- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
Salgın var sanırımishal canim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salgın var sanırımishal canim.
Banada hacım dıyoDöne nerde kas canım bıngıl bıngılım oldu bitti çok sporcu olmadım ama voleybol vs oynadım şimdi inan sağdan sola dönerken düşünür hale geldiğim için kilo rekorumu kırdım genelde olduğum kiloda göstermediğimi söylüyorlar ama kilomu sadece grubum biliyor eşime bile söylemedim adam şoka girmesin diye![]()
Fıstıgım hoş geldınSelam kızlar
Takıma yenı dahil oluyorum.artık beni kilo verme konusunda teşvik edecek fikirlere ihtiyacım var.
Kilom 62 boy 160
İnşallah hepimiz sevdigimiz kıyafetlerin içerisinde prenses gibi hissederiz=)
Komplekse gırdım yemınleBu
mesajınızı yeni gördüm.
Doğumdan sonra uzunca bir sure 71 kiloda sabittim.sonra kilo sorunum yaz yaklaştıkça içimi kemiren bi sıkıntı haline dönüştü.psikolojim bozulacaktı o derece.mayıs 1 de diyete girdim ve 62 kiloya düştüm şükür.şuan 55 kilo olmak istiyorum.yani 7 kiloyu azimle vermek istiyorum=)
Benim eşim de hiç bilmedi hatta hamileyken muayenehanede yanında tartılmazdım maalesef kompleks çünkü ondan kilolu olduğum zamanlar oldu bu boylaDöne nerde kas canım bıngıl bıngılım oldu bitti çok sporcu olmadım ama voleybol vs oynadım şimdi inan sağdan sola dönerken düşünür hale geldiğim için kilo rekorumu kırdım genelde olduğum kiloda göstermediğimi söylüyorlar ama kilomu sadece grubum biliyor eşime bile söylemedim adam şoka girmesin diye![]()
Selam canım. Ben Döne. Aynı boyda olmamıza rağmeeeen sen benden çok çok zayıfsın maşallah. Benim maceram da nisan ayında başladı, o zamanlar yiyip yiyip semiren bir dana gibiydim. Boy kısa olunca çok fena bir görüntü tabi. Sigarayı bıraktım, evlendim, hamile kaldım, insülin direnci, sınırdan tiroid çıktı derkeeen olmuşum bir topaç. Şimdi vermeye çalışıyorum. İnşallah düzgün bir insan olacam.Selam kızlar
Takıma yenı dahil oluyorum.artık beni kilo verme konusunda teşvik edecek fikirlere ihtiyacım var.
Kilom 62 boy 160
İnşallah hepimiz sevdigimiz kıyafetlerin içerisinde prenses gibi hissederiz=)
7 kiloyu vermek kolay canım. Spor da yaparsın bizimle. Spor yapıyoruz hep birlikte. Su içiyoruz tabiki çok önemli bu da. İçiyorsun değil mi?Bu
mesajınızı yeni gördüm.
