Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nıye yorgunsun gülüm
Dıkkat et vıtamınsız kalma sen olmasan ben takkam kımseyı yerım
Benım ıcın kendıne ıyı bak
Allah senı sevdıklerınden
Sopanı basımdan eksık etmesın komutanım
Canımsın. Socak çarptı galiba. Nefes 1 yaşındaydı değil mi? Elif kaç yaşında? Çok cocuk nasıl oluyor Beril ben 1 ile uğraşmakta zorluk çekiyorum. Ne kadar yoruluyorsundur hepsinin ayrı sıkıntısı.
tezbitsin tezbitsin kankişim Metroya gidince ithal çavdar ekmeklerine bak yeminle kütük gibi ıslak ağır kapkara o ne ya
bilmez miyim hamarat kankimin evde ekmek yaptığını
canlan biraz rakip olalım dedin meydan okudun hani hiç kapışamadık cumayı garantiledin diye düşünüp tutuşuyorum biline
Kankacım canım, metroya götürmüyor herif beni. Çok alıyormuşum diye. Biraz hesabımı kitabımı evlenince öğrendim ben. Çok har vurup harman savuranlardandım. Eşim cimridir ama. Ondan öğrendim vallaha sağolsun.
Cumaya bir hırsım yok şu an. Akşama yemek yok hala yapmaya çalışıyorum biraz aç kaldım bugün inşallah abus subuk yemem. Rejimi bozasım var bugün.

N.....ol adlı ilacı mı verdi dünden belli salgın var küçük çabuk etkilenir ilaçsız geçmeyeceği belli neyi bekledi dr
Ilk gıttıgımız gayta tehlılı yapmadı
Hastanede test yaptılar o verdı
Anlamıyom kı hepsı aynı okul baska bulgu
Bırı vırus dedı bırı bakterı

Canımsın. Socak çarptı galiba. Nefes 1 yaşındaydı değil mi? Elif kaç yaşında? Çok cocuk nasıl oluyor Beril ben 1 ile uğraşmakta zorluk çekiyorum. Ne kadar yoruluyorsundur hepsinin ayrı sıkıntısı.

Kankacım canım, metroya götürmüyor herif beni. Çok alıyormuşum diye. Biraz hesabımı kitabımı evlenince öğrendim ben. Çok har vurup harman savuranlardandım. Eşim cimridir ama. Ondan öğrendim vallaha sağolsun.
Cumaya bir hırsım yok şu an. Akşama yemek yok hala yapmaya çalışıyorum biraz aç kaldım bugün inşallah abus subuk yemem. Rejimi bozasım var bugün.
Nefes 11 aylık o benı yordu 5 cıger amelıyat gecırdı
Elıf 5
Ikızler 20 olacak
Ben totişi yer görmeyen bırıyım alıştım bu kosturmaya sese

Sen benı dışlıyon mu huuuu
Benle 2 yılı askın tanışıklığın var yarışalım demıyon hıc
Spor yapmasamda arada kacırsamda bende yarışacak kadar şişkoyum
Ben senin sporunu bildiğim için yemeyip sadece içecekle günler geçirdiğini korkuyorum şu meto kendine gelsin işte tamam dediğim an rakibimsin lamı cimi yok fırsat bulup tam başlasan her şeye

Metro marketlerde bende dayanamam herşeyi alıyorum bir sürü deterjan gıda malzemesi ..bir gaza geliyor insan :KK48:

Bende öyleyim eşimde öyle :)) iki parça alıp çıkıcaz diye girip bir sürü şey alıyoruz ama geçen gün alacaklarımı alıp çıktım hiç sağa sola göndermedim :))

Ilk gıttıgımız gayta tehlılı yapmadı
Hastanede test yaptılar o verdı
Anlamıyom kı hepsı aynı okul baska bulgu
Bırı vırus dedı bırı bakterı
Ateşi çıkınca bakteriyel olduğunu düşünmüş olmalı. Biz de gittik 2 sefer ishal oldu, ilaç vermedi, şu suya katılan tozlardan verdi. Ateşi olmadı.
Elıf 5
Ikızler 20 olacak
Allah seni onlara onları anneciklerine bağışlasın inşallah. Canlarım benim. Ne kadar emekle büyüyorlar değil mi. Çocuk zormuş, yapmadan önce bilseydim bir kere daha düşünürmüşüm. Ama çok büyük sevgisi var, bambaşka duygular yaşatıyor, Allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin. Okula gidiyor mu Elif? Orda kaç yaşında başlanıyor bilmiyorum.
tezbitsin tezbitsin aynen geçen gittik koca kutu dondurmayı sepete koydum bunu nereye sığdıracaksın diye vaz geçirdi en büyük hobim gerekli gereksiz gördüğümü almaya çalışmam bardak merakım çok kötü her boy şekil olsun isterim
Geçen gittik dondurmayı sepete koydum....derken bu hangi grçen gün oluyor acaba Nalan? Grçen 2 ay önce miii 1 hafta önce miii acaba hangi geçen gün, rejimi bozmaya ve 1 kutu dondurmayı gömmeye karar verdin de haberimiz olmadı. Neyse ki eşin kurtarmış seni bizim dilimizden :(

