Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi geceler kızlar

Bide sunu sormak istiyorum,kocalarınız siz kilo verdikçe zayıfladığınizi soyluolar mi?

Benimki 8 kilo verdikten sonra ancak sorunca söyledi.söylerse rehavete kapılır diyeti bırakırmisim:)
erkekleri anlamak kadınları anlamaktan daha güç benim için:=)
Ben bıreysel yasıyom
Sormuyom
Konusturmuyom da

İyi geceler kızlar

Bide sunu sormak istiyorum,kocalarınız siz kilo verdikçe zayıfladığınizi soyluolar mi?

Benimki 8 kilo verdikten sonra ancak sorunca söyledi.söylerse rehavete kapılır diyeti bırakırmisim:)
Ben de anlamıyorum. Bize detaycı çetrefilli derler. Erkeklere düz derler. Bana erkekler öyle geliyorlar asıl.
Benimki de bir yığın kilo verince dışardan başkaları da onaylayınca söylemeye başladı ilk 10 kiloda hiçbir şey demiyordu.

bugunku menum
sabah: 1 tereyagli yumurta, 2 domates, yarim dilim karpuz, 1 dilim tuzsuz aż yagli peynir, 1 fincan sutlu kahve
oglen: 1 kase yogurt, 1yk yulaf, 10 badem, 10 findik, 2 ceviz
aksam: 3 kucuk parca soslu tavuk, 1 parca buglama balik, 8 yk sebzeli nohut yemegi, 2yk kirmizi pancar salatasi, 1 avuc kadar salatalik tursusu, 1 kase tavuklu sebzeli corba, 1 yk haslanmis barbunya, 1 fincan sutlu kahve

su: 3 ltre
spor: Bestttt Bestttt
jillian level 1
65sn wallsit
60squat
45 dakika yuzme
1 saat yuruyus

*** 13. TAKİM 527.ETAP *** ETAP

berilceee (89.9/
eliya (77.7/
Kitkurdu (92.6/
Tezbitsin (71.8/
Anderes (64/
zukkum(88.3/
ruangel(75.2/
Ceren06_35(65/
plasticwoman (106.3

İzinli üyeler
Burcugncy
Bestttt
Fırstlady
Değiştir kendını

Aday üyeler

Deryaondiet
Güldane
Meliyke
Ogulcuklarım

bugunku menum
sabah: 1 tereyagli yumurta, 2 domates, yarim dilim karpuz, 1 dilim tuzsuz aż yagli peynir, 1 fincan sutlu kahve
aksam: 3 kucuk parca soslu tavuk, 1 parca buglama balik, 8 yk sebzeli nohut yemegi, 2yk kirmizi pancar salatasi, 1 avuc kadar salatalik tursusu, 1 kase tavuklu sebzeli corba, 1 yk haslanmis barbunya, 1 fincan sutlu kahve

jillian level 1
65sn wallsit
60squat
45 dakika yuzme
1 saat yuruyus
Canımcım öğlenki kuruyemişler kavrulmuş muydu? Onlar da akşam da biraz fazla olmuş gibi geldi bana ama

İyi geceler kızlar

Bana kilo aldın dese kızdım :KK48: "dikkatli ye üzülüyorsun "dedi yine kızdım
"Zayıfladın"dedi demek şişman biliyordun dedim yine surat yaptım
Şimdi hiçbirşey demiyor yıllardır :KK70:

Ben de anlamıyorum. Bize detaycı çetrefilli derler. Erkeklere düz derler. Bana erkekler öyle geliyorlar asıl.
Benimki de bir yığın kilo verince dışardan başkaları da onaylayınca söylemeye başladı ilk 10 kiloda hiçbir şey demiyordu.
demek ki esleriniz sizi her halinizle seviyor canlarim,. belki de bazi kadinlar diyette oldugunu saklar ya kendiniz soyleyin diye birsey dememistir benim fikrim tabi

demek ki esleriniz sizi her halinizle seviyor canlarim,. belki de bazi kadinlar diyette oldugunu saklar ya kendiniz soyleyin diye birsey dememistir benim fikrim tabi

bugunku menum

jillian level 1
65sn wallsit
60squat
45 dakika yuzme
1 saat yuruyus
Otelde tatildesin değil mi?akşam fazla olmuş nohut biraz şişiriyor ama spor güzel bakalım yarın ne olacak?

Otelde tatildesin değil mi?akşam fazla olmuş nohut biraz şişiriyor ama spor güzel bakalım yarın ne olacak?
oyle canim ya elimden geldigince salata tarafina gitmeye calistim ama nohutu belki 2 aydir yemeyip gorunce dayanadim abarttim. bir evime gideyim duzene gircem ins.

Back
X