim Karatay diyetini benimseyip hayat boyu saglikli beslenmek ve tabi zayiflayip esime, kendime guzel gorunmek.
78 kilo ile 2 hafta once basladim. ilk hafta 2 bucuk kilo verip 75.5 oldum. cuma gunu tartilip geldigim noktayi paylasirim sizlerle.
yavrunu Allah bağışlasın. Hepimiz aynı sebeplerden aldık verdik tekrar aldık şimdi bu rutin e dur demeye geldik bu takıma sağlıklı beslenip hayatimizi buna göre duzenliyecez inşallah. Bu yolda hep beraberiz.

Back
X