- 7 Nisan 2015
- 3.616
- 8.910
- 88
O kaçak Hilaaal nerdeeeKonus kuzum
Duysunlar bır benım tıytıllar
En çok hılal duysun
Ikı avuç leblebı yıyen duysun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kaçak Hilaaal nerdeeeKonus kuzum
En çok hılal duysun
İnşallah yüzünüzü kara cikarmamKonus kuzum
En çok hılal duysun
Tamamdir yaziyorum hemencikKilonu hedef kilonu profiline yazsana biz de görelim sen de gör motive olalım azaldıkça
Onu bende bılmıyom şiiiiit kımse duymasındaCahilligime verin nereye yazacağımı bulamadım bı yardımcı olur musunuz zahmet olmazsa
Yukarda nikine tıklayınca solda kişisel bilgiler görünüyor ya oraya tıklayınca özel mesaj ve durum mesajı için alt alta yerler var oralara yazınca çıkıyor ben ikisine de yazıyorumCahilligime verin nereye yazacağımı bulamadım bı yardımcı olur musunuz zahmet olmazsa
Çok teşekkür ederim yaptım çok şükürYukarda nikine tıklayınca solda kişisel bilgiler görünüyor ya oraya tıklayınca özel mesaj ve durum mesajı için alt alta yerler var oralara yazınca çıkıyor ben ikisine de yazıyorum
Süper oldu başlangıç kilolarımız benzermiş 90.9 du benimki deYaptım sanirim
insallah @guldanee istersek yapariz canimİstikrarlı azimli olmaktan başka çarem yok inanın artık eşimin arkasından tin tin yürümek istemiyorum su gencecik yaşımda kilo yüzünden ne giyinebiliyom ne gezebilirsiniz tak etti canıma bu sefer çok kararlıyım saolunn benimde aranıza aldığınız için sayenizde bende zayiflayacagim
Aslında 98 kilo ile başlamıştım 22 Mayıs'ta ama burada 90 kilo ile başladım vereceğim inşallah siz ne güzel vermişsin iz masallahSüper oldu başlangıç kilolarımız benzermiş 90.9 du benimki de
Yapacağım yapacağız insallahhh bu sefer olacakinsallah @guldanee istersek yapariz canim
İyi vermişsin canım takımda hızlanır verişin deAslında 98 kilo ile başlamıştım 22 Mayıs'ta ama burada 90 kilo ile başladım vereceğim inşallah siz ne güzel vermişsin iz masallah
İnşallah insallahh 80 i bı görsem daha neİyi vermişsin canım takımda hızlanır verişin de
Gider gider canım merak etme devamlılık esas bir kere kafana koydun mu ara sıra bozulsada oluyorİnşallah insallahh 80 i bı görsem daha ne
Hadi bakalım az kaldı deseneYok donemedimm bu hafta sonu dönüyorum insallah sen nasilsin canim
Ben çanta manta da koymamışım lök gibi ortadayım fotolardaGider gider canım merak etme devamlılık esas bir kere kafana koydun mu ara sıra bozulsada oluyor
Bende eskiden hep arkada önümde çanta resim çekilmişim insanın kendine güveni geliyor zayıfladıkça
Ben de dedim ki zilla ana tamam demek ki zumbaya da zurna diyecekZurna ne yaa aman zumba zumba![]()