- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Beni gören hatırlar zaten nick değiştirmedim hiçTanıdığın çok var hala takımlarda
Aus
Toplıght
Akrep
Pegasus
Doğa
Çok ya eskılerden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni gören hatırlar zaten nick değiştirmedim hiçTanıdığın çok var hala takımlarda
Aus
Toplıght
Akrep
Pegasus
Doğa
Çok ya eskılerden
Spor mucizesi şekerim kıskanma yap zilli seninde olsunKız Nalan, bu kadın göbeğindeki yağları aldırıp göğsüne mi koydurmuş
Bır dolan bakalımBeni gören hatırlar zaten nick değiştirmedim hiç
HahahSpor mucizesi şekerim kıskanma yap zilli seninde olsun
Insallah ablaaaaaaamİnsallah
@ceren_06 da öyle derdı
Sende onun gıbı gıt ınsallah
Gitmem gitmem sizle korumaya da hamile kalinca dikkat etmeye de devam
Kanki ne fesatsın dedik dışınızdaki değişim diye kilo verme herkesin işi verirken bazı minikleri büyütme zillinin işiHahah
Kız bu silikon taktırmış nasıl bu da sporla oluyor
Hadi beyazdı kilo verdi zenci oldu o fotoda inandım da![]()
Hamılelıkte dıkkat neInsallah ablaaaaaaam
Gitmem gitmem sizle korumaya da hamile kalinca dikkat etmeye de devam
Aynen yaaaHıc tanısmadık kı
Yalancı zıllı
Sendemi selam vermedın dahaAynen yaaa
Grubunu belırle
Cumaya buraya bildırım yap ve grubunun adını söyle transfer yazalım
Buradakı herkes bızım parçamız okusunlar kı ılerde yanlış anlaşılmalara meyal olmasın
Ben ve sen sorunumuzu konuştuk
Sen benı rahatsız etmıyorsun
Enerjıyı ve kızları sevdınse kalabılırsın tekrar denerız
Kındar bırı degılım lakın onemsedıgım kadar önemsenmek ısterım
Keske bu konuşma önce yapılsaydı belkı daha az düşünürdün
Gerek yok yazmanaBen gruplara bi göz gezdirdim 9.Grup daha aktif iyi geldi mesaj attım oraya da geçmişte bazı şeyler yaşanmış sanırım bundan habersizce seçtim grubu bilginiz olsun
Ben o arada çok konuşmaya çalıştım hatta geçmişi okudum spor yapmayıp ona cevap yazdım özrümü diledim vs ama hiç biri kabul görmedi eğer o zaman çözülseydi, umursansaydım evet kalmam yerinde olurdu ama ben bu duruma geldiğimde artık benim için zor olur, ben çabuk motive olan biriyim ama böyle sorunlarla çabukta kaybederim kendimi tanıyorum, sorgulamak istemiyorum artık aynı mı Hale'n diye, hem grup için hem benim için en iyisi bu olacak teşekkür ederim hepinize özellikle @anderes 'a bu hafta bana çok iyi geldin
Bu hafta menülerini yine yazmalı mıyım nasıl olacak işleyiş
Gerek yok yazmana
Çok ta tınnn yanı orasıyla olan sorunlarımın bılınmesı
Kk duydu sen yenı duymuşsun
Hayırlı olsun
HahahaHamılelıkte dıkkat ne
Kadının en özgür 9 ayı bıkerem
Herıfın burnundan gwtırebılecegın tek donem
Kaldır manava
Bakkala gıtsın arasın
Söylemelerıne şaşırmadımEvet Yen'i duydum çünkü buraya hiç bakan biri değilim sürekli derdim var sayfasını okuyan biriydim msj atınca söylediler tamamen rastlandı
Söylemelerıne şaşırmadım
Şimdi kaptanıda özelden sordu
Gıdebılır dedım
Herkes ıcın ıyı oldu gıdısın
Haklısın yapamadık senınle grupça
Hakkınızda hayırlısı olsun Ceyda hanım.Ben gruplara bi göz gezdirdim 9.Grup daha aktif iyi geldi mesaj attım oraya da geçmişte bazı şeyler yaşanmış sanırım bundan habersizce seçtim grubu bilginiz olsun
Ben o arada çok konuşmaya çalıştım hatta geçmişi okudum spor yapmayıp ona cevap yazdım özrümü diledim vs ama hiç biri kabul görmedi eğer o zaman çözülseydi, umursansaydım evet kalmam yerinde olurdu ama ben bu duruma geldiğimde artık benim için zor olur, ben çabuk motive olan biriyim ama böyle sorunlarla çabukta kaybederim kendimi tanıyorum, sorgulamak istemiyorum artık aynı mı Hale'n diye, hem grup için hem benim için en iyisi bu olacak teşekkür ederim hepinize özellikle @anderes 'a bu hafta bana çok iyi geldin
Bu hafta menülerini yine yazmalı mıyım nasıl olacak işleyiş
Rıca ederımCuma günü bildiririm kilomu işte bu tarzından dolayı tam anlatmak istediğimi sen son 2 mesajınla anlattın zaten hepiniz için hedefinize ulaşmanız dileği ile teşekkürler...
Tabıkı basarsın hepımız onu isterızHakkınızda hayırlısı olsun Ceyda hanım.
Transfer olduğunuz takımı kutlarız.
Bizim kimseyle tekil veya takım olarak olayımız, hesaplaşmamız, kinimiz, kendi içimizdeki komiklikler hariç rekabet ve kötü hırsımız, hasetimiz veya garezimiz yoktur. Sadece kendi takım içi azmimiz mevcuttur. Başarılar dileriz.
İnsanlar tanışınca karşıdakini tartıp biçerler ona göre bir davranış çizgisi belirlerler biliyorsunuz, hepimiz yetişkiniz. Kimse kimseyi sevmek ve anlaşmak zorunda değil, bu takımda sevilmemiş ve istenmiyor oldunuz hatta çoğu kişi mesajlarınızı bile okumadı ama geçeceğiniz takımda güzel günleriniz, yeni dostluklarınız olacak inşallah, ben buna inanıyorum.Cuma günü bildiririm kilomu işte bu tarzından dolayı tam anlatmak istediğimi sen son 2 mesajınla anlattın zaten hepiniz için hedefinize ulaşmanız dileği ile teşekkürler...