Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

1.GÜN MENÜSÜ
Kahvaltı____
1 haşlanmış yumurta Beyazı(sarısı oğluma)
3 yeşil zeytin
Yeşillik, domates
Rezene çayı
Ara_____
2 minik armut
Öğle_____
Semizotlu salata
3 mercimek köftesi
1 bardak ayran
Ara______
1 fincan türk kahvesi
Akşam_____
3 kaşık menemen
1 kepçecik makarna

3 lt SU
30 dk yürüyüş+ temizlik :-)

Kızlar bu arada ben emziriyorum henüz. Çok sık acıkıyorum.

tezbitsin tezbitsin ne güzel yermiş tam senlik ..:KK48:herşeyin doğalını bulsak keşke ..herşey ilaçlı hormonlu gdo lu artık ..sen oraya sık sık git mis gibi yermiş

Gdo derken zukkum zukkum mısırdan uzak duruyorum ben artık bir sefer çocuklar için aldım o kadar şekerliydi ki tadı şaşırmıştım ..yarım Mısır 1 dilim ekmek sayılıyormuş galiba birde...
Şu an bizim ev ahalisinin kuruyemiş meyve faslı başladı :KK70:ama yemeyeceğim inatçıyım :KK6::KK6:

1.GÜN MENÜSÜ
Kahvaltı____
3 yeşil zeytin
Yeşillik, domates
Rezene çayı
Ara_____
2 minik armut
Öğle_____
Semizotlu salata
3 mercimek köftesi
1 bardak ayran
Ara______
1 fincan türk kahvesi
Akşam_____
3 kaşık menemen
1 kepçecik makarna

3 lt SU

Selam canım hoşgeldin tekrar ..sen de emziren annelerdesin acıkman normal ..aç kalma şakın zaten suyu bol içmişsin o güzel ..inşallah beraberce zayıflayacağız :KK6::KK66:
Şimdi ki kilonu güncel kilonu ve hedef kilonu sende yaz istersen bizim gibi :KK66: takımımız uğur getirsin sana da inşallah :KK66::KK66:

1.GÜN MENÜSÜ
Kahvaltı____
3 yeşil zeytin
Yeşillik, domates
Rezene çayı
Ara_____
2 minik armut
Öğle_____
Semizotlu salata
3 mercimek köftesi
1 bardak ayran
Ara______
1 fincan türk kahvesi
Akşam_____
3 kaşık menemen
1 kepçecik makarna

3 lt SU

Emzıren anne için çok güzel menün fıstık
Yoğurt ye acıkınca tarçın koy
Suyuna tarçın at
Yesıl eşme kokla hatta suya doğra

Soranlara teşekkür ederim canlar. Kızım iyi şu an Allaha şükür. Sabah çok korktum. Dün öğleden sonradan beri keyfi yoktu akşam yemeği de yememişti. Dişten de sıkıntılı tabi bu ara. Bir çıkarsa da rahat etse. Ben içme suyunu bile kaynatıp soğutup veririm ama oluyor işte. Soğuk meyve yemiş dün dedesindeydi :KK43:

Havuca yönelmemeni tavsiye ederim canım. Salatalık candır.

Sağol canım. İnşallah son kilolar da gidecek.

Yemeden kilo alanlardansın yaa

Trşekkür ederim Cerencim.
Bu arada ben sadece turşu yemiştim gebelikte.

Gaita tahlili baktırmadık canım. (O tozdan verdi burda adını yazmıyım herkes bilir zaten.) Subferbril ateşi var gibiydi 2 sefer ılık duşa soktum şu an iyi. Sağolun.

Hepimiz iyiyiz kızlar sağolun sorduğunuz için. Öpüyorum sizi.

Of of çok zor olmuş bu iş. Zorların hatunu Berilsin sen. Çok yorulsan da halledersin bebelerin için...Spor olur hem kötü bir spor ama. Bence en kötü spor jillian ya hala uyluklarım ağrıyor ve oturup kalkamıyorum hiç spor yapmadım o günden sonra yalnız dün bir çiftliğe gittik yürüyüş yapmış oldum...
Bu arada çiftliği anlatayım kızlar, Ankaranın bir köyünde tanıdık vasıtasıyla bulduk, organik yumurta, tavuk için. Meyve ağaçlarına çıkardılar bizi, vişne, yeşil elma, erikler, salatalıklar, maydanozlar...Allahım o kadar güzeldi ki...Keçi sütü aldım keçi yoğurdu ile mayaladım...
Hayalimdeki yerdi yaa
Beypazarı'na yada Ayaş tarafına gıttın sanırım
Oralar cennet gıbı

