Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu arada takımın bize göre daha eski arkadaşları diyet yapmaya nasıl karar verdiniz , nasıl başladı, süreç nasıl ilerledi Yeni katılanlar için bahsetmek ister mi?
Başarı öyküleri her zaman beni motive etmiştir
Ben hiç iyi bır örnek degılım
50 verıp 60 aldım

Oo senin menü daha iyi, rakibim dişli çıktı güzel, benim bugün fındık fazlaydı biliyorum
Sporu düzenli ekleyemedim ben ya, bebek uyuyunca spor yapabilirim o garibim de sıcaktan mıdır nedir 15 dk da bir uyanıyor yeniden uyutmaya çalışıyorum , 2 hafta sonra işe başlıyorum yürüyerek gidip gelmeyi düşünüyorum, lesli 3 ü beğendim ama daha sonuna kadar yapamadım zamandan dolayı, onu da düzene koyacağım inşallah, su 4 lt bulur Benim ki şu saate kadar 2 lt az bana göre
Ben de Leslie 1 mile ile başlamıştım galiba 15 dk.falan sürüyor..zamanla kondisyon artıyor özellikle sabah yaparsam sanki o gün daha enerjik oluyorum gibi geliyor bana..
İşe yürüyerek gidip gelirsen çok süper olur :KK66:
Denizli'yi bilirim pek sıcak olur ama güzel bir şehirdir :KK39: ah ah az karlı pekmez yemedim orda :KK70:

Bu sabah geç uyandım canım bi kaç günün yorgunluğunu attim
kız havuç da mı karbonhidrat anasını ya herşey de var bu zıkkım

Ablacım sana dedim ya bırakamam yani şöyle bırakamam şimdi yemezsem korumada yiyip yine kilo alırım diye korkuyorum o yüzden azalta azalta gidicem
Hilal tipimi sormuşsun, beyaz tenli kestane rengi ve çok uzun saçlı koyu renk gözlü 160 boyunda geniş basenli irice bir tipim var canım

Biz ailecek kişibaşı günde 3-5 lt su içeriz, bunu nasıl alışkanlık hale getirdiğimizi anlatayım , sırrımız bardaklarda
Benim su bardaklarım 550 ml lik, misafir için ikram su bardaklarım 350 ml liktir. Bizde 200 ml bardak sıvı içmek için kullanılmaz sadece ölçü için kullanılır
Bir bardak su içtiğimizde 550 ml içiyoruz, ilk başta çok gibi geliyor sonra normalleşiyor, yani günde 6-8 bardak su içsek 3 lt yi geçiyor . Su içmeyi unutuyorum diyenlere büyük hacimli bardak öneririm. Paşabahçe'nin de lav ında çok güzel kibar modelleri var, sizde geçin 550 liklere

Hilalle benim aramda mı benziyorsunuz diyorsun yani
Ben herkesle anlaşırım da sadece canım isteyecek anlaşmayı
Yoksa alakamız yok Hilalle ama severim kendisini

Ben se severim bu şarkıyı ama su içeydin iyiymiş
Benımle dedıydım gız
Benle pek bır yakıştık uyuştuk
Ikımız bır fıdanız
Deliloy deliloy hoppaaa

sen de bebek var ama aç kalma canıımmm
Sabah

evet instagramda 40 kilo nasıl gider var onu gördünmü hiç ?102 den indi 60 şimdi ama sporla diyetle ..maşallah fıstık gibi oldu bende ona çok bakıyordum bir ara..bizde başarı hikayesi yazalım inşallah :halay:
Ne kaldıkı sana

Hilal tipimi sormuşsun, beyaz tenli kestane rengi ve çok uzun saçlı koyu renk gözlü 160 boyunda geniş basenli irice bir tipim var canım
Gider o basenler canım bende de var ama küçükdü çok şükür ..basenleri duvara vuruyorlarmış hiç duydunuz mu?işe yarıyormuş :KK70:

Bugünkü menüm
09.30: 2 haş yumurta , 1 domates salatalık , 1 kase yoğurt, kibrit kutusu peynir,6-7 tane fındık

