Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm;

Sabah

1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
2 dilim peynir
2 cay kaşığı vişne reçeli
Yarim dilim ekmek

Öğle

Soğuk çorba 1 kase
2 tane etli biber dolması
Çok az karpuz

Aksam

1 tane biber dolması

1 saat yürüdüm
3 lt su

İnş yarın tartıda eksiyi görürüm:)
Ben bilgilerini yazdım yarında kiloları işlerim kontrol edersin canım..Soğuk çorba buğdaylıysa biber dolması fazla olmuş gibi ama annelerin yanındaydın galiba yürüyüş güzel salata yoğurt ekleyebilirsin
Hafi bakalım yarım gelsin eksiler :halay:

Menüm
Kahvaltı 09: 1.5 haşlanmış yumurta, 2 dilim tam buğday ekmeği, 16 yeşil 2 siyah zeytin, yarım fincan kafeinsiz kahve şekersiz
Öğlen 13: Fırında mücver, 1 bardak ayran
Akşam 19: 4 adet köfte yağsız tavada, 1 kase ev yoğurdu, marullu salata yağsız (içindekiler: 1 domates, 8 yaprak marul, taze soğan, taze nane -balkonumdan :) - 2 salatalık, 1 adet limonun suyu) Pembe_patikli Pembe_patikli
Su 2 litre
Spor yapmadım Bestttt Bestttt
Aferin :sinirli:

Dişleri çıkıyor altlı üstlü köpek dişleri. Gecesi gündüzü birbirine karıştı, bizim de tabi. En geç 6 da uyanıyoruz vallaha. Bir de kedi var bizde. İkinci çocuk gibi o da. Uğraşıyoruz evin içinde işte.

Amin cemil cümlemizin evladını canımcım. İrademize hakim olucaz inşallah.

E zayıfsın sen yi tabiii:63:

Yapıcam bu hafta 1 kere de olsa deniycem senin için Bestecim.

Suyun çok güzel canım tebrik ederim.
Hurma da kahvenin yanına güzel olmuştur. Sucu başı benim canım beni etiketleyebilirsin. Sporcu başı da @Bestttt Beste arkadaşımız. Salatacı yeşillikçi başı @anderes Yeliz. Zamanla alışırsın.
Berili yakında yeneceksin :nazar:
Bekliyorum denemeni kuzuuum senin de baya azalmis kiz kilon masallah dun gordum

Ben bilgilerini yazdım yarında kiloları işlerim kontrol edersin canım..Soğuk çorba buğdaylıysa biber dolması fazla olmuş gibi ama annelerin yanındaydın galiba yürüyüş güzel salata yoğurt ekleyebilirsin
Hafi bakalım yarım gelsin eksiler :halay:

Soğuk çorba yoğurt,yeşil mercimek ve çok az eristeli idi.inşallah hepimiz eksiliriz:=)

Dişleri çıkıyor altlı üstlü köpek dişleri. Gecesi gündüzü birbirine karıştı, bizim de tabi. En geç 6 da uyanıyoruz vallaha. Bir de kedi var bizde. İkinci çocuk gibi o da. Uğraşıyoruz evin içinde işte.
bizde alt kopek dişleri kolay çıktı ama üstler çok zorladı.çok şükür onlarda bitti kurtulduk.

Ne güzel evde kedi varmis.bizimki aksama kadar miyav miyav die dolaniyo bahçede.o kadar çok miyavliyo ki bizde kedi var sanacak komsular:)

Ben çok severim ama korkuyorum çocuğa zararı olur mu die.
Kedimiz 2.5 aylık. Gerekli bakımını ve aşılarını yaptırıyoruz, parazit aşıları dahil. Tırnaklarını kestiriyoruz. Yan apartmanda veteriner var hrp açık. Ben daha önce de çocuğum yokken de hamileyken de kedi besledim senelerce. Aslında kedinin zararı olmuyor tam tersine bağışıkşık sistemini güçlendiriyor. İkisine de göz kulak olmak zor ama biri tutarken biri yaramazlık peşinde oluyor, sucu gelince mesela kapıyı açıyorum, kaçmaya çalışıyor filan. O da yavru daha ya meraklı tabi her şeye merakı var hayatı bilmiyor, o da bebek aslında yani.

Back
X