Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Buradaymış :halay:
Bende heyecanlıyım bütün hafta çabaladık hiç kimse eksi çıkmaz inşallah
plasticwoman plasticwoman bugün toparlanırsın inşallah çalışırken bende aynı olurdum pazartesi enerjik Cuma sürünerek giderdim :KK48:
Tatlı diye hafif şeyler hırma ye bak Cuma'ya ne kaldı

Günaydın kılar ben dün gece açlıktan uyuyamadım resmen sucuk gördüm. Her yeri ben sene de bir kere bir süre böyle olurum kolay kolay kırmızı et yemem ve vücudum kırmızı et sinyali verir o ara sucuk soğan et falan ister canım sürekli ama bugün kavurma yapicam kendim biraz protein almam gerekiyor bu aralar
Kavurma yap salatayla ye ..ayran falan olursa demir alamıyormuşuz hadi bakalım suyu da iç dene bişeyler hangisi hoşuna giderse :halay::KK49:

o_Obanladilar beni kizlarrr ben garippp ben öksüzzzzz ben gariban bi daha yazmam oraya buruya buda bana ders olsun:sopa:
Bak işte bizim ekip banlanmayı sever çekmişiz seni desene ben de baktım hiç bir şey çıkmayınca ne oldu dedim meyer bir asican varmış burda:KK45::KK45::KK53: Firslayd Firslayd

plasticwoman plasticwoman rakibem hiç benim yazdıklarımı okumuyorsun o kadar geçmiş olsun vs yazdım farketmedin değil mi senin eksi takımın eksisi hiç kötü dua eder miyim sen yine beni geçersin merak etme
Madem regl atakların var geçmesi için benden sana Güllüoğlundan bol fıstıklı baklava üstü Maraş dondurması yanına buz gibi bir kola eşliğinde bol kaymaklı bol şerbetli ekmek kadayıfı gelsin :KK53::KK53::confused: plasticwoman plasticwoman

Aynen canim gitsin insallah
Eda kilonu merak ettim ben grubun en en ennnn şişkosuyum zannımca ama dur bi bir sürü kilo verdiği halde en şişko olduğunu düşünen biri daha vardı hatırlasam aaaa tezbitsin tezbitsin Döne değil mi o süper kilo verip azim ortaya koyup hala şişkoyum diyen
İşte takım budur sizlerle hafifleyelim inşallah müttefikimiz ol kız @Degistir Kendini

Pembe_patikli Pembe_patikli Yeliz var mı bugün havuz park sefası sefer tasında ne var kız söyle de özenelim spora başlamışındır
Bugün evdeyim canım ev işi ile kardiyo yapcam ..:KK73:
Hava soğudu yine zaten üst üste gitmek zor bana
Yemekte yapayım diyorum son ana kalınca karbonhidrat oluyor genelde

Back
X