Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugunku menum su sekilde hatunlar
Sabah 08.30
1 dlm peynir
2 dlm tt ekmek
3 zeytin
5 kasik menemen
Birer cay kasigi recel ve tahin pekmez

Arada yarim kase sütlaç

Oglen 14.00
1 porsiyon taze fasulye
6 kasik makarna
Domates

Arada azıcık kuruyemis

Aksam
1 porsiyon mantarli tavuk
3 litre su
Spor yapamadim ne yazik ki
Sütlaçta pirinç var makarna 2 kaşık olabilirmiş
İyi başlangıç olmuş canım nasıl evi özlemiş misin ?tatilden dönünce işte çok oluyor valla ..spora daha vakit var yorgun değilsen yap birşeyler istersen sen bilirsin tabii

Kizlar ugrayamadim bugun
Menumu yazayim berilceee berilceee Pembe_patikli Pembe_patikli p
09.30 2 haslanmis yumurta,peynir,1 dilim tambugday,azcik bal minicik,domates salatalik
12.30 1 su bardagi sut,tam bugday kraker(60 kalori)
15.00 1 bardak kefir
14.30 az sutlu kahve
20.30 1 bardak ayran,2 domates,1 lokma lahmacun,4 tane uzum
2 litre su ( tezbitsin tezbitsin , spor yok ama yaparsam yazarim)

Sütlaçta pirinç var makarna 2 kaşık olabilirmiş
İyi başlangıç olmuş canım nasıl evi özlemiş misin ?tatilden dönünce işte çok oluyor valla ..spora daha vakit var yorgun değilsen yap birşeyler istersen sen bilirsin tabii
Ayy sorma hic bitmeyecek gibi is guc yorgunum baya galiba kendi yemeklerimi fln ozlemisim yillardir bisey yememis gibiyim resmen

Kizlar ugrayamadim bugun
09.30 2 haslanmis yumurta,peynir,1 dilim tambugday,azcik bal minicik,domates salatalik
15.00 1 bardak kefir
14.30 az sutlu kahve
Su az
Menü az be dengesız
Az yemeyle yağ yakılmıyor prenses yağ depolanıyor
O azıcıklar minicikler gözüme çok batıyor bılesın
Sen fıt bır sekılde göreve baslıyacaksın unutma

Evet aynen ..aman kilo olmasın ben salatalara devam sonra arada ufak kaçamaklar dengeleyerek yaparım :halay:
Senin içi faydalı sen ye ama :KK70:süt yapar bol bol ye
Not:rakibin sinsi planları 1
64 kilo olunca yiyeceğim seni mi kıracağım, Sen de öyle spor mpor yoruyon kendini , haftada 3 gün spor yeter sana, uzat ayaklarını al eline bir dondurma

Su az
Menü az be dengesız
Az yemeyle yağ yakılmıyor prenses yağ depolanıyor
O azıcıklar minicikler gözüme çok batıyor bılesın
Sen fıt bır sekılde göreve baslıyacaksın unutma
Su az oldu berilim icerim daha,inan zaman bulamadim dengesizlik ondan aksam gec oldugu icinde boyle gecistirdim haklisin

64 kilo olunca yiyeceğim seni mi kıracağım, Sen de öyle spor mpor yoruyon kendini , haftada 3 gün spor yeter sana, uzat ayaklarını al eline bir dondurma
Bugun çok şaşırttın benı
Katılımın
Şakaların
Aman nazar etmeyım de

senin planı gördüm diyorsun yaniii. :skandal::KK48:
Neyse başka taktikler deneyeyim işim zor desene ..sen şimdi yeni de başladın hızlı verirsin inşallah benim işim zor ne yapsam ki ?bir araştırmalar yapayım bakalım :KK48::KK48:

Yok kız morarmıyor tıp tıp vuracan dan dan degıl
Vur diyince öldüren cins ben :KK48:
İncecik pidenin ÜZerine tahin şeker ceviz Eker ,odun ateşinde pişirip sıcağıyla ÜZerine süt kaymağı da koyup servis ederler; lezzetli mi evet 10 numara.
Ama tam bir kalori bombası, ondan sonra kilolarla uğraşırız
Bu mesajını okumak istemiyoruuuuum Haticeeee ne yaptın sen off offff çok fena salivasyon :(
Kizlar ugrayamadim bugun
15.00 1 bardak kefir
14.30 az sutlu kahve
Azıcık bal minicik teriminle güne damga vurdun Eda kız :D kitkurdu kitkurdu Nalanın 1 çatal 1 lokma ama ağzım küçük lokmam küçük olur deyimini tarih ettin benim gözümde şu an :D
Azıcık bal ama vallaha miniminicik sakın kızmayın azıcııık miniciiiiik cikcikcik
Olsun bal iyidir kalorisi var tabi de arada yemek lazım
Taşınma işlerin nasıl

senin planı gördüm diyorsun yaniii. :skandal::KK48:
Neyse başka taktikler deneyeyim işim zor desene ..sen şimdi yeni de başladın hızlı verirsin inşallah benim işim zor ne yapsam ki ?bir araştırmalar yapayım bakalım :KK48::KK48:
Vallaha taktiklerine Denizlinin yöresel yiyeceklerini anlatıp burda ağzımızı sulandırarak başladı bize de taktik yapıyooooo efehatun efehatun yapma etme bak din kardaşıyız o kadar kilo verdim almıyım

Back
X