Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurtarırmı dıyon bunlar batık gemi tıtanıc benceEvet kızlar Cuma'ya kadar kaçamak yok
Spor su maximum olsun
![]()
Döndün mü yoksaBu hafta burdayim canlar
Yemekten ıkı saat sonra ve önceBen kaçayım tekrar uğrarım bir de sorum olsun yürüyüş sabah mı akşam mı daha verimli oluyor ya da aç karnına mı yoksa günün ilerleyen saatlerinde mi var mı fikri olan
Ya tam yazdım bakan yok diye Beste hoş geldin evine gittin mi canım hastanın durumu nasıl oldu özledikBu hafta burdayim canlar
Sabah güzel bence ama fırsatın yoksa akşamda olurBen kaçayım tekrar uğrarım bir de sorum olsun yürüyüş sabah mı akşam mı daha verimli oluyor ya da aç karnına mı yoksa günün ilerleyen saatlerinde mi var mı fikri olan
Hoşgeldin besteBu hafta burdayim canlar
HosbuldummmmmHoşgeldin beste![]()
Aynen 60 li sayilari en son 7 sene once gordum cok sıkıldım esimde sıkıldı artik zayifla deyip duruyoBurası bızım saklı bahcemız
Monoton sıkıcı yorucu hayatta bır nefeslık yerımız
Burda arıyor gözüm hepınızı
Gelmeyınce yedı de saklanıyor mu dıyom
Ama senı ayrı takıpteyım çok uzadı 70 ler bıtsın artık degılmı
Gel artık yaSimdilik evdeyiz canlarim. Belki doneriz belki donmeyiz belli degilberilceee
Özledik valla seni hastanız nasıl oldu?inşallah iyidirHosbuldummmmm![]()
Insallah abla yaa ben de ona uzuluyom ben bisey yapmiyorum kiGel artık ya
Insallah hersey gönlünce gıder
Sana degıl çocuğa üzülüyom ben
Oluyor merak etme bende kaç seneden sonra düştümAynen 60 li sayilari en son 7 sene once gordum cok sıkıldım esimde sıkıldı artik zayifla deyip duruyo
Yastıksız mı uyumak ıstıyor pasam dıyeydınAynen 60 li sayilari en son 7 sene once gordum cok sıkıldım esimde sıkıldı artik zayifla deyip duruyo
Ben de ozledimmm iyi simdilik yarin yine film var bakalimÖzledik valla seni hastanız nasıl oldu?inşallah iyidir
Yaa mısırı yemeyecektimde oglum mememi çekiştirip durdu bu gün o yüzden yed bana iyi ait yapıyor cokkkk terliyor elimde değil yani öyle zorla falan icilmis su değil genelde de öyle iciyorumSüt demeseydın hazırlanıyordum
Bu menüyü nasıl bozarsın dıye
Yarasın kuzuma sanada enerjı yakmak kalsın süt yapımında
Su çok degılmı canım
Fazla su içmek su zehırlenmesıne ve böbreklere zarar
Nasılsın bu arada alıstınmı bıze
Hayır olmaz nolamazBestttt yürüdüm ama ağırlık çalışması vs eklemek lazım galiba yarın merdaneyi bekliyorum tetikteyim
Konusalim detayli kuzuBestttt yürüdüm ama ağırlık çalışması vs eklemek lazım galiba yarın merdaneyi bekliyorum tetikteyim