Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

:KK70: yav üzüldüm enişteye
Pembe_patikli Pembe_patikli ben de kac kere kustum kiloyu gundeme getiriyor diyo ama benim kocam hic sevmiyir kiloyu ondan her zaman soyler 1kg bile alsam hemen fark eder sagolsun. ama diyetteyken veya spora giderken de elinden geleni yapar yani yeterki kilo ver diyir kisacasi

Bana kilo aldın dese kızdım :KK48: "dikkatli ye üzülüyorsun "dedi yine kızdım
"Zayıfladın"dedi demek şişman biliyordun dedim yine surat yaptım
Şimdi hiçbirşey demiyor yıllardır :KK70:

Kadınlar çok zoruz :)) kilo ile ilgili pek yorum yapmamak en iyisi erkekler için :) hayatım kilo aldım mı dese Yok hayatım gayet iyisin dese yine bi şey buluruz gerçi :)) yalan söylüyorsun kilo aldım dikkat bile etmiyorsun deriz herhalde :)))

:KK70: yav üzüldüm enişteye
Pembe_patikli Pembe_patikli ben de kac kere kustum kiloyu gundeme getiriyor diyo ama benim kocam hic sevmiyir kiloyu ondan her zaman soyler 1kg bile alsam hemen fark eder sagolsun. ama diyetteyken veya spora giderken de elinden geleni yapar yani yeterki kilo ver diyir kisacasi

Ne güzel destekmiş işte bırak çocuğu bol bol yüz spor yap oh mis gibi :halay:

Kadınlar çok zoruz :)) kilo ile ilgili pek yorum yapmamak en iyisi erkekler için :) hayatım kilo aldım mı dese Yok hayatım gayet iyisin dese yine bi şey buluruz gerçi :)) yalan söylüyorsun kilo aldım dikkat bile etmiyorsun deriz herhalde :)))
plasticwoman plasticwoman cok da dikkat etmesinler yaa. benimki her gramimi takip eder aman kilo almayayim yine baslar soylenmeye sagliksiz yiyorsun diye.

ne yazik ki canim. ben de uzuluyorum 1 tanie bile 65in uzerinde arkadasim yok ve cogu. cocuklu biraz yeseler ya
Bende görüyorum uzun boy birde maşallahları var kendimi çok şişman hatta obez hissediyordum :KK70:
Şimdi kilo verdikçe spora sardım enerjim geldi sanki
Evde hareketlerim bile hızlandı kilo gerçekten iyi değil
Sende verirsin merak etme

Bende görüyorum uzun boy birde maşallahları var kendimi çok şişman hatta obez hissediyordum :KK70:
Şimdi kilo verdikçe spora sardım enerjim geldi sanki
Evde hareketlerim bile hızlandı kilo gerçekten iyi değil
Sende verirsin merak etme
insallah canim wuuwuu senin guncel kilonda olsam iyi birkac sene once oyleydim de aldim tutamadim bogazimi

Sert rencide edervari konuşmasınlar da kilo alınca da kibarca belli edebilirler bence. Yani iyiliğimiz için sonuçta. Sağlığımız için.

ne yazik ki canim. ben de uzuluyorum 1 tanie bile 65in uzerinde arkadasim yok ve cogu. cocuklu biraz yeseler ya
Yemesinler boşver. Düşmanım olsa kilolu olsun istemiyorum. Şişman insanların psikolojileri de bozuluyor zamanla. Kendilerini de dışlanmış hissediyorlar içlerine kapanıyorlar, kompleks de yapıyorlar.

Back
X