Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İsim Haticem diyebilirsiniz , sağlık geçmişimiz benziyor, fakültenin son 2 yılı sınava çalışmak için çok hareketsizdim sonra iş hayatı çok yoğun ve masa başıydı, stres hareketsizlik derken kilo almaya başladım , sonra pcosu öğrendim , kilo vermek insülin direnci ile daha da zorlaştı, fakültenin son 2 senesine kadar zayıf bir kızdım ama son 10 yıldır kiloluyum malesef, bu gidişat böyle gitmeyecek kesin kararliyım ,çünkü artık örnek olacağım bir kızım var, onu obeziteden koruyacağım , bunun için kendimin kilo kontrolü yapmam lazım, çocuklar annelerinin söylediklerini değil yaptıklarını yaparlar, iyi örnek olmamız lazım
Haklısın canım bende bir önceki mesaja yazdım kızımla ilgili ..çocuklar annelerini güzel bakımlı fit görmek istiyorlar..ben de kızımın eleştirisinden sonra oturdum düşündüm olmayacak iş değil sonuçta yeter ki sabırlı inatçı iradeli olalım ..
Anne mutluysa bebekte mutlu ailede mutlu oluyor kesinlikle

İsim Haticem diyebilirsiniz , sağlık geçmişimiz benziyor, fakültenin son 2 yılı sınava çalışmak için çok hareketsizdim sonra iş hayatı çok yoğun ve masa başıydı, stres hareketsizlik derken kilo almaya başladım , sonra pcosu öğrendim , kilo vermek insülin direnci ile daha da zorlaştı, fakültenin son 2 senesine kadar zayıf bir kızdım ama son 10 yıldır kiloluyum malesef, bu gidişat böyle gitmeyecek kesin kararliyım ,çünkü artık örnek olacağım bir kızım var, onu obeziteden koruyacağım , bunun için kendimin kilo kontrolü yapmam lazım, çocuklar annelerinin söylediklerini değil yaptıklarını yaparlar, iyi örnek olmamız lazım
Çok güzel örnek olacağına eminim canım. Bilinçli olduktan sonra hele her şey aşılır hallolur. Ne sınavına girmiştin

Atamalarla ilgili bir sınavdı, spor olarak ne yapıyorsunuz bayanlar, ya da daha önce hangi sporları denediniz ve faydasını gördünüz ya da görmediniz
Spor olarak ben evde Leslie 3 mil yapıyorum. Kşmimiz Jillian, zumba, yüzme, squat, plank... yapıyor

Her zaman yapabileceğimiz sporları tercih ettim ben
..önceden spor salonuna 2 kere kaydoldum ama devam edemedim başlangıç için Leslie iyi olur hem evde yapılır 1 mile 2 mile 3 ve 5 mile var
3 mile 45 dk sürüyor ben 1 mile ile başlamıştım kilo verdikçe arttırdım
Yürüyüş yapıyoruz akşamlar bazen
Bu hafta sıkılaşmak için jillian a başladık bugün zumba günü oldu ben de ilk defa yaptım zamanla daha iyi olacak inşallah :KK6:

Haklısın canım bende bir önceki mesaja yazdım kızımla ilgili ..çocuklar annelerini güzel bakımlı fit görmek istiyorlar..ben de kızımın eleştirisinden sonra oturdum düşündüm olmayacak iş değil sonuçta yeter ki sabırlı inatçı iradeli olalım ..
Anne mutluysa bebekte mutlu ailede mutlu oluyor kesinlikle
Ben bunu bılmıyordum

İnşallah, disiplinli olursak gider tabi, zayıflamanın temeli diyettir, diyet yapmadan zayıflanamaz, spor hem diyetin etkisine destek olur hem de kas yapımını artırarak metabolizmayı hızlandırır, kas kütleniz ne kadar fazla ise o kadar metabolizmanız hızlanır. Ancak diyet yapmadan sadece sporla zayıflanamaz sadece sıkılaşılır, 80 kilo 100 kilo veren insanlar var, 30-40 kilo vermeyi ulaşılmaz hedef gibi düşünmeyin ama alınan ya da verilen 1 kiloyu dahi küçük görmeyin
hos gelsin takima cnm ben sibel 25 yasinda 2 cocuk annesiyim bende bu takimda yeni sayilirim

32 yaş, insülin direnci ve pcos var, 2 ay önce Doğum yaptım, sütüm az olduğu için diyete giremedim , ama artık diyet zamanı geldi , kilom yüksek , ama böyle kalmayacak , geçmişte düzenli diyet ve sporla 3 ayda 12 kilo vermişliklerim var, şimdi yeniden başlıyorum
Boy 162, başlangıç kg: 100
1. Hedef :2 ayda 10 kilo vermek
Son hedef 65 kg olmak
Hayırlısı olsun bakalım
Yoğun iş tempom var ama masa başı

Hoşgeldiniz bende dikkat etmedim o zaman üzerine 10 kg aldım :) verirsin insülin falan da kalmaz

efehatun efehatun hoş geldiniz bebeğinizi sağlıkla büyütünüz emme problemi can sıkıcı ben kızımı doğurduktan bir hafta sonra diyetisyene gittim adam güldü gerek yok şimdilik o emdikçe siz eriyeceksiniz dedi kızım emmeyi bıraktı ve ben şişmeye başladım o yüzden doğru bir karar sağlıklı bir beslenmeyle sütün kalitesi bozulmadan kendiniz için de bir şey yapmış olursunuz çünkü onları dünyaya getirerek kendi bedenimiz içinde gayret göstermeyi bir nevi vadediyoruz onları her anlamda sağlıkla büyütmek için biz de sağlıklı olmalıyız

Back
X