tezbitsin tezbitsin aynen geçen gittik koca kutu dondurmayı sepete koydum bunu nereye sığdıracaksın diye vaz geçirdi en büyük hobim gerekli gereksiz gördüğümü almaya çalışmam bardak merakım çok kötü her boy şekil olsun isterim
Yer sıkıntısı olmuyormu
Kullanıyormusun

Ateşi çıkınca bakteriyel olduğunu düşünmüş olmalı. Biz de gittik 2 sefer ishal oldu, ilaç vermedi, şu suya katılan tozlardan verdi. Ateşi olmadı.

Allah seni onlara onları anneciklerine bağışlasın inşallah. Canlarım benim. Ne kadar emekle büyüyorlar değil mi. Çocuk zormuş, yapmadan önce bilseydim bir kere daha düşünürmüşüm. Ama çok büyük sevgisi var, bambaşka duygular yaşatıyor, Allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin. Okula gidiyor mu Elif? Orda kaç yaşında başlanıyor bilmiyorum.

Geçen gittik dondurmayı sepete koydum....derken bu hangi grçen gün oluyor acaba Nalan? Grçen 2 ay önce miii 1 hafta önce miii acaba hangi geçen gün, rejimi bozmaya ve 1 kutu dondurmayı gömmeye karar verdin de haberimiz olmadı. Neyse ki eşin kurtarmış seni bizim dilimizden :KK43:
Allah bu herıfı koruduğu ıcın gönlümce ürememe izin vermedı
Yoksa ben bılırdım ya
3 çocuğum tüp bebek
Kaç düsük
Kaç mol gebelık hıc saymadım
Yapabılecek olsam hala yaparım ama malesef

Oğlan nasıl
Sende yoruldun sporu bu yorgunlukla yapıp vücudu halsız bırakma

İyi tatlım oğlum :) geçmiştende okudum Elif fıstıkta iyi sanırım rabbim çok çok İyilikler sağlıklar versin inşallah :) spor Yapamadım valla kuzum o kadar halsizim ki anlatamam inşallah yarın toplarsam yapayım artık :(

@ceren06_35 canım nasıl oldunuz sen çocuk dün pek uğrayamadım gözümden kaçtı

Aynen balım bu hafta beni maruz görün çok uğrayamıyorum oğlum iyi çok şükür ama ben bitiğim inşallah toplarım kendimi :(

Evet güzel oluyor yandıkça eridiğini bilmek güzel :)

Benimde aynı Hale'n olacağım :KK43: civan perçemi ve hayit tohumu öneririm söktürüyor ben kaç gündür içmeyi unuttum bugün başladım içmeye

Benim aslında duzenlıydı ama başka birşeyde olabilir canım :) :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:ilk önce bir netleştireyim tatlım risk yoksa dediğini yapacağım hemen tşk ederim balım tavsiye için :)

Elıf 5
Ikızler 20 olacak

Ne kadar güzel uzun ömürler versin kuzum hepinize kalabalık aıle çok güzel olur :)

Allah bu herıfı koruduğu ıcın gönlümce ürememe izin vermedı
Yoksa ben bılırdım ya
3 çocuğum tüp bebek
Kaç düsük
Kaç mol gebelık hıc saymadım
Yapabılecek olsam hala yaparım ama malesef
bayildim ya. ben de cok severim cocuk canim. simdilik 1 tane ama isterim cok cocugum olsun. supersin @berilcee

İyi tatlım oğlum :) geçmiştende okudum Elif fıstıkta iyi sanırım rabbim çok çok İyilikler sağlıklar versin inşallah :) spor Yapamadım valla kuzum o kadar halsizim ki anlatamam inşallah yarın toplarsam yapayım artık :KK43:

Aynen balım bu hafta beni maruz görün çok uğrayamıyorum oğlum iyi çok şükür ama ben bitiğim inşallah toplarım kendimi :KK43:

Benim aslında duzenlıydı ama başka birşeyde olabilir canım :) :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:ilk önce bir netleştireyim tatlım risk yoksa dediğini yapacağım hemen tşk ederim balım tavsiye için :)

Ne kadar güzel uzun ömürler versin kuzum hepinize kalabalık aıle çok güzel olur :)
Bu buzdagının görünen kısmı
7 kayın görümce bende kalsın

Back
X