Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Seviyoruz uleeeennnn yeşili :KK70:. Benim dondurucuda da var şimdi :) gecen sene 40 kavanoz yapmıştım :oha: Allah'tan eşim de seviyor yeşilliği :KK48: bize ot olsun da ne olursa olsun :KK53:
Kız burda tutamı 2-3 euro
Koklamaya alamadım daha ben

Yarın büyük ihtimalle artı çıkarsın canım
Üzülen yine sen olursun çoğu kişi eksi çıkarken ..
Burda birbirimize destek olarak kilo vermeye çalışıyoruz ve İnan hepimizin hayatında birçok zorluk var ama yine de mücadele ediyoruz ..
Böyle yapmak takımın motivasyonunu da düşürüyor bizlerin yani..
Sen gerçekten kilo vermek istiyorsan bir düşün bir plan yap ..pişmanda ol ama bir çözüm bulalım
Burda 5 çocukla spor yapmaya çalışan bir kaptan ve aç yatmaya çalışan hatunlar var
Kızmak çözümde olmuyor işte keşke olsaydı ...
Ya senın hedefı 35 e mı ceksek gıtmesen bır yere

Menümü yazayim da bugün kislik domates salca yapma günüydü işten ne bulduysak onu yedik gibi oldu kusura bakmayin yarindan itibaren yaris basliyo biliyorum asilmaya basliyorum bende :KK66:
Sabah:
1 boyoz
2 zeytin
1 kk peynir
Sekersiz cay
Öğlen:
Chia pudingi
Ara: küçük bi dilim pastanin yarisi
Akşam: mercimek corbasi
Yogurt
Su: 3lt
Spor: iki arada bu derede leslie 3 mili iki kere yaptim toplam 90 dk civari oldu galiba
Menüde bırsey görünce bır bozuluyom
Sonra üzülüyom
Sonra nıye dıyom
Sonra spor yapmış erımışmi dıyom
Iste gel gıt oluyom

Yarin vicdan corbasi yapiyorum beklerim :)) valla ben kistede miyim bilmiyomda benden yana korkun olmasin bugün cok is vardi dedigim gibi babamda yoruldunuz diye pasta getirmis kirmayayim diye yedim yemektede daha yedirmeye calisiyodu da kizdim azicik birakti israri :))

Menüde bırsey görünce bır bozuluyom
Sonra üzülüyom
Sonra nıye dıyom
Sonra spor yapmış erımışmi dıyom
Iste gel gıt oluyom
Yaa ins erimistir valla sporu sirf kalmasin kilo olarak bana diye o kadar sıkışık bi zamanda yaptim ki :(( yarin vicdan corbasi yapıcam ama dengeler belki azcik kizma bu günlük cok isten oldu bunlar :((

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Ilac yada krem bırsey yaptınmı

Domates yemegı ne canım
Yöresel bırsey mı
canım eczane kapalıydı o yüzden evde ne varsa artik ama yarın ilaç alacağım. domates yemeği bir nevi menemen aslında ama yumurta koymuyoruz soğanı biberi hafif kavurup içine biraz salçayla domates ve sarımsak koyuyoruz biraz da oyle pisiyor işte domates yemeği çok hafif diyete de uygun istenirse içine kıyma da konulabilir

Bugünkü yediklerim
Kalkinca 1 kuru kayısı
Sabah kiymali yumurta 1 kk peynir 3 zeytin domates salatalik
Ara 1 cig badem 4 tane dut kurusu
Öğle 1 yk kavurma 1 yk bezelye 2 tane yaprak sarması
Ara 1/3 tane magnum :((((
Aksam 1 yk kavurma 4 tane yaprak sarma 2 yk musli 2 yk misir gevreği 1 bardak sut
Su 3 lt
Spor 30 dk 5.5 hizda yürüme

Senın bu mesaja günüm ilerleyen saatınde sınır kat sayım artınca cevap yazacam
Ama unutulmayan bır menü tarafımca bılesın
Pişman olacağına kalk bakıyım bıraz ter atta ıyı halden yararlan
Ne desen haklısın valla ama spor yaptım bak. Bu şişkinlikle ancak hafif tempolu yürüyüş +bol bol su:KK9:

Bugünkü yediklerim
Kalkinca 1 kuru kayısı
Sabah kiymali yumurta 1 kk peynir 3 zeytin domates salatalik
Ara 1 cig badem 4 tane dut kurusu
Öğle 1 yk kavurma 1 yk bezelye 2 tane yaprak sarması
Ara 1/3 tane magnum :KK43:(((
Aksam 1 yk kavurma 4 tane yaprak sarma 2 yk musli 2 yk misir gevreği 1 bardak sut
Su 3 lt
Spor 30 dk 5.5 hizda yürüme
Adın ne canım senın
Ayağının tozuyla
Sarma bezelye keloks dondurma yemişin
Karbonhıdrat denızınde boğulmaya mı karar verdın fıstıgım
30 dak 5.5 hızda 60-70 cal yaktın
Gerısı depo oldu sanırım gobüşe totişe

canım eczane kapalıydı o yüzden evde ne varsa artik ama yarın ilaç alacağım. domates yemeği bir nevi menemen aslında ama yumurta koymuyoruz soğanı biberi hafif kavurup içine biraz salçayla domates ve sarımsak koyuyoruz biraz da oyle pisiyor işte domates yemeği çok hafif diyete de uygun istenirse içine kıyma da konulabilir
Bızım paparaya benzıyor
Bende öyle yapıp bayat ekmek koyarım ıcıne arada

Yaa ins erimistir valla sporu sirf kalmasin kilo olarak bana diye o kadar sıkışık bi zamanda yaptim ki :KK43:( yarin vicdan corbasi yapıcam ama dengeler belki azcik kizma bu günlük cok isten oldu bunlar :KK43:(
Kızmak ne haddıme ama listede bu mınnak hatalar sonlarda yer ayırıyor bıze
Icın acıkcası kendım demorılıze oluyorum

Kizlar meraba menuyu yazayim cocuklari uyuttuktan sonra okucam gecmisi
Sabah kalkinca 1 tatli kasigi corek otu(bunu her sabah yapiyorum )
09.00 peynirli omlet,5 zeytin, 3 ceviz,7 badem,5 kayisi
13.00 zeytinyagli kabak,ayran
19.30 patlican yemegi,cacik
21.30 4 zeytin,biraz peynir(marketten alorken tadina baktim pek ii geldi:KK70:)
3 litre su

Kızmak ne haddıme ama listede bu mınnak hatalar sonlarda yer ayırıyor bıze
Icın acıkcası kendım demorılıze oluyorum
Ben bu hafta listede miyim simdi aday listede miyim bilmedigimden soruyorum. Demorilize olma ablacim bak gece demedim yorgunluk demedim 50 dk daha spor yaptim ben cumaya bomba gelicem tamam :)

Back
X