- 16 Şubat 2015
- 212
- 388
- 33
Basenim 108 cm canımKaç cm canım şuan benim de çok geniş alt bacak basen popo kilonun çoğu hatta fazlası orada

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basenim 108 cm canımKaç cm canım şuan benim de çok geniş alt bacak basen popo kilonun çoğu hatta fazlası orada
Bu sefer çok inanıyorum vereceğime. Yarın leslie de yapacağım.12 kilo bişi diyim tatlım verirsin yeter ki motive ol. Ağustosa kadat kendi kendine evde 2 günde 1 de spor yapabilirsin hiç bekleme oraya başlamayı bence
Hergün menülerini içtiğin su ve yaptığın sporu bize de yaz burdan bakalım
Bol bol su iç meyve seviyorsan -ki ben çok seviyorum- ölçülü ye derim
Zamanla konuşuruz daha da
Bence de dikkat edip spor yaparsan neden olmasın ki?Bu sefer çok inanıyorum vereceğime. Yarın leslie de yapacağım.
dikkat et kendine ya resmen virüs kaynıyor ortalikEvdeyim ya şimdi girdik eve
Hasta oldum galiba ya mide barsak sistemim alt üst
aman aman çok. Dikkat et yeliz boğaz işi fena yaYa verdikçe motivasyon artıyor daha da olacak merak etme inşallah
Boğazım ağrımaya başladı galiba benim iştahsızlık sebebi belli olduıhlamur yapayım bakalım
cuma günü bende ölçümleme yapıyım bakıyım ne kadar fark var arada 2 hafta evvel olcduydumBasenim 108 cm canım![]()
Jilliana iyi diyorlar baksana bir ayda toplam 40 cm incelen varmış ..yorımlara bakmıştım birazdikkat et kendine ya resmen virüs kaynıyor ortalik
aman aman çok. Dikkat et yeliz boğaz işi fena ya
cuma günü bende ölçümleme yapıyım bakıyım ne kadar fark var arada 2 hafta evvel olcduydum
Ah benim de şu pis boğazım inş kuçulecek zamanlaBenimde bugün öyle oldu ..şaşırdım bende yoksa maşallahım vardır![]()
Ben ilk ölçümümü alamadom ama 5 gün jilianle sanki bacaklarım biraz inceldi. Ama karnımda şişlik var reglyim filan da gecmedi.ki hamilemiyim desem. Çok.meyve yemekten mi anlamdım karnım şiştiJilliana iyi diyorlar baksana bir ayda toplam 40 cm incelen varmış ..yorımlara bakmıştım biraz
Grisini chialı pıding filan da yeyince dedim verdim 3 kilo aman geri gelmesin. Sevindim canım cok fazla olmamasınaAslinda bisey yok canim sarap extra kalori olmus
Sen bilirsin canım uğra ara sıra biz daha buralardayızIyi geceler arkadaslar...aranizdan ayrilma karari aldim.artik tam motivasyonum yok ne yazikki ve cuma günü annemlere gidiyorum ve 2 ay kalacagim buraya vakit ayiramam zaten yeni tasindilar yardima gidiyorum firsat bile bulamam.Cok üzgünüm suan keske mezun olarak ayrilsaydim yarismadan ama oldugum yerde sayiyorum ve kk yada pek giremiyorum.berilceee kusura bakma ne olur. Gercek bi takimdiniz siz sizi tanidigim icin cok mutluyum ben.muhabbetiniz cok guzel hic kimse ustunluk taslamiyor en cok bu yanınızı sevdim insallah hersey istediginiz gibi olur arkadaslar
inş canımCanim cok guzel darisi basima
Valla imkanın olursa sporu arttırırsın kendi düzenine geçince eminim daha güzel menüler olurGrisini chialı pıding filan da yeyince dedim verdim 3 kilo aman geri gelmesin. Sevindim canım cok fazla olmamasına
Menun guzel ama ahh yaprak sarma hımm olsa da yesek ya da yemesek daha mı iyi kiBuda benim menum kizlarberilceee
Pembe_patikli
09.30 1 yumurtali menemen 1 dilim tam bugday
12.00 1 armut,1 ceviz
13.30 1 kase domates corbasi,1 dilim tam bugday,cacik(semizotu,salatalik,dereotu,yogurt)
14.00 yarim bardak sut
18.30 ciger izgara,3 yaprak sarma,salata
2,5 litra su @tezbitsin
3 mile leslie @Bestttt
Sizede iyi geceler ..Menüm
Sabah
Sabah 6 gibi kalkıp bebisle birlikte kan şekerim düştüğü için yarim browni yedim
Pişman olup 10 gibi kahvaltıda sadece 4 zeytin,2 dilim peynir yedim
Aksam
Yeşil mercimek çorbası
Salata
Börek vardı ben yemedim
Ara
2 şeftali
Bugün kotu başladı fena bitmedi
İyi geceler dilerim kızlar malum baby uyudu=)
cok cok tesekkur ederim canım inşallah sık sık ugrarimSen bilirsin canım uğra ara sıra biz daha buralardayız..bizde seni sevdik dönüşte gel yine ..yazın böyle düzensizlikler oluyor ..her zaman bekleriz
herşey gönlünce olsun
İnş canım. Hoşgeldin Derya benYarından itibaren aktif burada olacağım. Ağustos ayında da spor salonuna başlıyorum. O zamana kadar bikaç kiloya elveda derim inşallah
Şu taşınma aşamasında senin gayretini tebrik ediyorum canımBuda benim menum kizlarberilceee
Pembe_patikli
09.30 1 yumurtali menemen 1 dilim tam bugday
12.00 1 armut,1 ceviz
13.30 1 kase domates corbasi,1 dilim tam bugday,cacik(semizotu,salatalik,dereotu,yogurt)
14.00 yarim bardak sut
18.30 ciger izgara,3 yaprak sarma,salata
2,5 litra su @tezbitsin
3 mile leslie @Bestttt
İnş canımValla imkanın olursa sporu arttırırsın kendi düzenine geçince eminim daha güzel menüler olur
Stres yapma canım tatilin keyfini çıkar tatlı yememen güzel diğerleri yakılır inşallah