Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Burda dikkat çekici bir cümle var nasıl bir değişimdi lütfen söyleyin kalkıp yapmak için ekstra motivasyona ihtiyacım var
Ya bak kaçıncı gün sanki göbeğim gitti gibi ..öyle hissediyorum ..bir rahatlama geldi sanki :KK73:
Hepsi bitsin tekrar ölçü alacağım en son 5 cm gitmişti göbekten :KK31:

Burda dikkat çekici bir cümle var nasıl bir değişimdi lütfen söyleyin kalkıp yapmak için ekstra motivasyona ihtiyacım var
Yani günde 30 dk ile süper incelme oluyo ama ilk 1 hafta her yerin pert
Ki ben düzenli spor yapardım oma rağmen pert olmuştum
Ama cok kiloluyken yapmak diz ağrısı bilek ağrısı yapabiliyo ama süper incelme söz konusu

Kilon kaç şuan en önemlisi o birde vücudun spora alışık mı acaba
Evet ilk önce hep yürüyüş yaptım ben ..10000 adım yürüdüm ..sonra Leslie evde pilates hareketleri yaptım sonra Bestttt Bestttt önerdi zaten geçen hafta başladık:KK48:ilk başta vazgeçecek oldum ama sonradan hoşuma gitti

:halay:
Plankı Bestenin verdiği saniyelerle yapmaya çalıştım 30 la tekrar başladım çember yanımda pc başında kullanmaya devam ediyorum dur aklıma geldi alayım tekrar
Al al ne yapsak kâr..:halay:
Bende yemek yiyeceğim birazdan ..akşam yapayım :halay:
Cuma ya kadar artık hiç kaçamak yapmamak lazım :KK49::KK49:

Canım en azından yarım bir duş alırsın saçını ıslatmak istemiyorsan ,
Evlilikler için tehlikeli yıllar diye herkes bir şey söylüyor ama zaman içinde bazen tahammül azalıyor bazen daha önce tolere ettiğin hatalar birikip batmaya başlıyor vs yani bazen üç maymunu oynaman gerekiyor büyükler buna fedakarlık diyor bizim toplumumuzda da bu tabi ki kadının görevi @meliyke

Canım güzel kilo vereceksin inanıyorum lütfen gel bekleriz mutlaka OGULCUKLARIM OGULCUKLARIM
Cok tesekkur ederim canım benim hep beraber verelim inşallah

Back
X