- 16 Şubat 2016
- 2.837
- 3.718
- 83
Iyiyim abla ozledim bi gireyim dedim. Az kaldi kavuscaz.Hosgeldın canım ya
Nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiyim abla ozledim bi gireyim dedim. Az kaldi kavuscaz.Hosgeldın canım ya
Nasılsın
Baska caremız yokVericem vericem insallahh başka çarem yok zaten
5 lt yı buluyor günde içtiğim su oldum olası çok içerim zaten şükür bu süreçte sütten yana sıkıntı yasamadimSuyu bol tut süt artırır canım
Hersey yolundamı çubuğum krakerımIyiyim abla ozledim bi gireyim dedim. Az kaldi kavuscaz.
Kesinlikle öyle yenicez inşallah iradize sahip olacağızBaska caremız yok
Şişmanlık kader degıl ıradesızlık
Masallah ıkı kat enerjı yakıyorsun emzırırken5 lt yı buluyor günde içtiğim su oldum olası çok içerim zaten şükür bu süreçte sütten yana sıkıntı yasamadim
Bekliyoruz abla insallah iyi olacak herseyHersey yolundamı çubuğum krakerım
Anammmm beste gelmiş hemen de duydu yakalandıkAnladigim kadariyla zilliye kimse yanasmiyo zordan kaciliyor gibime geldiyapsaniz simdiye alisilirdi
Aynen bira,da o yüzden kolay kilo veriyorum galibAMasallah ıkı kat enerjı yakıyorsun emzırırken
Aksamaz aksamaz gelcem. Simdilik stabil bekleyip gorcez bakalim insallah iyi olur.Bestttt hoş geldin canım sen gittin spor aksadı yokluğun çok belli nasıl oldunuz
Yakalarim hissettim kacamaklar oldugunu. Ben zilli yapan olur diyodum oooo kimse yapmamisAnammmm beste gelmiş hemen de duydu yakalandıkhoşgeldin canım
Çok tsk ederim aminnn rabbim clenin evladını bagislasin insallahh@guldanee Allah bağışlasın yavrunu sağlıkla büyüt
Zilli anamızı unuttuk hemen kaytardıkYakalarim hissettim kacamaklar oldugunu. Ben zilli yapan olur diyodum oooo kimse yapmamis![]()
Yürüyüşten bır fayda YÖK artık bana
Valla işte araştıralım bakalım hep tarif baktık bunca seneSenin ciddi spora başlaman lazım öyle yarım saat yürüyüş filan olmaz ağırlık çalışmak şart yağ yakmak kas kütlesini artırmak için neler yapabiliriz yeni yeni bir sürü şey çıkmış bilmiyoruzda
Süpermiş tam benlikEki Görüntüle 2021039 Nasıl döne
Güldane merhaba ben Döne canım benim de kızım var 16 aylık
Yaaa Hilal hepimiz regli oluyoruz ve tartı gününe ya 1 gün öncesi ya 1 gün sonrası filan o ödem mödem denk geliyor bebişim kafaya takma herkes aynı şeyleri yaşıyor ve kilo almıyor metab hızlanıyorTam tartı günü regl oluyorum yada 1 2 gün evvel inşallah çok yansıtmaz gerçi sizde de oluyomu uyandığımda ben ellerimi falan kapayamiyom aşırı şişkin oluyorum bigub sana watsapdan atcam beril abla
Yarışmaya girmesen de muhabbete gel canımArtık mecburen azimli olmalıyım ye ye nereye kadar böylece
Takip ediyorum sizi arada girip bakiuorum ama yarışma konusunda kendime güvenemiyorum
Beste ben Leslie 3 mile, squat, yürüyüş, ip, plank yapıyorum ara ara değiştirerek. Bazen de tembellik yapıyorum gerçiNeler yapiyosunuz kuzum spor olarakk