- 27 Haziran 2017
- 53
- 155
- 8
- 38
Ben de merak ediyorum alsam mı, pahalı da geliyo alıp bi kenara atarım diye korkuyorumKızlar döküm tava öneriniz varımdır hangi marka kullaniyosunuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de merak ediyorum alsam mı, pahalı da geliyo alıp bi kenara atarım diye korkuyorumKızlar döküm tava öneriniz varımdır hangi marka kullaniyosunuz
Hilal bende canım eski nick bade34 memnun oldumİyi geceler.Tanışamadık.Meltem ben hoşgeldiniz
Düşündüm onu da pişmez diye denemedim köfteyi de öyle yapabilirim aslında sağol kiizzz :*Tost makınasında
Aaaaa sen duymadınmı yaglı kağıdı ser at ıcıne etı pıssın
Kofteyıde fırına ver fazla yagıda sızar mis eskıden dokum tava vardıda almadıkmı
şok markete gelecek 59 liraya çift taraflı onu alayım diyidum vazgeçtim :)Ben de merak ediyorum alsam mı, pahalı da geliyo alıp bi kenara atarım diye korkuyorum![]()
Aynen canım ya inan dikkat edip kilo almamam lazım diye sartliyorum kendimi kızımın bana ihtiyacı varLovedreams geçmiş olsun canım aynı dertten muzdaribim bir de ilaç kullanmadığım için normale dönemem bir türlü sen dikkat et küçüğün ilgine enerjine en çok ihtiyaç duyduğu çağlarda nasıl oldu kuzucuk
Onu al bak ucuzmuşHilal bende canım eski nick bade34 memnun oldum
Düşündüm onu da pişmez diye denemedim köfteyi de öyle yapabilirim aslında sağol kiizzz :*
şok markete gelecek 59 liraya çift taraflı onu alayım diyidum vazgeçtim :)
Fena degıl benceKizlar meraba,giremedim aksam basimiz kalabalikti
Menum:
08.15: 1 yumurta,1 krep( yagsiz tambugday)
2 yesil zeytin,domates salatalik,az peynir,1 yemek kasigi labne
10.30 1 bardak kefir
13.30 1 kucuk kase beyaz leblebi 2 avuc kadar,1 kasik dondurma
15.30 yarim muz
18.30 mantar,yogurtlu semizotu,salata
20.00 1 bardak sut
2.5 lt su,spor yoktu zamanda yoktu
Sımdı terlıgı yıyecenAyy yarim muzun yaninda 1 krep daha vardi,duzensiz bir menu ama evde degildim
Güzel seyler düşün lütfen gectı gıttıAynen canım ya inan dikkat edip kilo almamam lazım diye sartliyorum kendimi kızımın bana ihtiyacı var
Kızım Maasallah diyim turp gibi hani şu yavru keçi videoları var ya yerinde durmayıp sürekli hoplayıp zıplayan aynı onlar gibi atlatti o hastane psikolojisini çok şükür Allahıma ☺☺
Çok şükür canım iyiyim tatile gittik iyi geldi bize psikolojim de düzeldi güzel şeyler diliyorum dua ediyorum hayal ediyorum mutlu oluyorum :)Güzel seyler düşün lütfen gectı gıttı
Iste buÇok şükür canım iyiyim tatile gittik iyi geldi bize psikolojim de düzeldi güzel şeyler diliyorum dua ediyorum hayal ediyorum mutlu oluyorum :)
Amin birde Rabbim dermansız dert vermesin hiç kimseyeIste bu
Allah korktuğumuzu yasatmasın
AmınAmin birde Rabbim dermansız dert vermesin hiç kimseye
Elhamdülillah yaa ufakligi cok öpüyorum Rabbime emanet olsun insallahAynen canım ya inan dikkat edip kilo almamam lazım diye sartliyorum kendimi kızımın bana ihtiyacı var
Kızım Maasallah diyim turp gibi hani şu yavru keçi videoları var ya yerinde durmayıp sürekli hoplayıp zıplayan aynı onlar gibi atlatti o hastane psikolojisini çok şükür Allahıma ☺☺
iyi gören iyi dusunur iyi dusunen hayatindan lezzet alir.....Çok şükür canım iyiyim tatile gittik iyi geldi bize psikolojim de düzeldi güzel şeyler diliyorum dua ediyorum hayal ediyorum mutlu oluyorum :)
Aglama stres ödem yapıyor
Ceyda sanada yazıyom ama gecmısi okumadığın icin havada kalıyor hersey
bi yumurta haslasaydin Yoğurda katip yeseydin. Kanat in derisi çok ki. Afiyet olsun.
Yeliz im hiç gerek yok yarın cuma ve bu kardeşin iradeli sizin gibi
Beril açıklama yapmış. Hayirlisi.
dinlen dinlen nolucak bu regl işleri bilmem bende artiydimbakalım ne çıkıcak bahtimiza
Gel beraber aglayak bende yokum :)berilceee
Bugun gerçekten dusundumde pambık kaptanım ben
Yeyın dıye canım cıkıyor
Ama devır degıstı
Herkes spor yapacak
Günlük bır dakıka belırleyelım sporu hayata katalım
Bırı benı elıne alsın vurdun kötegi yoksa adam olmuyacam
*** 13. TAKİM 526.ETAP ***
berilceee (90.3/
eliya (78.4/
Kitkurdu (93.6
Tezbitsin (72.9