Menü
Kahvaltı 08: 2 haşlanmış yumurta, yarım fincan yeşil çay, 2 yk lor peyniri, salatalık
Ara: 1 salatalık
Öğlen 14: Karışık salata, elma sirkeli, yağsız, 1 kase keçi yoğurdu
Akşam 18: Yulaf lapası sütle pişirildi, 3 gün kurusu eklendi ve tarçın
Spor yapmadım sandalyeye oturup kalkamıyorum jillian sağolsun bir daha yapar mıyım hiç bende salaklık ham vücuda ne zorluyorsun dimi
2 litre su
Leslie yapabildiğim o güzel günleri mumla arıyorum şu an, bacaklarımın ağrısı geçsin başlıycam. @DeryaOnDiet birlikte wallsit yapacaktık ben köhne vücut olunca o da yarım kaldı kusura bakma
Ben kiminle Leslie 3 mil yapsam kızlar birinizle başlayalım yarından tezi yok bana motive olunuz biriniz 2 günde 1 de olur
Bu spor işi zor alışmayınca küçükten alışmak lazım sonradan alışmak zor oluyor tevekkeli değil kırk kere başlayıp bırakmışlığım var senelerdir

Döne ilk günler bende aynıydım yamuk yürüdüm hep :KK48:şimdi az alıştım :-)
Seninde geçsin başlayalım herkes yapsın istediğini bugün plank 30sn ile başlayalım dedim:KK73::KK73:

Yapalım valla belki görüp gaza geliriz iyice kilolarımız da aynı
Evet süper olur ben en kolaylardan başlayalım diyorum istersen örnek bir liste yapayım sende bak hoşuna giderse ekleme yapmak istersen kararlaştırırız ne dersiniz kızlar bari en kolay hareketler ile biraz da olsa vücudu çalıştırmış oluruz
İlk menü benden olsun
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 çatal peynir yeşillik yarım dilim ekmek
Salatalık domates
Ara:yeşil çay 1 küçük kayısı
Öğlen :2 köfte bol salata az ayran
Ara:şekersiz kahve 6 badem 6 çilek
Akşam:yeşil mercimek yemeği salata semizotlu cacık
Arada acıkırsam tarçınlı şüt yada meyve yerim
Su 2,5 olmak üzere
Spor :zilli ana 30 Mekik akşama plank yapcam 30 saniye 3 set kol eritme hareketleri birde
:süslü::süslü::KK25:
Afiyet olsun maşallah sana canım

Sen hele bir plank yap tatlı isteğin hemen geçiyor :KK70::KK70:
Ben ilk yapışımda 5 saniye mi ne durmuştum çok kısaydı ..dedim ki ne yapmışım kendime diye kızmıştım ..spor yaptıkça insan kilolarını farkediyor galiba ..inşallah bir daha hiç almayız :KK73:
Birde kıyafet alırken anlıyorsun durumun ciddiyetini :KK70::KK70:
Bakalım ben ne kadar dayancam :)
Kızlar suan acayıp kötüyüm
Bütün ev yataklar herşey sıme bulanmış
Benım cadı heryerın anasını ağlatmış
Küçük kızımda astım hastası ay çok kötüyüm
Siliyom sim yapışıyor
Süpürüyorum uçuşuyor
İşlerım bıterse akşam uğrarım canlarım
Ayy sim çok zor geçer allah yardımcın olsun
Benim düğünümde gelinliğin duvağında sim varmış bana dokunan herkes simlenmişti
Yüzüm bile bi ara bülent ersoy gibi pırıl pırıl parlıyordu kadın erkek herkes simli dolanmıştı:)
Soranlara teşekkür ederim canlar. Kızım iyi şu an Allaha şükür. Sabah çok korktum. Dün öğleden sonradan beri keyfi yoktu akşam yemeği de yememişti. Dişten de sıkıntılı tabi bu ara. Bir çıkarsa da rahat etse. Ben içme suyunu bile kaynatıp soğutup veririm ama oluyor işte. Soğuk meyve yemiş dün dedesindeydi :KK43:

Havuca yönelmemeni tavsiye ederim canım. Salatalık candır.

Sağol canım. İnşallah son kilolar da gidecek.

Yemeden kilo alanlardansın yaa

Trşekkür ederim Cerencim.
Bu arada ben sadece turşu yemiştim gebelikte.

