• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Başaranlardan tüyolar bölümünü okuyordum senin yazına denk geldim ne güzel yazmışsın
Evet bende çok beğenmiştim :KK49:
Motive olmak önemli gerçekten ..hepimizin kilo alma serüveni benziyor aslında birbirine ..inşallah hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz

@guldanee
100 gr tereyağı
1 yumurta
1 çay bardağı pekmez
Aldığı kadar eline çok yapışmayacak şekilde hamur olacak gibi tam buğday unu organik olanlardan kullanıyorum ben
İstersen biraz da irmik ekleyebilirsin
Hepsini yoğurunca tezgahta inceltip kurabiye kalıplarıyla şekilli şekilli kesiyorum hoşuna gitsin yerken diye kelebek vs var bende
Hemen pişiyor fırında 10 dakikada
Tadı az şekerli bir kurabiye istersek biz de kırk yılda 1 de olsa yiyebiliriz sade kahvenin yanında
Rakibem bol bol tüket sen de, çayın kahvenin yanına sen yerken yanına pudra şekeri al bandıra bandıra ye doyamazsın tadına dön bir daha ye cumaya kadar izin sana tartı sonucunu yazdıktan sonra yeme artık yeni tarif vereceğim rakip durumuna göre:KK53::KK53:

Ne haber Yeliz ne yapıyorsun var mı bugün için planın
Havuz istiyorlar çocuklar ama hava şu an kapalı gibi..
Evdeyiz gibi Ağustos'ta tatil var..onu bekliyoruz aynı be yaa:halay:
Markete gideriz evde çocuklarla kurabiye yapacağız :KK48:
Onlar istedi dün:KK48: şimdilik böyle sizlerde planlar nasıl?

geldim geldim ama sporu kimse yapmadi :KK34:
Bestttt Bestttt canım günaydın spor yapıldı ama sana söylenmeye fırsat bulunamadı dünün spor dökümünü yapayım bugün zilliye başlarım haber alınca
Bu arada süreleri daha uzun yapıyorduk ama senin verdiğin listeye göre gideyim dedim
plank
30/30/30
sağ ve sol plank
8/8
yürüyüş 30 dakika
dün voleybol oynandı 15 dakika
Squat 50 yapıldı (öldüm iç bacaklar vs yandı en zorlandığım bu oldu)
Plates çemberi ile de fırsat bulundukça iç bacak çalışıldı

Spor faaliyeti raporudur:KK200::KK200:

Mrb arkadaşlar

Annemler de olduğum için yoğun günler geçiriyorum ama fırsatını bulup menümü yazayım

Sabah
Yumurtalı menemen
3 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim ince ekmek

Ara
1 şeftali
2 kayısı

Aksam
4 tavuk kanat ızgara
Salata

3 litre su
Afiyet olsun göğüs daha tok tutar yiyecek daha çok yeri var hemde ekmek yok menülerde gördüğüm kadarıyla iki öğün yetiyor mu gayet başarılı bir menü

Menum sabah 9: mantarli omlet bir d ekmek peynir domates salatalik
Ara 13: spor sonrasi yarim bardak muzlu sut cig badem findik 10toplam
Oglen 14.30: 4yk taze fasulye cacik
Ara 16: leblebi
Aksam 19: 4k tavuklu bulgur pilavi ayran salata
Su 3 u gecti. Spor tamamdir.
Afiyet olsun hocam çerezli menüleri özlemişiz :KK45: Bestttt Bestttt

Havuz istiyorlar çocuklar ama hava şu an kapalı gibi..
Evdeyiz gibi Ağustos'ta tatil var..onu bekliyoruz aynı be yaa:halay:
Markete gideriz evde çocuklarla kurabiye yapacağız :KK48:
Onlar istedi dün:KK48: şimdilik böyle sizlerde planlar nasıl?
Havuz macerası yok o halde bugün :KK45::KK45: biz de plansızız anlık takılıyoruz ama kesin her gün çocuklarla bir serbest stil güreş müsabakası oluyor fikren,kim galip gelirse onun dedikleri oluyor genelde galip benim tabi:sampiyon::sampiyon:

Günaydın kızlar
Dün kızı yıne hasteneye götürdük antıbıotık verdı
Geceyi rahat gecırdık
Onlarla ılgılenıyım gelırım
Günaydın kaptanım ses çıkmayınca eyvah dedik zaten acile gitmişsindir diye tahmin yürüttük sabah verseydi ilacı çocuk boşuna o kadar saat çekmeyecekti çok geçmiş olsun kuzuma iki haftadır hayatın jet hızında ilerliyor çok yoğun ve koşuşturmacalı berilceee berilceee

Kızlar birşey soracağım evde büyük bir kırmızı lahana var ..ben bunu nasıl tüketsem acaba?çocuklar yemiyor zaten..ikide bir gözüme takılıyor :KK48:
Evde pekmez kalmadı şu tezbitsin tezbitsin in kurabiyesini yapardık sağlıklı sağlıklı
Hep kek yapıyordum içine ceviz kuru meyveler katıyordum bende ..bugün sağlıklı tarifleri bir karıştırayım bakalım
Sabah erkenden çörekotu yağı içtim bir çay kaşığı:KK48:

Back
X