Doğumdan sonra uzunca bir sure 71 kiloda sabittim.sonra kilo sorunum yaz yaklaştıkça içimi kemiren bi sıkıntı haline dönüştü.psikolojim bozulacaktı o derece.mayıs 1 de diyete girdim ve 62 kiloya düştüm şükür.şuan 55 kilo olmak istiyorum.yani 7 kiloyu azimle vermek istiyorum=)
Saat 15 ten sonra çıkmanı şiddetle tavsiye ederim. Ne kadar rakibim olsan da başına güneş geçebilir, istemem hasta olmanı.@ceren06_35 plank başladık yeniden sen de denesene sizden geri kalmamak için bu sıcakta yürüyüşe çıkıyorum yediklerimi söylesem bana acırsınız o kadar az ama aç değilim mutluyumtezbitsin rakibeme duyrulur el mi yaman bey mi
İnşallah. Aradığın motivasyon burda.hosbulduk tesekkur ederim.fazla kilonun bana kazandırdığı hiçbişey olmadı.aksine özguven eksikliği yaptı.eğer herhangibir sağlık sıkıntısı yoksa herkes ideal kilosunda yada biraCık üzerinde olmalı.hayat bebeklerimizle ve üzerimizde șık duran kıyafetlerle guzel=)
20 kilo olunca anlar. Erkekler anlamıyorlar pek.Banada hacım dıyo
Sız gostermıyor dıyonuz
10 kılo verdım dıyom gülüyor he he dıyo
Hasta mı olacaksın ıslandın mı dünHava degısımınden mı
Sureklı yağmurdan mı
Çok yorgunum ya
Kızları getırdım çamaşırları attım
Akşam onlar 9 da Doğum gününe gıdecek ben gece 2 de gıdıp alacam
Evı hıc sormayın
Kapıyı kapatım bahçede kahve ıcıyom
Patates çuvalı gıbıyım bugun devrıldıgım yerde kalıyom
Dün yagmurda bahçeyle uğraştımSelam canım. Ben Döne. Aynı boyda olmamıza rağmeeeen sen benden çok çok zayıfsın maşallah. Benim maceram da nisan ayında başladı, o zamanlar yiyip yiyip semiren bir dana gibiydim. Boy kısa olunca çok fena bir görüntü tabi. Sigarayı bıraktım, evlendim, hamile kaldım, insülin direnci, sınırdan tiroid çıktı derkeeen olmuşum bir topaç. Şimdi vermeye çalışıyorum. İnşallah düzgün bir insan olacam.
7 kiloyu vermek kolay canım. Spor da yaparsın bizimle. Spor yapıyoruz hep birlikte. Su içiyoruz tabiki çok önemli bu da. İçiyorsun değil mi?
Saat 15 ten sonra çıkmanı şiddetle tavsiye ederim. Ne kadar rakibim olsan da başına güneş geçebilir, istemem hasta olmanı.
İnşallah. Aradığın motivasyon burda.
20 kilo olunca anlar. Erkekler anlamıyorlar pek.
Hasta mı olacaksın ıslandın mı dün
Offf o havada bahçede kahve içmek ne kadar güzeldir kim bilir be yaau
Yoruluyorsun dinlenecek gün de lazım insana
Ay ben daha alacağım var ama çıkmayı gözüm yemıyorSelam kızlar yaptık alışveriş dönüyoruz
Kalabalık bunaltıyor beni artıkher yer tıklım tıklım valla eve geçince daha detaylı bakarım
He ya degırmen taşı gıbı gobegımeGeçmiş olsun Beril dikkat et canım kendine
Sen bize lazımsın kaptanım canım
Nazar mı ney acaba![]()
resimdeki siz iseniz komplekse gerek yok:)Komplekse gırdım yemınle
Ben yıllarca yedım yattım
Tebrıkler kuzum erken kalkan erken zayıflar
Ah melıke hiç açma annem yaramıresimdeki siz iseniz komplekse gerek yok:)
SüpersinMerhabatezbitsin döne ben çok su içerim herzaman günde 3 litreyi lıkır lıkır=)
Amma haticeye değil neticeye bakıyoruz artık ve geri 60 lara iniyoruzAh melıke hiç açma annem yaramı
112 den o hale 64 ındım
Sonra tutamadım Boğaz'ı
Aha bu pazartesı
Aha bayram sonu
Aha Yen'i yıl derken 116 oldum geldım kürkçü dükkanına
Sımdı 90 lardayım ıste
Rengım nasılAmma haticeye değil neticeye bakıyoruz artık ve geri 60 lara iniyoruz
o kadar kiloyu verebildiysen helal olsun,gene verirsin.kilo vermek kadar muhafaza etmekte zor.İnşallah güzel günler göreceğiz=)Ah melıke hiç açma annem yaramı
112 den o hale 64 ındım
Sonra tutamadım Boğaz'ı
Aha bu pazartesı
Aha bayram sonu
Aha Yen'i yıl derken 116 oldum geldım kürkçü dükkanına
Sımdı 90 lardayım ıste