Gaita tahlili baktırmadık canım. (O tozdan verdi burda adını yazmıyım herkes bilir zaten.) Subferbril ateşi var gibiydi 2 sefer ılık duşa soktum şu an iyi. Sağolun.

Hepimiz iyiyiz kızlar sağolun sorduğunuz için. Öpüyorum sizi.

Of of çok zor olmuş bu iş. Zorların hatunu Berilsin sen. Çok yorulsan da halledersin bebelerin için...Spor olur hem kötü bir spor ama. Bence en kötü spor jillian ya hala uyluklarım ağrıyor ve oturup kalkamıyorum hiç spor yapmadım o günden sonra yalnız dün bir çiftliğe gittik yürüyüş yapmış oldum...
Bu arada çiftliği anlatayım kızlar, Ankaranın bir köyünde tanıdık vasıtasıyla bulduk, organik yumurta, tavuk için. Meyve ağaçlarına çıkardılar bizi, vişne, yeşil elma, erikler, salatalıklar, maydanozlar...Allahım o kadar güzeldi ki...Keçi sütü aldım keçi yoğurdu ile mayaladım...
Hayalimdeki yerdi yaa
Ay çok geçmiş olsun inşalalh bir daha tekrarlamaz canım
Menü
Kahvaltı 08: 2 haşlanmış yumurta, yarım fincan yeşil çay, 2 yk lor peyniri, salatalık
Ara: 1 salatalık
Öğlen 14: Karışık salata, elma sirkeli, yağsız, 1 kase keçi yoğurdu
Akşam 18: Yulaf lapası sütle pişirildi, 3 gün kurusu eklendi ve tarçın
Spor yapmadım sandalyeye oturup kalkamıyorum jillian sağolsun bir daha yapar mıyım hiç bende salaklık ham vücuda ne zorluyorsun dimi
2 litre su
Leslie yapabildiğim o güzel günleri mumla arıyorum şu an, bacaklarımın ağrısı geçsin başlıycam. @DeryaOnDiet birlikte wallsit yapacaktık ben köhne vücut olunca o da yarım kaldı kusura bakma
Ben kiminle Leslie 3 mil yapsam kızlar birinizle başlayalım yarından tezi yok bana motive olunuz biriniz 2 günde 1 de olur
Bu spor işi zor alışmayınca küçükten alışmak lazım sonradan alışmak zor oluyor tevekkeli değil kırk kere başlayıp bırakmışlığım var senelerdir
Eğer zamanın varsa bırakma canım jillian ı üstüne git yapabildiğin kadarı ile yap hareketleri zorlama ama yap bırakma inan sonra çok dua edeceksin jillian ablaya
Döne ilk günler bende aynıydım yamuk yürüdüm hep :KK48:şimdi az alıştım :-)
Seninde geçsin başlayalım herkes yapsın istediğini bugün plank 30sn ile başlayalım dedim:KK73::KK73:
Ay 30 sn çok değiş mı ısrarla soruyorum :) bakalım bi deneyeyim yapabildiğim kadarı ile

Sen başla canım gerisi gelir ne kadar olursa kâr:KK48:zamanla artacak süre inşallah
Örnek liste aslında süper olur herkes kendine göre dener zahmet olmazsa tabii:KK66:
Kızlar benim kollar çok tombiş bir önerisi olan varmı ?
Gerçi göbek ve basende var :KK48:ama kollara taktım bu ara :KK48::-)

Kızlar diyet tatlı tarifleriniz var mı acaba ya regl den midir yoksa açgözlülükten midir canım tatlı istiyo ısrarla az üzüm yedim ama fayda etmedi
Hurmanın içine kakao döküp yiyordum ..tarçınlı süt pişir o da etkili bende ..
Bir tariflere bakayım bende

Menüm
Kahvaltı
Yumurtalı omlet
1 parça peynir
3 dilim salatalık
1 yeşil biber
1 ceviz
1 bitki çayı

Ara
1 nektarı
1 minik erik

Akşam
İçi kıymalı fırında kabak , domates ve biber
(İçine kıymalı harç koydum üstüne salçalı sos döktüm fırında pişirdim)
Yanına 4 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt
Biraz yeşil üzüm

Farkındayım akşam yemeği ve meyve fazla kaçtı ama bakalım gün geçtikçe daha iyi olacak inşallah
Şimdi de bir bitki çayı içicm
Spor henüz yok
Yapınca yazicam

Back
X