• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar birşey soracağım evde büyük bir kırmızı lahana var ..ben bunu nasıl tüketsem acaba?çocuklar yemiyor zaten..ikide bir gözüme takılıyor :KK48:
Evde pekmez kalmadı şu @tezbitsin in kurabiyesini yapardık sağlıklı sağlıklı
Hep kek yapıyordum içine ceviz kuru meyveler katıyordum bende ..bugün sağlıklı tarifleri bir karıştırayım bakalım
Sabah erkenden çörekotu yağı içtim bir çay kaşığı:KK48:
Yeliz nefis bir tarif var hem sağlıklı da olur ince ince kıy 2 küçük limon tuzu atıp sıcak suda azıcık beklet istersen sarımsak bir kaç diş ekle sirke ekle kaya tuzu biraz kavanoza koy rengi tadı yemeklerin yanına saltalara üstelik sirkeli iki güne yenmeye hazır

Kızlar birşey soracağım evde büyük bir kırmızı lahana var ..ben bunu nasıl tüketsem acaba?çocuklar yemiyor zaten..ikide bir gözüme takılıyor :KK48:
Evde pekmez kalmadı şu @tezbitsin in kurabiyesini yapardık sağlıklı sağlıklı
Hep kek yapıyordum içine ceviz kuru meyveler katıyordum bende ..bugün sağlıklı tarifleri bir karıştırayım bakalım
Sabah erkenden çörekotu yağı içtim bir çay kaşığı:KK48:

Kırmızı lahanayı ben limon ve tuzla ovuyorum iyice ondan sonra bi zeytinyağı gezdirip yiyorum çok güzel oluyor bu ara çörek otu yağını unutuyorum :) spordan önce veya yemekten yarım saat öncede aspir yağı iç

Ben menümü yazayım akşam vaktim olmaz belki
Sabah: ince bir dilim karpuzun yarısı + bir dilim peynirden baya azdı bunları yedim şişird bile karpuz peyniri özlemiştim

Akşam : bol yeşil salata + 1 kase yoğurt yiyeceğim
Çok az değil mi?dayanabilecek misin ?ben hiç gelemiyorum açlığa karpuz güzelmiş sabah meyve iyi oluyor

Siz hala yapmam mi diyorsunuz kizlar? :sinirli:

Eklentiler

• images (3).webp
    images (3).webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 29
  • images (2).webp
    images (2).webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 24
Çok az değil mi?dayanabilecek misin ?ben hiç gelemiyorum açlığa karpuz güzelmiş sabah meyve iyi oluyor

Bilmem bakalım akşam eklerim belki bi sebze yemeği falan duruma göre

Siz hala yapmam mi diyorsunuz kizlar? :sinirli:

Ben bu hafta yarım kilocuk verdim ama aynada ki göbeğimi çok sevdim baya toparlanmış ve aşağı doğru sarkan görüntü gitmiş bu da sporun faydası, gerçekten tartıya değil aynaya bak sözünün ne kadar doğru olduğunu anladım sabah

Yağmur dinerse mutlaka yürüyecegim inşallah yürüyemez en bile leslie yapacagim bide mekik cekicegim imsallah
@guldanee Güldane Bestttt Bestttt Best'nin dediği jilian birlikte başlasak hem 27 dakikacık ve iyi yağ yakmış millet ölçümüzü alıp başlayalım hadi bugün netten bi bak istersen sen sporu seviyorsun da benim gibi üşengeç değilsin

İstanbul da nasıl yağmur olmuş öyle haberlere baktım da ortalığı sel götürmüş resmen ..

Burası felaket ıslandım bi de :) bu kadar yağacağını bilemedim sitenin en düz suların toplandığı yerine bırakmıştım arabayı aşağı indiğimde normal seviyedeydi 5 dk içinde tekeri içine aldı kışın böyle yağmur hatırlamıyorum

Güldane Beste dediği jilian birlikte başlasak hem 27 dakikacık ve iyi yağ yakmış millet ölçümüzü alıp başlayalım hadi bugün netten bi bak istersen sen sporu seviyorsun da benim gibi üşengeç değilsin

Seversin ama çok çabuk geçiyor zaman o kadar kısa zamana da vücut çok güzel toparlanıyor

Back
X