• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

o kadar kiloyu verebildiysen helal olsun,gene verirsin.kilo vermek kadar muhafaza etmekte zor.İnşallah güzel günler göreceğiz=)
Evet Melike, Melikeydi dimi ismin, verilen kiloyu korumak çok zor gerçekten. Sürekli alıp veriyoruz maalesef. Göbeğimde çatlaklar var.

Evet Melike, Melikeydi dimi ismin, verilen kiloyu korumak çok zor gerçekten. Sürekli alıp veriyoruz maalesef. Göbeğimde çatlaklar var.
ewt melike.ben hamileyken çok reklamı olan bi krem kullanmıştım çatlak olmadı.ama tabi ondan mı yoksa başka bişey mi tam bilmiyorum.

Menü
Sabah 10.30
3 yk salata

Ara
1 havuç

Öğlen 3
3 mercimek köftesi
4 ince yaparak sarma
3 bardak şekersiz çay

Aksam yok belki yoğurt olur

Yarım saat yürüyüş
Şu 1 litre

Beril anla hadi kız bana öğleden dolayı ama başka yemek yoktu ve acikmistim poğaça börek vardı tatlı pasta vardı yemedim been bide bunlar işte

Menü
Sabah 10.30
3 yk salata

Ara
1 havuç

Öğlen 3
3 mercimek köftesi
4 ince yaparak sarma
3 bardak şekersiz çay

Yarım saat yürüyüş
Şu 1 litre

Beril anla hadi kız bana öğleden dolayı ama başka yemek yoktu ve acikmistim poğaça börek vardı tatlı pasta vardı yemedim been bide bunlar işte
İyi iyi kız @zukkum akşamı yoğurtla kapatırsan iyisin
Su az gene

Menü
Sabah 10.30
3 yk salata

Ara
1 havuç

Öğlen 3
3 mercimek köftesi
4 ince yaparak sarma
3 bardak şekersiz çay

Yarım saat yürüyüş
Şu 1 litre

Bana söz vermiştin üzüldüm
Neyse

Menüm
Kahvaltı 10: 2 domates, 2 salatalık, 12 kiraz, 2 parmak dil peyniri, 1 ceviz, 1 fincan demleme yeşil çay
Ara 14: 2 günkurusu
Ara 15: 1 fincan sade neskafe
Akşam 18.20: 1 kase normal yoğurt, meyve salatası ile karıştırıp yedim. (Kara dut, kiraz, armut, yeşil elma, kırmızı erik, ananas)
Akşam şekersiz çay içerim, dışarı çıkıcaz, yürüyüş yapıcam + Leslie 3 mile + 20 step yaptım.
2 litre su içtim.
Saygılar sevgiler.

Menüm
Kahvaltı 10: 2 domates, 2 salatalık, 12 kiraz, 2 parmak dil peyniri, 1 ceviz, 1 fincan demleme yeşil çay
Akşam 18.20: 1 kase normal yoğurt, meyve salatası ile karıştırıp yedim. (Kara dut, kiraz, armut, yeşil elma, kırmızı erik, ananas)
Akşam şekersiz çay içerim, dışarı çıkıcaz, yürüyüş yapıcam + Leslie 3 mile + 20 step yaptım.
2 litre su içtim.
Saygılar sevgiler.
Çok geç kahvaltı yapıyorsun
Uyandıgın zaman ıkı gün kurusu barı yesen acıkmasanda
Meyve konusunda fıkrım bellı ama ne hükmetse sana yarıyor
Sucu bası su az desem ayıp olurmu

Menüm
2 litre su içtim.
Saygılar sevgiler.
Aynen sen ne yaptıysan devam et bence de:KK48:
Suyu arttır içersin zAten yürüyüş süper :KK49:

Benim eşim de hiç bilmedi hatta hamileyken muayenehanede yanında tartılmazdım maalesef kompleks çünkü ondan kilolu olduğum zamanlar oldu bu boyla
Voleybol süper bir şey ya ne kadar güzel
Benim doğumlara 94-97 ile girdiğimi biliyor ama hamile değilken oraları kaç kez geçtiğimi bilmiyor ya da bilmezden mi geliyordur utandım şimdi sormam

Menüm
2 litre su içtim.
Saygılar sevgiler.
Kanki menü olmamış hani peynirin zeytinin yumurtan tüm gün sadece meyve nerdeyse dikkat et lütfen protein azda olsa yemelisin meyve furuktoz şekeri akşamı hafif beslenip sabaha yumurta peynir dönüşümümü yapsan

Menü
Sabah 10.30
3 yk salata

Ara
1 havuç

Öğlen 3
3 mercimek köftesi
4 ince yaparak sarma
3 bardak şekersiz çay

Yarım saat yürüyüş
Şu 1 litre

Akşam yemezsen kesin acıkırsın ya yoğurdun yanında salatalık domates biber ye alakasız ama ne olacak yada yoğurdun içine kabak varsa haşla kat ama boş yoğurt yeme ki sonra acıkıp saldırmayasın olmadık bir saatte

Hava degısımınden mı
Sureklı yağmurdan mı
Çok yorgunum ya
Kızları getırdım çamaşırları attım
Akşam onlar 9 da Doğum gününe gıdecek ben gece 2 de gıdıp alacam
Evı hıc sormayın
Kapıyı kapatım bahçede kahve ıcıyom
Patates çuvalı gıbıyım bugun devrıldıgım yerde kalıyom
Sürekli bir yerlere yetişmekten bir şeylere koşturmaktan olmasın hep diyoruz azıcık dinlen

He ya degırmen taşı gıbı gobegıme
O kocakutleyı tasıyan tepsı gıbın totısemı degdı nazar

Bıraz dınlenıyım
Battanıye kanepe kumando üçlüsüyle bırseyım kalmaz
En sevdiğim üçlü dışarda da mutlaka kar yağmur fırtına olmalı sıcak havadan hiç hoşlanmıyorum soğuk seviyorum şöyle buz gibi meyve tadı da olan değişik renkte sadece seviyorum Kötü kadın Müzeyyen çıkmasın sahneye platonik bir aşk benimki artık 10 kilo verince ödül ciciler almaktı değil mi:işsiz::işsiz::oops:

İyi iyi kız @zukkum akşamı yoğurtla kapatırsan iyisin
Su az gene
Şu içemedim disardayken tuvalet zor oluyor
Bana söz vermiştin üzüldüm
Neyse
Yine sözümdeyim ablam sen merak etme çok geçmiş olsun dikkat et sen bizim basimizsin gurbet ellerde böyle işte burda olsan hemen sıcacık bir tarhana yapardım sana
Akşam yemezsen kesin acıkırsın ya yoğurdun yanında salatalık domates biber ye alakasız ama ne olacak yada yoğurdun içine kabak varsa haşla kat ama boş yoğurt yeme ki sonra acıkıp saldırmayasın olmadık bir saatte
Şimdi kalkıp. Fırın mücver yapıyım yarın kuranda pilav yememek için bunu yerim

Back
X