Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynen canım ya inan dikkat edip kilo almamam lazım diye sartliyorum kendimi kızımın bana ihtiyacı var

Kızım Maasallah diyim turp gibi hani şu yavru keçi videoları var ya yerinde durmayıp sürekli hoplayıp zıplayan aynı onlar gibi atlatti o hastane psikolojisini çok şükür Allahıma ☺☺

Geçmiş olsun çocuklarımız sağlıklı olunca bizlerde iyi oluyoruz

Kızlar sporumu bitirdim terim üstümde size yazıyorum :) 40 dk eliptik yaptım hızlan - yavaşla şeklinde baya terletti sonra 30-35 dk ağırlık çalıştım

Suma squat yapıp ayak uçlarımda kalktım
100 ip atladım
Kol çalıştım
Sırt çalıştım
Bacak çalıştım
Alt bacak çalıştım
İç bacak çalıştım
Boyun esneme hareketleri yaptım
Mekik çektim
Aklıma gelenler bunlar :)

Suya gelirsek 2600 işte içmiştim 1500 da evde içtim bu ölçtüğüm birde + bi kaç bardak içtim şimdi bi beyaz çay içip dinlenicem spor sonrası gurur dinlenmesi :) sonra duş hooppp yatak
masallah super :)

Kızlar sporumu bitirdim terim üstümde size yazıyorum :) 40 dk eliptik yaptım hızlan - yavaşla şeklinde baya terletti sonra 30-35 dk ağırlık çalıştım

Suma squat yapıp ayak uçlarımda kalktım
100 ip atladım
Kol çalıştım
Sırt çalıştım
Bacak çalıştım
Alt bacak çalıştım
İç bacak çalıştım
Boyun esneme hareketleri yaptım
Mekik çektim
Aklıma gelenler bunlar :)

Suya gelirsek 2600 işte içmiştim 1500 da evde içtim bu ölçtüğüm birde + bi kaç bardak içtim şimdi bi beyaz çay içip dinlenicem spor sonrası gurur dinlenmesi :) sonra duş hooppp yatak
Canim mukemmel

Ilık bir duş alıp mis gibi yat dinlen canım en güzeli. Sabaha güzel kalkarsın

Spinning çok zor görmüştüm bir keresinde tebrik ederim.
Meltemcim bize alınmaca gücenmece yok canım. Burdaysan kurallara bizim gibi uymaya çalışman gerekiyor kilo verebilmek için güzel kardeşim, senin iyiliğin için konuşuyor berilceee berilceee Beril ablan. Hepimiz aynı düşüncedeyiz.

Canımsın:KK200:

Ooof 2 patates tırtıklamadın mı kııız Eliif bravo bravo vallaha. Benim de eşim yiyor dışarı yanımda öyle naapsın ama ben yemiyorum diye kasarsa ben üzülücem gene. Eskiden olsa 2 paket patates de kendime alırdım kesinlikle...ah ah eski günleeeer:kk77:

Keşke cuma gecesi çıksaymışsınız şekerim, tartıdan sonra biraz kendine izin verebilirsin. Gerçi sonra toplamak çok zor oluyor onu da diyim.

Yeliiiiz bu Yeliz hep ot yiyooo hep ot yiyooo ne olacak @anderes bu Yelizin haliiii yaaav

:KK70: Ağlamak da mı yasak nasıl takım yeeeaaaahuuü

Deryacım, suyun çok güzel. Yüzmen süper.
Menüne yeni başladığın için sinir bozucu bir şey demek istemiyorum, sen de biraz fazla olduğunun farkındasın zaten. Hallolacak zamanla.:KK19:
Yemedim inan umrumda da olmadı kafamda bitince hicbirsey etkilemiyor.

Ne zamandır çabalıyoruz kızlar
Ben bu grubu benimsedim sevdim inandım
İnşallah bu gruptan istediğim kiloya iner mezun olurum
2 çocuk var işlerim var ama çabalıyorum sabah erkenden yemek salata ne varsa ayarlıyorum çok inandım çünkü kendime ve size söz verdim
Zorlanıyorum ama vazgeçmiyorum
Bu kadar emek veriyoruz inşallah karşılığını alacağız :KK200::KK66:
Alicaz tabiki çabalıyoruz iradeli davranıyoruz Nefsimizle savaş veriyoruz. Bunun mükafatıni alicaz Yeliz im.

Kizlar dun ogleden sonra rahatsizlandim sag tarafimda bi agri cikti yurumeyle eforla artti tetkiklerimi yaptirdim ultrason filan cekildi. Bagirsaklarimda bi kac iltihapli yapilanmalar var ilac verdiler suan asiri derece sisligim var ve yarin tafilat girio yaklasik bi 15 gun eve giremicem diyete devan edicem ama spor konisinda soz veremem ama katilimim artacak buginden itibaren

Kilo olarak +1 deyim

Back
X