15.40: 100 gr yağsız ton başlığı, 1 kase domates salata, 2 dilim karpuz

21.00 de 1 kase taze yoğurt ve 2 mürdüm eriği planlıyorum

Su 2 lt oldu daha
Afıyet olsun

Bugünkü menüm
09.30: 2 haş yumurta , 1 domates salatalık , 1 kase yoğurt, kibrit kutusu peynir,6-7 tane fındık

15.40: 100 gr yağsız ton başlığı, 1 kase domates salata, 2 dilim karpuz

21.00 de 1 kase taze yoğurt ve 2 mürdüm eriği planlıyorum

Su 2 lt oldu daha
Yoğurt çok yiyorsun canım dikkatimi çekiyor. Protein ağırlıklı olsun diye mi çok yiyorsun? Ben de yoğurdu çok severim. Yoğurdunu kendin mi yapıyorsun? Yoğurt yerken içine pulbiber ve kekik koyuyorum ben lezzeti de güzel oluyor.

Bu sabah geç uyandım canım bi kaç günün yorgunluğunu attim
kız havuç da mı karbonhidrat anasını ya herşey de var bu zıkkım

Ablacım sana dedim ya bırakamam yani şöyle bırakamam şimdi yemezsem korumada yiyip yine kilo alırım diye korkuyorum o yüzden azalta azalta gidicem
Gittttt
Gittttt
Mademki kh istiyorsunnnn
Hiç durma gittttt

Gider o basenler canım bende de var ama küçükdü çok şükür ..basenleri duvara vuruyorlarmış hiç duydunuz mu?işe yarıyormuş :KK70:
Duydum ama morarır diye korkuyorum :D
Çok basen kötü ama tahta gibi de olmasın ya bazısının da zayıfladıkça hatun tipi hatları kayboluyor kötü

Biz ailecek kişibaşı günde 3-5 lt su içeriz, bunu nasıl alışkanlık hale getirdiğimizi anlatayım , sırrımız bardaklarda
Benim su bardaklarım 550 ml lik, misafir için ikram su bardaklarım 350 ml liktir. Bizde 200 ml bardak sıvı içmek için kullanılmaz sadece ölçü için kullanılır
Bir bardak su içtiğimizde 550 ml içiyoruz, ilk başta çok gibi geliyor sonra normalleşiyor, yani günde 6-8 bardak su içsek 3 lt yi geçiyor . Su içmeyi unutuyorum diyenlere büyük hacimli bardak öneririm. Paşabahçe'nin de lav ında çok güzel kibar modelleri var, sizde geçin 550 liklere
Ben bardakla içemıyorum
Şişe ıle ıyı ıcıyom hem ölçmüş oluyom

Bununla birlikte de wc sorunu baş gösteriyor tabi dışardayken pek içemiyorum
Ama evde ben de içiyorum diyete başladığımdan beri iyiyim kendime göre
Yoksa hiç su içmediğim günler olurdu eskiden

Ben burda mecbur hazır alıyorum ..bunların yoğurtları da bir tuhaf meyveli tatlı ge
Duydum ama morarır diye korkuyorum :KK70:
Çok basen kötü ama tahta gibi de olmasın ya bazısının da zayıfladıkça hatun tipi hatları kayboluyor kötü
benim genetik her zaman olacak galiba :KK70:
Morarır mı yaa hafif vururuz canım bizde :-)

Yoğurt çok yiyorsun canım dikkatimi çekiyor. Protein ağırlıklı olsun diye mi çok yiyorsun? Ben de yoğurdu çok severim. Yoğurdunu kendin mi yapıyorsun? Yoğurt yerken içine pulbiber ve kekik koyuyorum ben lezzeti de güzel oluyor.
Yoğurdu severim, Denizli çok sıcak şehir olduğu için yoğurt serinletir, kendim yapıyorum ama yetmiyor süzme de alıyoruz , evimizde en çok tükettiğimiz iki yiyecek yoğurt ve yumurtadır
Yoğurdun içine herşey koyuyorum bir sürü tarif verebilirim
Denizliler özellikle yanık kokulu koyun yoğurdunu çok severler, favorimizdir

Back
X