Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

8 10 litre mi?? Ay patlar insan ayol :)) wc den çıkamaz :)) neyse , sizin için bir problem yoksa ne güzel, için kana kana.ben yarım litre içsem anında wcdeyim.o yüzden dışarı çıkarken az içiyorum :KK43:
Kahvede içmiyom ben
Hela ararken helak oluyom

Kahvede içmiyom ben
8 10 litre mi?? Ay patlar insan ayol :)) wc den çıkamaz :)) neyse , sizin için bir problem yoksa ne güzel, için kana kana.ben yarım litre içsem anında wcdeyim.o yüzden dışarı çıkarken az içiyorum :KK43:

:KK48:ay çok alemsiniz. Ben iki ay kadar önce doktora gittim bu sık tuvalete gitme yüzünden. Bi bardak su içsem hemen sıkışıyorum aynen. Bi hap yazdi (normalde altına kaciranlar kullanıyormuş :skandal:). Tabi her zamanki gibi iki gün icip biraktim göya bir ay devam edecektim

bir daha ekler misin canım listeni.merak ettim

derya bizim captain duymasın ama benim liste de hamburger de var be ya!hemde ketçap ve ekmekle:)) patatessiz öğle öğünü yerine yiyebilirsin dedi diyetisyen fakat ayda bir kere. Ulen ne diyetisyene rastlamışım, kadir gecesi mi dogmuşum ne :))

sen neler yapıyorsun canim, spora başladınmı 5 55olmakistiyorum
Bende dün başladım canım birazdan yürüyeceğini yine

Bu resım ne kız
Söyle alımlı bıkınılı yok mu
kız size de foto beğendiremiyoz yahu cık cık cık..mesac veriyorum ben fotomla anlamadın mı, kahrolsun kadınlara dayatılmış 90-60-90 vücutlar! yaşasın anoroksiya :))

Kahvede içmiyom ben
en iyisini yapıyosun da nicki unuttum simdi 10 litre su içen bacımız napıyo bilemedim şimdi :KK43: ben on litre su içsem kendimi bezlerimde öyle çıkarım zannımca :KK70:iki bardak suda zor tutuyorum zaten..

:KK48:ay çok alemsiniz. Ben iki ay kadar önce doktora gittim bu sık tuvalete gitme yüzünden. Bi bardak su içsem hemen sıkışıyorum aynen. Bi hap yazdi (normalde altına kaciranlar kullanıyormuş :skandal:). Tabi her zamanki gibi iki gün icip biraktim göya bir ay devam edecektim
pelvik kasları güçlendirici hareketler yapmaya çalış.aslında bütun kadınların yapması gerek, ileriki yaşlarda bu altina kaçırma durumlarını yaşamamak için..başka şeylere de faydası oluyo, ama yazmayayım onları:KK8:

Kızlar o mesaj herkese geldı
Takınlarda eksiği olanlar ıçin
Bızden memnun degılsenız
1-4 .takımlardan bırıne gıdebılırsınız
biz hem 1.takımda hem 13.takımdayız zaten :)) ortaya karışık takılıyos

Kizlar dün annemi dr a götürdüm geldik yemek vs akşam oldu nişan a gittik ordan kaynıma geç geldik. Menümü yazamadım yazayım.

Sabah 9 gibi
Çeyrek simit
Çeyrek dilim su böreği

12 gibiydi
3 kaşık kadara melemen
Peynir
Domates salatalık

Saat 18:30
1 kase yogurt çorbasi
4 kaşık et sote
Salata

Saat 21
2 çatal dondurma

Su 2 litre
Spor
Screenshot_2017-08-20-15-20-04.webp Screenshot_2017-08-20-15-19-50.webp

Benimde modum düşük bugün ..belki açılırsın canım üst üste çok çıktın ondan olabilir
Belki de evimde yatmak uyumak istiyorum evde dandini her yer dolap kapağı çekmece sunta malzeme kırık parçaları bekliyoruz bayram geldi temizlik yapamadım belim pert çamaşırlar bırikti makinaya koyup düğmeye basmak bile zor geliyor ayyhhh fenalık geldi.

Back
X