- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Kilon kaç şuan en önemlisi o birde vücudun spora alışık mı acabaBurda dikkat çekici bir cümle var nasıl bir değişimdi lütfen söyleyin kalkıp yapmak için ekstra motivasyona ihtiyacım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilon kaç şuan en önemlisi o birde vücudun spora alışık mı acabaBurda dikkat çekici bir cümle var nasıl bir değişimdi lütfen söyleyin kalkıp yapmak için ekstra motivasyona ihtiyacım var
Ya bak kaçıncı gün sanki göbeğim gitti gibi ..öyle hissediyorum ..bir rahatlama geldi sankiBurda dikkat çekici bir cümle var nasıl bir değişimdi lütfen söyleyin kalkıp yapmak için ekstra motivasyona ihtiyacım var
Yani günde 30 dk ile süper incelme oluyo ama ilk 1 hafta her yerin pertBurda dikkat çekici bir cümle var nasıl bir değişimdi lütfen söyleyin kalkıp yapmak için ekstra motivasyona ihtiyacım var
Kilo 91 spor yürüyüş yapıyorum birkaç jillan yaptım iki haftadır, plank wallsit vs yapıyorum o kadar ama sporu severek değil mecburiyettenKilon kaç şuan en önemlisi o birde vücudun spora alışık mı acaba
Evet ilk önce hep yürüyüş yaptım ben ..10000 adım yürüdüm ..sonra Leslie evde pilates hareketleri yaptım sonraKilon kaç şuan en önemlisi o birde vücudun spora alışık mı acaba
Plankı Bestenin verdiği saniyelerle yapmaya çalıştım 30 la tekrar başladım çember yanımda pc başında kullanmaya devam ediyorum dur aklıma geldi alayım tekrarNalan senin plank saniyelerin iyiydi ama ..çemberle çalışıyor musun?bak ben hep unutuyorum
Kabak haşlıyorum sarımsaklı yoğurtla iyi gider sıcaktaValla kızlar bugün erkenden yemek yaptım 2 günlük ..salata yaptım
Son ana kalmayayım diye ..hazır olsun dedim![]()
Al al ne yapsak kâr..Plankı Bestenin verdiği saniyelerle yapmaya çalıştım 30 la tekrar başladım çember yanımda pc başında kullanmaya devam ediyorum dur aklıma geldi alayım tekrar
Acıbiber de dök metabolizma hızlansınKabak haşlıyorum sarımsaklı yoğurtla iyi gider sıcakta
Olur aslında hergün yapsak mı 3 kere bir ara ben bile sanki 60 a yaklaşmıştımYeliz şu plankı 1 aydır başlayıp başlayıp bırakıyoruz tekrar mı başlasak ve düzene koysak ne dersin
Bugün başlayalım hergün artıracağımızı düşünerek 30 ile başlayalımOlur aslında hergün yapsak mı 3 kere bir ara ben bile sanki 60 a yaklaşmıştım![]()
Tamam ben varım güzelce bir titreyelim bu akşamBugün başlayalım hergün artıracağımızı düşünerek 30 ile başlayalım
Cok tesekkur ederim canım benim hep beraber verelim inşallahCanım en azından yarım bir duş alırsın saçını ıslatmak istemiyorsan ,
Evlilikler için tehlikeli yıllar diye herkes bir şey söylüyor ama zaman içinde bazen tahammül azalıyor bazen daha önce tolere ettiğin hatalar birikip batmaya başlıyor vs yani bazen üç maymunu oynaman gerekiyor büyükler buna fedakarlık diyor bizim toplumumuzda da bu tabi ki kadının görevi @meliyke
Canım güzel kilo vereceksin inanıyorum lütfen gel bekleriz mutlakaOGULCUKLARIM