- 7 Nisan 2015
- 3.616
- 8.910
- 88
MorBu sıyah yazıdan çok sıkıldım
Degısecem
Seçenekler
A-pembe
B- pembik
C- pembiş
D-pespembe
Hangısını secıyım fıkır soyleyın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MorBu sıyah yazıdan çok sıkıldım
Degısecem
Seçenekler
A-pembe
B- pembik
C- pembiş
D-pespembe
Hangısını secıyım fıkır soyleyın
İşte benim hayaldaşım burdaymış bee yaaBazen benim de acliktan uykum gelmiyor ve genelde pasta hayal ediyorum
Gunaydın
Aa aşkolsun yaa ilk ben gelmedim mi bu sabah püüf
Ben size zayıflayınca yalancı yaşpasta tarifi bulurum boşverin ne öyle yağlı yağlı
aaa üstüne de sinek konmuş pek fena![]()
Kavurma yap salatayla ye ..ayran falan olursa demir alamıyormuşuz hadi bakalım suyu da iç dene bişeyler hangisi hoşuna giderseGünaydın kılar ben dün gece açlıktan uyuyamadım resmen sucuk gördüm. Her yeri ben sene de bir kere bir süre böyle olurum kolay kolay kırmızı et yemem ve vücudum kırmızı et sinyali verir o ara sucuk soğan et falan ister canım sürekli ama bugün kavurma yapicam kendim biraz protein almam gerekiyor bu aralar
Bak işte bizim ekip banlanmayı sever çekmişiz seni desene ben de baktım hiç bir şey çıkmayınca ne oldu dedim meyer bir asican varmış burdabanladilar beni kizlarrr ben garippp ben öksüzzzzz ben gariban bi daha yazmam oraya buruya buda bana ders olsun
![]()
T büyük ya yağlarım eridi sabah sabahAlamanyadan sevgıler koyayım ona
Bız bak uyumuyoz
Uyuma Türkıye uyan
Nalan dıkkat t büyük
Eda kilonu merak ettim ben grubun en en ennnn şişkosuyum zannımca ama dur bi bir sürü kilo verdiği halde en şişko olduğunu düşünen biri daha vardı hatırlasam aaaaAynen canim gitsin insallah
Bugün evdeyim canım ev işi ile kardiyo yapcam ..Pembe_patikli Yeliz var mı bugün havuz park sefası sefer tasında ne var kız söyle de özenelim spora başlamışındır