- 11 Nisan 2007
- 87.290
- 512.273
- 1.223
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O ne ki merak ettimKızlar kurşun geçirmez kahveyi biliyor musunuz duydunuz mu hiç
Günaydın vanım teşekkür ederizGunaydinnnnn 13.takim ahalisi
Sevgiler saygilar ve bollll zayiflamalar efenim :))
Bir adet @guldanee varmis takimizda tazecikmis onada ayrica selamlar sevgiler
Azmi hirsi daim olsun ins.
Asa ablam gelmiş hoş gelmiş ❤❤❤Gunaydinnnnn 13.takim ahalisi
Kahveye tereyağı koyuyorlarO ne ki merak ettim![]()
Nasıl mutlu oldum anlatamamAsa ablam gelmiş hoş gelmiş ❤❤❤
Günaydın canım sana da bolll zayıflamalarGunaydinnnnn 13.takim ahalisi
Nasıl mutlu oldum anlatamam
Aynen canım yaa yaşım çıkmasın şimdiBen hep gelirim sen yeterki boyle mutlu ol :))
Ah ben 20 li yaslarimda verecektimki bu kilolari o zaman sen göreydin beni![]()
Heppp bekleriz ❤şimdide vereceksin insallahhh abla geçen hafta ne güzel verdin devamı gelecektir insallahBen hep gelirim sen yeterki boyle mutlu ol :))
Ah ben 20 li yaslarimda verecektimki bu kilolari o zaman sen göreydin beni![]()
Kahveye tereyağı koyuyorlar
Spor nasıl gidiyor ?valla iyi yorulmuşum dün yamuk yumuk yürüdüm evdeHeppp bekleriz ❤şimdide vereceksin insallahhh abla geçen hafta ne güzel verdin devamı gelecektir insallah
Ketojenik diyette konuyor canım. Karatayın çıkış noktası o diyet zaten.Karataycılar koyuyor kahveye tereyağı ama ben içemem öyle Zaten kahve içmiyorum :) denemedim hiç
Bestttt watsons gidip bir adet bira mayalı bir adet Argan yağlı maske al, ben hergün duşa giriyorum akşam bir gün saçıma şampuan bir gün maske yapıp bekletiyorum en iyi etkiyi maskeyi yapıp havluyu sarıp yarım saat beklersen görüyorsun ama öyle vaktim olmuyor duş sırasında ilk saçlarımı ıslatıp maskeleyip topuz yapıp bırakıyorum en son duruluyorum saçlarım hem hacim kazandı, hem parlıyor, boyanın zarar verdiği saçı bile onarıyor benim açılmaktan yanan saçlarımı bile düzeltti bira mayalı olan ayrıca uzatıyor çok kısa sürede uzadı herkes şaşırıyor :)
Evet ama hoşuma da gitti işe yarayacak benceAkşam jillian yapmaya çalıştım yaptimda ama nasıl yaptım bilmiyorum
Şükür ağrıların hafifledi biraz alışkın olmayınca böyle oluyorPembe_patikli
Ketojenik diyette konuyor canım. Karatayın çıkış noktası o diyet zaten.
Sana kolay gelsin beril,guzel bir gun olsunSevgili tıyrıllarım
Yarın sabah çocukları teyzeme bırakacam ınsallah kızım bıraz daha düzeltmiş olur
Ordan havaalanına arkadaşı almaya gıdecem
Gün nasıl seyreder ne zaman gelırım bılemıyorum
Şimdilik ıyı geceler
Sabah uğramazsam kocaman bır günaydın